2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Bir sorunuzu atlamisim. Benim ilk denemem, yasim 41. Bana genetik test sartti zaten. Ne esimin ne benim tarafta genetik rahatsizlik var ancak yas malum onemli bir gosterge.

Sizin yasiniz 35 alti ise, tekrarlayan dusukler yasamadiysaniz, esinizin ve sizin tarafta genetik bilinen rahatsizliklar yok ise teste gerek yoktur. Yumurtalariniz kalitelidir. Hic endise etmeyin.

Bende düşündüm söylesem mi diye ama ya iğne daha etkiliyse sonra vicdan azabı çekerim filan diye düşünüyorum

Ben iğnesini de fitilini de kullandım, fitil son derece rahat.
Hiç farkı da yok. Hatta o şekilde gebelik bile geçirdim :)
Siz içinizi ferah tutun.

Amh düşükse zaten yumurta rezervi az demektir yani aynı şey bende de ultrason muayenesinde yumurta az görünce doktor amh baktır dedi oda düşük çıktı zaten
Tamam benim de amh düşük, yumurta sayım da az ama önemli olan yumurtaların tedaviye cevap vermesi, içlerinin dolu çıkması, döllenmesi, iyi kalite embriyo oluşturması. Çok olması değil sonucu önemli yani.

Merhaba kızlar dün yumurta toplama işlemim oldu toplam 24 tane yumurtam varmış bugün de karnım da ve kasıklarımda ağrılar ve şişkinliğim var bir kaç güne geçermiş benim gibi olan var mı acaba sizin nasıl geçti yumurta toplamanız bu arada transferim Eylül ayına kaldı çok da iyi oldu aldığım ilaçları vücuttan atmam lazım

Merhaba bende 4.gundeyim ilk kontrolüm bugundu çok iyi büyümüş cetroid diye
2 .iğne daha verdi ve gonal f 300 e devam
p .tesi kontrol çarşambadan toplarız dedi
Ya ne güzel sevindim sizin için, benim kontrolüm yarın.
Umarım ben de çarşamba günü hayırlısıyla OPU olurum

Merhaba, hayırlısı olsun Allah tedavinizi hayırlı eylesin sonuçları güzel olsun.
Doktorunuz kim acaba? Fulya Acıbadem okudum az evvel mesajlarınızda merak ettim.

Doktorum Erbil Yagmur - MOMART'ta , Acibadem Fulya'da toplama ve embriyoya dair diger islemler yapiliyor.

Yeni transferinizi nerde yaptiniz acaba bı de dondurulmuslari öyle taşıma diye birşey varmı ki bilmiyordum :
Evet var ama biraz uğraştırıcı bir süreç . Tayinim Trabzon’a çıktığı için buraya taşıdık . Henüz transferim gerçekleşmedi . Rahim dinlendirme sürecindeyim

Orda kalsaydım bende taşımazdım muhtemelen . Ama söylediklerinize katılıyorum . İleri yaşlarda pozitif olanlarda oluyor orda nasip birazda . İnşallah sizin son olur güzel haber alırsınız

Merhaba ben de ankaradayım nerde yaptırıyorsunuz ben gonalf ve merional 150 ile başladım cetrodiel de vuruyorum iki gündür çatlamamalı için benim ileri yaş olduğu için genetik tarama istedim ama doktorum şu an gerek yok sağlıklı bir çocuğumuz olduğu içşn ama benim aklıma takılmıyor değil inş herşue yolunda giderse isteyeceğim ben de genetik test

HRS de yaptiriyorum. Sizinki nerdeydi

Reactions: fsp
Bugün kontrolüm vardı,2 yumurta doktor gördü solda.birisi 18mm birisi 14. Diger tarafımda yok erkek faktörüde var bizde sayı cok az.ctesı sabah opu yapılacak.bana şans dileyin

Hanımlar merhaba 9 embroydan 4 tane 3. Gün embryosu donduruldu.
Taze transfer bekliyorduk ama doktorum rahimde polip oldugunu söyledi . Embryolar dondurulmus.
Tedavi sürecinde polip olusmus olabilirmi ?
daha önceden polip var diyen olmamisti. doktorumda ayni sekilde rahim temiz demisti. sadece son kontrolde opu dan önce polip benzeri yansima var dedi ama kesin demedi tekrar tekrar sordum yansima dedi .
Opu sonrasi polip var diyor canım sıkıldı çok.
Nerde kac cm bilmiyoruz
Tekrar mi operasyon gecirmem lazim benim ?

Bugün kontrolüm vardı,2 yumurta doktor gördü solda.birisi 18mm birisi 14. Diger tarafımda yok erkek faktörüde var bizde sayı cok az.ctesı sabah opu yapılacak.bana şans dileyin
Allah yardımcın olsun inş kalitelidir döllenme tutunur ve kucağında alırsın cnm

Yumurtalık rezervim az amh 0.51 di tedaviye başlarken 6 yumurta toplandı 5i olgun 3 döllenmişti bugüm aradılar biri 2cc kalite dondurulmadı biri 5ab kalite diğeri morula olmuş 6. Günü bekleyecekler suan 1 dondurulmuşm var oda 5ab kalite de ayrıca sol tüpte rahime yakın ucta yapışıklık var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…