aynen bende momarttayım dondurma ücreti o civarda çok fazla değil :)Simdi evde baktim, 1150 lira diyor. (Avrupa'da yillik bir embriyo dondurma saklama 200 EUR falan. ) Bence size anlatirken yanlis aktardilar. Donmus embriyoyu sakla, transfer et vs hepsini mi hesapladilar acaba?
Ben de 17'sinde transfer oldum. 30 Agustos test tarihi.Slm Canım bende 3gu donmus embriyo transferi oldum 8 hucreli günümle uyumlu 14 ağustos test tarihi 29 una verdi
Çift donmus tranferBen de 17'sinde transfer oldum. 30 Agustos test tarihi.
Siz benden bir gun once ogreneceksiniz. Umarim mujdeli haber verirsiniz buradan. Sizin tek mi transfer edildi?
Hayırlısı olsun canım Bizim icin dua dan başka çaremiz yokÇift donmus tranfer
Benim de bir embriyom genetige gitti canim sonucunu bekliyorumEvet canım sanirim ondan riske atmak istmediler 3.gun transfer edelim dedi belki 5.gune
İnşallah canim sen ne asamadasn suan
Ben de bu sabah direk doktora sordum donma ve çözme 1800 TL dedi. Sanırım dediğiniz gibi yanlış anlaşılma oldu. Fiyat yine de sizinkine göre yüksek ama güya bunlar farklı bi teknoloji kullanıyomuş nası bi teknolojiyse artık :) Çok teşekkür ederimSimdi evde baktim, 1150 lira diyor. (Avrupa'da yillik bir embriyo dondurma saklama 200 EUR falan. ) Bence size anlatirken yanlis aktardilar. Donmus embriyoyu sakla, transfer et vs hepsini mi hesapladilar acaba?
Benim de en korktuğum şey 5. güne gitmemesi.. Anlamadığım nokta da şu; laboratuvar ortamında bırakılsa 5. güne gidemicek olan bir embriyo, transfer edildiğinde rahimde nasıl gidebilir ki 5.güne :/Evet canım sanirim ondan riske atmak istmediler 3.gun transfer edelim dedi belki 5.gune gitmycegi icin
Ben Euro olarak verdim yani bı tanesi 3.200 TL tuttu bahcecide Euro hesabı aliyolarEmbriyo basi 220 USD + KDV diye biliyorum (237 USD yani). Bugun yada yarin odeme icin arayacaklar. NGS dedikleri taramadan.
Sehir bilgisi onemli mi bilmiyorum ama Istanbul'dayim. Malum burada her servis pahali.
Acaba yanlış anlamış olabilir misiniz 15 bin ne demek yaa dondurma için arkadaşımdan senelik 750 TL yada 1000 TL arası bişey istemişlerdi diye hatırlıyorum 15 bin gerçekten tüp bebekten de çokBen Ankaradayım ama muhtemelen benzerdir fiyatlar. Bir de genetiğe gidebilmesi için dondurulması gerekiyor tabii değil mi? Bugün merkezi aradığımda dondurma işlem ücreti senelik 15bin dediler. Çok değil mi ya tüp bebeğin kendisi 10bin yani düşününce ondan bile yüksek.. İlk denemem olduğu için doktor genetik test çok elzem değil dedi ama kararsız kaldım maliyetini düşünüyorum açıkçası. Sizin kaçıncı denemenizdi acaba?
Benim doktorum da rahimde perde olajilir diye suphelenmisti ultrasonda hsg de yarım rahimli olduğum ortaya çıktı ve yapışıklık olabilir dediler doktorum riske atmayalım histereskopi yapalım dedi bende tamam dedim 4.800 TL para verdim ama yapışıklık varmış gerçekten ve polip varmış bitane deTesekkur ederim cevap yazdiginiz icin ilaclardan da olusmus olabilir diye dusunuyorum bende eğer varsa
Madem görüldü alsalar mis keske benimkini de
Bu arada ne kadar ödediniz ayrı ücret aldılar mı histeroskopiden?
Değersiz mi baktirdiniz bende çok korkuyorum benimde pazar günü 11. Gün bende baktircam hayırlısı bı tanemi koymuşlardı lütfen uzulmeyinArkadaşlar üçüncü gün embriyosu transfer edilmişti dün 10.gündü test verdim negatif çıktı artık değişmez değil mi
genelde 3-5 ayni oluyorlar ama boyle ayrintilarda farklilasabiliyorlar. Umarim emeklerimize deger hepimizin.Ben de bu sabah direk doktora sordum donma ve çözme 1800 TL dedi. Sanırım dediğiniz gibi yanlış anlaşılma oldu. Fiyat yine de sizinkine göre yüksek ama güya bunlar farklı bi teknoloji kullanıyomuş nası bi teknolojiyse artık :) Çok teşekkür ederim
Merhaba arkadaşlar öncelikle Allah çocuk isteyen herkesin kucağına boş bırakmasın. 2016 yılında ilk tüp bebek tedavimden bir oğlum var şuan 4.5 yaşında. İlk tedavimdede 2 embriyom vardı 2 si 3.gün transfer oldu çok şükür bir tanesi tuttu. Bu ayda tedaviye başladım yine 2 embriyom vardı Dr. 5. Günü bekleyelim dedi ama ben korktum 5. Güne dayanamazlarsa hiç transferim olmayacaktı çünkü 2 taneciklerdi biri kaliteli diğeri orta kaliteli yine 3. Gün transferim oldu bugün 4. Günüm ayın 28 de tahlilim var. Sadece günde 3 kere duphaston kullanıyorum. Şimdilik her şey normal biraz kasıklarımda batmalar biraz ayakta durunca belim ağrıyor ve biraz göğsümde hassasiyet var. Heyacanla günümü bekliyor
Normalde ilk denemede 1 embriyodan fazla transfere yasal olarak izin verilmiyor diye biliyordum. 2 tane olabiliyosa ben de 2 tane isteyeceğim. Umarım güzel haberler alırsınız
Hayırlı olsunÇok teşekkür ederim. Bazı özel hastaneler yapıyor. Zaten Dr muz büyük ihtimal ikisi tutmaz demişti öylede oldu bu seferde 2 tane transfer edildi Dr muz ilk seferle aynı sadece yaş faktörü var dedi pozitif düşünmeye çalışıyorum her şeyin hayırlısı.
Aslında bu bir yaklaşım. Bazı doktorlar 3. günü bazıları 5. günü doğru buluyor.Benim de en korktuğum şey 5. güne gitmemesi.. Anlamadığım nokta da şu; laboratuvar ortamında bırakılsa 5. güne gidemicek olan bir embriyo, transfer edildiğinde rahimde nasıl gidebilir ki 5.güne :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?