- 19 Ağustos 2021
- 1.865
- 2.401
- 83
Bir sorunuzu atlamisim. Benim ilk denemem, yasim 41. Bana genetik test sartti zaten. Ne esimin ne benim tarafta genetik rahatsizlik var ancak yas malum onemli bir gosterge.Allah Allah bana cok yuksek geldi o dondurma fiyati. Ben 1500 gibi hatirliyorum. Suan ofisteyim, eve gecince bana verdikleri fiyat listesinden bakacagim ve size yazacagim. (Benim toplama ve dondurma Acibadem Fulya'da oldu. )
OPU gunu geldiginde, dilerim en guzel buyuyen ve tutunan yumurtalar olacak.
Bende düşündüm söylesem mi diye ama ya iğne daha etkiliyse sonra vicdan azabı çekerim filan diye düşünüyorum
Tamam benim de amh düşük, yumurta sayım da az ama önemli olan yumurtaların tedaviye cevap vermesi, içlerinin dolu çıkması, döllenmesi, iyi kalite embriyo oluşturması. Çok olması değil sonucu önemli yani.Amh düşükse zaten yumurta rezervi az demektir yani aynı şey bende de ultrason muayenesinde yumurta az görünce doktor amh baktır dedi oda düşük çıktı zaten
Ya ne güzel sevindim sizin için, benim kontrolüm yarın.Merhaba bende 4.gundeyim ilk kontrolüm bugundu çok iyi büyümüş cetroid diye
2 .iğne daha verdi ve gonal f 300 e devam
p .tesi kontrol çarşambadan toplarız dedi
Bir sorunuzu atlamisim. Benim ilk denemem, yasim 41. Bana genetik test sartti zaten. Ne esimin ne benim tarafta genetik rahatsizlik var ancak yas malum onemli bir gosterge.
Sizin yasiniz 35 alti ise, tekrarlayan dusukler yasamadiysaniz, esinizin ve sizin tarafta genetik bilinen rahatsizliklar yok ise teste gerek yoktur. Yumurtalariniz kalitelidir. Hic endise etmeyin.
Doktorum Erbil Yagmur - MOMART'ta , Acibadem Fulya'da toplama ve embriyoya dair diger islemler yapiliyor.Ya ne güzel sevindim sizin için, benim kontrolüm yarın.
Umarım ben de çarşamba günü hayırlısıyla OPU olurum
Merhaba, hayırlısı olsun Allah tedavinizi hayırlı eylesin sonuçları güzel olsun.
Doktorunuz kim acaba? Fulya Acıbadem okudum az evvel mesajlarınızda merak ettim.
Evet var ama biraz uğraştırıcı bir süreç . Tayinim Trabzon’a çıktığı için buraya taşıdık . Henüz transferim gerçekleşmedi . Rahim dinlendirme sürecindeyimYeni transferinizi nerde yaptiniz acaba bı de dondurulmuslari öyle taşıma diye birşey varmı ki bilmiyordum :
Orda kalsaydım bende taşımazdım muhtemelen . Ama söylediklerinize katılıyorum . İleri yaşlarda pozitif olanlarda oluyor orda nasip birazda . İnşallah sizin son olur güzel haber alırsınızYaa çok fazla zaten bilgi de vermiyor ki orası malesef bu benim 3.denemem kaliteleri su bu adam akıllı çok bişi söylemiyorlar bana da 3.gun dondurulmuş embriyo transfer ettiler 2 tane yerleştirdikleri zaman mukemmel kaliteli filan dediler de inanmıyorum çok malesef benim zamanım ve imkanım yoktu diye denemek zorunda kaldım.Bu defa da tutmazsa zaten asla orada denemeyecegim.Zaten maddi olarak gücüm de kalmadı dondurulmuslar biraz daha uygun ve kolay diye son bı deneyeyim dedim
Hakkınızda hayırlısı olsun, benim doktorum da Faruk Buyru. Yanyana rezidanslarda ofisleri :)Doktorum Erbil Yagmur - MOMART'ta , Acibadem Fulya'da toplama ve embriyoya dair diger islemler yapiliyor.
