2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Ben hiç hamile kalmadım benimde ikinci denemem bugün 8. Gün kahverengi lekelenme tarzı birşey oldu öyle birşey olursa proluton depot vurun demişlerdi inşallah birşey olmaz ya
Tutunma lekesi olma ihtimali çok yüksek bence sıkma canını. Doktorum kahve lekelerin normal olduğunu söylemişti. Kırmızı ve pembe leke olmasını istemiyoruz demişti. Değerin ikiye katlar yarına canım stres olma hiç

Bende özel okul da öğretmenim iznimiz yok malesef hangi ilaçları kullanıyorsun canım ben progestan iğne estrofem coraspirin oksapar iğne(kan sulandırıcı ) bide folik asit
Folik asit estrofem corasprin oksapar bende de var . Farklı olarak progestan fitil duphaston ve Deltacortil kullanıyorum bende. Çalışınca vakit daha çabuk geçer canım çok yormadan kendini birşey olmaz zaten :)

Folik asit estrofem corasprin oksapar bende de var . Farklı olarak progestan fitil duphaston ve Deltacortil kullanıyorum bende. Çalışınca vakit daha çabuk geçer canım çok yormadan kendini birşey olmaz zaten :)
Aynen canım hayırlı haberlerini duyalım bakalım bizlere de ümit olsun ins

Havuç suyunu transferden sonra mı içmek gerekiyo yoksa yumurta geliştirme aşamasında mı? Ben şuan iğne aşamasındayım da sizin ekstra yiyip içtiğiniz önereceğiniz birşey var mı
Canım transferden sonra da önce de için diyorlar tutunmaya iyi geliyormuş.Bide kabak çekirdeği badem incir iyiymiş 3 senedir okuduğum şeylerden öğrendiğim kadarıyla

Tutunma lekesidir canım ins içini ferah tut sen bol dua et karnını sev oksa.Verdigi iğne hangisiydi kanama olunca yapın mi dediler

Hanımlar merhaba dün opu oldum 10 tane yumurtam toplandı. bugün aradilar 9 tane yumurtam döllenmeye baslamis persembe veya cuma büyük ihtimal dondurulacak dediler .
Bende taze transfer yapmayacakmisiniz beni dinlenmeyemj alacaksiniz dedim büyük ihtimal öyle olacak dediler.
15 eylül de esim göreve gidecek gibi .
Hemen transfer edilse ne olur risk alirmiyiz?
9 tanesini dondurmamiz imkansiz zaten .
2. Gunum bugun agrilarim oluyor. kanamam da var leke leke .

Canım ohss filan mı oldun acaba o yüzden mi yani rahimini dinlendirmek istemeleri de ki amac ne söylemediler mi

Yaşım 30 ilk denemem. AMH 0.78

Kızlar merhaba benim de ilk denemem ctesi opu oldum 6 yumurta 5i olgun 3 tanesi döllenmişti bugün aradılar 2 sim1. Kalite 1 i yavas gelişiyomuş yarına göre takip edecekler donduralım diye önerdiler nedir ne değildir salak gibiyim aksi gibi kayınpederim kaza geçirdi dünden beri il dışındayız bilgim de yok memorial şişli de tedavi görüyorm bilenler yardımcı olabilir mi

Proluton depot lekelenme veya kanama olursa mutlaka yapın dediler diğer transferde her gün yapıyordum
Bende dün transfer oldum akşam biraz kahverengi leke geldi sabah da geldi ama doktor olabilir korkma dedi acaba bende mi sorsam bu iğneden yapayım mı diye

Niye donduracaklar da taze transfer etmiyorlar canım

Canım ohss filan mı oldun acaba o yüzden mi yani rahimini dinlendirmek istemeleri de ki amac ne söylemediler mi
Embryolog aradi doktorla yüz yüze opu gunu konustuk ama söylemedi öyle bir durum .
Baska biri de durumumu sormak icin aradi hafif agri ve kanamanin oldugunu soyledigimde normal oldugunu söyledi .
Doktorumla daha ayrintili konusacagim .

Neden dondurulmasını önerdiler sebep olarak ne söylediler yani

Ben diğer transferim de de yapmıştım her gün yapmıştım omda bunda lekelenme kanama olursa yapım dedi
Bende dün transfer oldum akşam biraz kahverengi leke geldi sabah da geldi ama doktor olabilir korkma dedi acaba bende mi sorsam bu iğneden yapayım mı diye
Belki siz başka ilaçlar kullanıyorsunızdur omdan vermemiştir

Havuç suyunu transferden sonra mı içmek gerekiyo yoksa yumurta geliştirme aşamasında mı? Ben şuan iğne aşamasındayım da sizin ekstra yiyip içtiğiniz önereceğiniz birşey var mı
Prolaktin sorununuz yoksa kuru incir tüketebilirsiniz . Benim ilk tedavimde 5.gün embriyonun oluşmamıştı . Bu tedavimde oluştu çok şükür

Merhaba canım seninle aynı gün opu olduk. benimde 15 yumurtadan 13 yumurta döllenmeye başlamış. Bende çikolata kisti olduğu için dondurulacak. Rahim dinlenmiş oluyor hemde vücut hormonlardan arınıyor. Bence dondurulması daha iyi ama tabi siz bilirsiniz. Benim dün opu sonrası çok ağrım olmuştu ağrı kesici iğne yaptı hemşire o iyi geldi. kanama bende de ara ara oluyor leke şeklinde o normal zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…