2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Kızlar bugün cetrotide yapmadan önce akıntı başladı ara ara yine oluyor. Yumurtalar çatlamamıştır değil mi? Korkuyorum inşallah öyle bişey olmamıştır. Yarın kontrolüm var soracağım
Merak etme canım bende de çok olmuştu yumurta sayısı arttığı için oluyormuş çatlama olmaz inşallah ilaçlardan oluyor

İnşallah güzel yumurtaların oluşmuştur canım. Güzel haberlerini bekliyoruz. Benimde yarın kontrolüm var bakalım benim opu ne zaman olacak merak ediyorum.
Hayırlısı olsun canım.Cok yumurtam yok bakalım göreceğiz ne oalcak

Ayni açıklamayı doktorum yapti bana da. 2 adet sonrasına yapılıyormus genelde. Rahim dinlendirme herkese yapiliyo mu acaba bu sürede

Kızlar bugün cetrotide yapmadan önce akıntı başladı ara ara yine oluyor. Yumurtalar çatlamamıştır değil mi? Korkuyorum inşallah öyle bişey olmamıştır. Yarın kontrolüm var soracağım
Benimde ayni olmustu su gibi akinti oluyor. Hatta eyvah gitti yumurtalar dedim merak etme ama normalmis.

Daha atamadılar canim bugün ararlar Allahim sen yardım et inşallah güzel şeyler söylerler
Hakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah kaliteli embriyoların oluşmuştur. Ben ilk denemem de dondurulmuştu hastaneden eve gelirken üzülürdüm orada bıraktım diye. İnşallah istediğin gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…