İns canım benim insOrda kalsaydım bende taşımazdım muhtemelen . Ama söylediklerinize katılıyorum . İleri yaşlarda pozitif olanlarda oluyor orda nasip birazda . İnşallah sizin son olur güzel haber alırsınız
Merhaba ben de ankaradayım nerde yaptırıyorsunuz ben gonalf ve merional 150 ile başladım cetrodiel de vuruyorum iki gündür çatlamamalı için benim ileri yaş olduğu için genetik tarama istedim ama doktorum şu an gerek yok sağlıklı bir çocuğumuz olduğu içşn ama benim aklıma takılmıyor değil inş herşue yolunda giderse isteyeceğim ben de genetik testBen Ankaradayım ama muhtemelen benzerdir fiyatlar. Bir de genetiğe gidebilmesi için dondurulması gerekiyor tabii değil mi? Bugün merkezi aradığımda dondurma işlem ücreti senelik 15bin dediler. Çok değil mi ya tüp bebeğin kendisi 10bin yani düşününce ondan bile yüksek.. İlk denemem olduğu için doktor genetik test çok elzem değil dedi ama kararsız kaldım maliyetini düşünüyorum açıkçası. Sizin kaçıncı denemenizdi acaba?
Canim sperm faktörü var mi sizde hani eşinin değerleri nasılİnşallah canım hayırlısı olsun 3.gun embriyosu olduğu için biraz modum düştü sadece 5.gune kadar gitmeyeblr dedi
HRS de yaptiriyorum. Sizinki nerdeydiMerhaba ben de ankaradayım nerde yaptırıyorsunuz ben gonalf ve merional 150 ile başladım cetrodiel de vuruyorum iki gündür çatlamamalı için benim ileri yaş olduğu için genetik tarama istedim ama doktorum şu an gerek yok sağlıklı bir çocuğumuz olduğu içşn ama benim aklıma takılmıyor değil inş herşue yolunda giderse isteyeceğim ben de genetik test
Evet var canım sperm sayisi düşük ondan dolayı sanırım zatenCanim sperm faktörü var mi sizde hani eşinin değerleri nasıl
Allah yardımcın olsun inş kalitelidir döllenme tutunur ve kucağında alırsın cnmBugün kontrolüm vardı,2 yumurta doktor gördü solda.birisi 18mm birisi 14. Diger tarafımda yokerkek faktörüde var bizde sayı cok az.ctesı sabah opu yapılacak.bana şans dileyin
Yumurtalık rezervim az amh 0.51 di tedaviye başlarken 6 yumurta toplandı 5i olgun 3 döllenmişti bugüm aradılar biri 2cc kalite dondurulmadı biri 5ab kalite diğeri morula olmuş 6. Günü bekleyecekler suan 1 dondurulmuşm var oda 5ab kalite de ayrıca sol tüpte rahime yakın ucta yapışıklık varNeden istemedin pgt? embriyoya zarar verir korkusuyla mı?
İşini sağlama almış olurdun aslında. Kafanda acaba kalmazdı.
Merhabalar tedaviniz hayırlı olsun.
Ben de önceki tedavilerimi Yücel Kahraman'da yaptırmıştım. Aslında iyi bir doktor ama bana 2 kere ısrarla kimyasal gebelik yaşattığı için de kırgınım ona. Umarım bebeğiniz tutar.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Kesinlikle embriyonun genetiği bozuk, yoksa böyle bir ihtimal yaşanma durumu bile olmaz. Aldığımız yüksek doz hormonlar yumurtaların kalitesini bozduğu için bu kadar bozuk embriyo oluşuyor.
Aret Kamar bu şekilde özetlemişti durumumu.
Rezerv azlığınızdan kastınız nedir bir de tüplerinizde ne var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?