2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Yaa bende Erzurum buhara da tedavi gördüm gerçekten çok çok zor kalcam yara bere tümsek li girintili çıkıntılı bildiğiniz hemsireye sordum bugün fitile geçsem olur mu diye doktorla konuşup bana dönüş yapacak.Siz ne zaman yaptınız pozitifi gördünüz mü :)

Normal progestan iğne hergün kalça dan 2 ampul bir siringaya şeklinde yapıyorum günlerdir uyuyamadım inanın o derece kötü

Maalesef negatif oldu. 2 tane 3 .gün embriyo transferi olmuştum. Kalan embriyolarımı taşıdım . Onların da istenilen kalitede olmadığını yeni merkezimde öğrendim . 5. Güne gitmediler . Ağustos ta sıfırdan başladım . 5.gün embriyolarım oluştu çok şükür . Labaratuar çok önemli tüp bebekte

Progesteron iğneyi hangi aşamada ne için yaptırmıştınız acaba? Doktorum bana hiç öyle birşeyden bahsetmedi pazartesi opu olacağım

Tebrik ederim :) Daha önceki denemenizde embriyolarınız laboratuvar koşullarından dolayı mı 5. güne gitmediğini düşünüyorsunuz, başka hiçbi sebep söylememişler miydi? Koşullarını nasıl bilebilir ki

Bugün 4. günüm iğnede, yarın kontrolüm var. 300 doz gonalf de devam ediyorum. Şimdilik gayet güzel gidiyorum. Hayırlısı inşallah.
Merhaba bende 4.gundeyim ilk kontrolüm bugundu çok iyi büyümüş cetroid diye
2 .iğne daha verdi ve gonal f 300 e devam
p .tesi kontrol çarşambadan toplarız dedi

Progesteron iğneyi hangi aşamada ne için yaptırmıştınız acaba? Doktorum bana hiç öyle birşeyden bahsetmedi pazartesi opu olacağım
Transfere 3 gün kala başlamıştım iğneye bebeğin tutunmasını kolaylaştırmak için . Sizinde transfer tarihiniz netleştiğinde progesteron değerine bakacaklar iğneye gerek varsa vericeklerdir

Etkisi olduğunu düşünüyorum. İyi sperm seçimide önemli laboratuvarda . İlk tedavimle arasında 1 sene bile geçmedi . Kullanılan iğneler ilaçlar doz beslenme hepsi etkili diye düşünüyorum. O zaman da 18 yum toplanmıştı . 6 tanesi 3. Günde donduruldu . Birkaç tanesinin 5. Güne gitmesine fırsat verilebilirdi. Bilemiyorum. Dondurduklarında kaliteli demişlerdi . Ama orta kaliteymiş meğer

Merhaba bende 4.gundeyim ilk kontrolüm bugundu çok iyi büyümüş cetroid diye
2 .iğne daha verdi ve gonal f 300 e devam
p .tesi kontrol çarşambadan toplarız dedi
Ben de sizle aynı miktarda kullandım, dünkü kontrolümde 1 tanesi çok büyümüş (13mm) diğerleri o yüzden küçük kalmış dedi (7-8 mm) Bana da 2 dox cetrotide verdi. Sizin yumurtalar ne kadarmış eşitmiymiş :)

Benim 7 -9-12-12 -12.5 çok yakın iyiki 300 dozla başlamışız yavaş gelişir çok doz yuklerdik dedi
Sizin kaçıncı gününüz kaç folikul var bende az 5 tane

Yeni transferinizi nerde yaptiniz acaba bı de dondurulmuslari öyle taşıma diye birşey varmı ki bilmiyordum :

Yaa çok fazla zaten bilgi de vermiyor ki orası malesef bu benim 3.denemem kaliteleri su bu adam akıllı çok bişi söylemiyorlar bana da 3.gun dondurulmuş embriyo transfer ettiler 2 tane yerleştirdikleri zaman mukemmel kaliteli filan dediler de inanmıyorum çok malesef benim zamanım ve imkanım yoktu diye denemek zorunda kaldım.Bu defa da tutmazsa zaten asla orada denemeyecegim.Zaten maddi olarak gücüm de kalmadı dondurulmuslar biraz daha uygun ve kolay diye son bı deneyeyim dedim

Genetik test ücreti olarak 3 embrriyo için ne kadar ödediniz acaba? Bir de tam olarak hangi genetik test NGS mi?
Embriyo basi 220 USD + KDV diye biliyorum (237 USD yani). Bugun yada yarin odeme icin arayacaklar. NGS dedikleri taramadan.
Sehir bilgisi onemli mi bilmiyorum ama Istanbul'dayim. Malum burada her servis pahali.

Benim 7 -9-12-12 -12.5 çok yakın iyiki 300 dozla başlamışız yavaş gelişir çok doz yuklerdik dedi
Sizin kaçıncı gününüz kaç folikul var bende az 5 tane
Bana da 4-5 tane dedi, opu günü geldiğinde kaç tanesi dolu çıkar Allah bilir tabii

Embriyo basi 220 USD + KDV diye biliyorum (237 USD yani). Bugun yada yarin odeme icin arayacaklar. NGS dedikleri taramadan.
Sehir bilgisi onemli mi bilmiyorum ama Istanbul'dayim. Malum burada her servis pahali.
Ben Ankaradayım ama muhtemelen benzerdir fiyatlar. Bir de genetiğe gidebilmesi için dondurulması gerekiyor tabii değil mi? Bugün merkezi aradığımda dondurma işlem ücreti senelik 15bin dediler. Çok değil mi ya tüp bebeğin kendisi 10bin yani düşününce ondan bile yüksek.. İlk denemem olduğu için doktor genetik test çok elzem değil dedi ama kararsız kaldım maliyetini düşünüyorum açıkçası. Sizin kaçıncı denemenizdi acaba?

Bana da 4-5 tane dedi, opu günü geldiğinde kaç tanesi dolu çıkar Allah bilir tabii

Allah Allah bana cok yuksek geldi o dondurma fiyati. Ben 1500 gibi hatirliyorum. Suan ofisteyim, eve gecince bana verdikleri fiyat listesinden bakacagim ve size yazacagim. (Benim toplama ve dondurma Acibadem Fulya'da oldu. )
OPU gunu geldiginde, dilerim en guzel buyuyen ve tutunan yumurtalar olacak.

Amin inşallah.. Evet bakıp bilgi verebilirseniz çok memnun olurum gerçekten. Hatta tüp bebekle ilgili sizdeki tüm ücretleri yazabilirseniz süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…