- 25 Mart 2021
- 886
- 1.521
- 63
Evet canim oldum 12 tane toplandı :)İnşallah canım.sen opu oldun değil mi kaç yumurta toplandı
Evet canim 12 taneİnşallah canım.sen opu oldun değil mi kaç yumurta toplandı
Merak etme canım bende de çok olmuştu yumurta sayısı arttığı için oluyormuş çatlama olmaz inşallah ilaçlardan oluyorKızlar bugün cetrotide yapmadan önce akıntı başladı ara ara yine oluyor. Yumurtalar çatlamamıştır değil mi? Korkuyorum inşallah öyle bişey olmamıştır. Yarın kontrolüm var soracağım
Hayırlısı olsun canım.Cok yumurtam yok bakalım göreceğiz ne oalcakİnşallah güzel yumurtaların oluşmuştur canım. Güzel haberlerini bekliyoruz. Benimde yarın kontrolüm var bakalım benim opu ne zaman olacak merak ediyorum.
Çok iyi canım, Benim o kadar toplanmaz herhalde bakalım göreceğiz inşallah bize evlat olacak yumurta vardır içlerindeEvet canim oldum 12 tane toplandı :)
Evet canim 12 tane
Sayıdan ziyade Önemli olan kalitesi canım inşallah kaliteli yumurtaların olur. Embriyolarında güzel gelişirHayırlısı olsun canım.Cok yumurtam yok bakalım göreceğiz ne oalcak
Ayni açıklamayı doktorum yapti bana da. 2 adet sonrasına yapılıyormus genelde. Rahim dinlendirme herkese yapiliyo mu acaba bu süredeBen de şöyle birşey duydum. Taze embriyo demek, kadının günlerce yoğun hormon ilaçlarına maruz kalmış olan vücuduna hemen embriyoları yerleştirmek oluyormuş, öyle olunca da rahim iç sıvısı ve yapısının embriyoyu tutma oranı düşüyormu. O sebeple 1 ay dinlendirip rahim ve yumurtalıkla normale döndükten sonra transferi yapmak başarı oranını yükseltiyormuş. Sanırım ben de hemen transfer yapılmasından ziyade 1-2 ay sonrasını isteyeceğim.
Benimde ayni olmustu su gibi akinti oluyor. Hatta eyvah gitti yumurtalar dedimKızlar bugün cetrotide yapmadan önce akıntı başladı ara ara yine oluyor. Yumurtalar çatlamamıştır değil mi? Korkuyorum inşallah öyle bişey olmamıştır. Yarın kontrolüm var soracağım
Yaaa benimde 12 tane toplandi. 2 gün önce opu oldum bendeEvet canim oldum 12 tane toplandı :)
Evet canim 12 tane
İçimi rahatlattın canım sağol inşallah olmazMerak etme canım bende de çok olmuştu yumurta sayısı arttığı için oluyormuş çatlama olmaz inşallah ilaçlardan oluyor
Bende bugün öyle dedimBenimde ayni olmustu su gibi akinti oluyor. Hatta eyvah gitti yumurtalar dedimmerak etme ama normalmis.
Hayırlı olsun canım transfer ne zaman inşallah kaliteli embriyoların olur sonrada sana evlat olurYaaa benimde 12 tane toplandi. 2 gün önce opu oldum bende10 tanesi döllenmis.
Transfer 2 adet dönemi sonra dedi doktorum. Insallah Rabbim isteyen herkese hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinHayırlı olsun canım transfer ne zaman inşallah kaliteli embriyoların olur sonrada sana evlat olur
Aminn önemli olan öyle olması zaten canim insallahÇok iyi canım, Benim o kadar toplanmaz herhalde bakalım göreceğiz inşallah bize evlat olacak yumurta vardır içlerinde
Insalah 5. Güne giden embriyo sayımızda umut verici olur canım inşallah da güzel haberler alırızYaaa benimde 12 tane toplandi. 2 gün önce opu oldum bende10 tanesi döllenmis.
Evet yarın arayacaklar cok heyecanliyim. Insallah güzel haberler verirler . Senin kac tanesi döllendi aradilar mi yarin mi arayacaklarInsalah 5. Güne giden embriyo sayımızda umut verici olur canım inşallah da güzel haberler alırız3. Gün yarın mı oluyor şimdi
Transfer 2 adet dönemi sonra dedi doktorum. Insallah Rabbim isteyen herkese hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Size rahim dinlendirme icin mi transfer 2 adet donemi dedi doktor? Kacinci tup bebek denemeniz acaba?Ayni açıklamayı doktorum yapti bana da. 2 adet sonrasına yapılıyormus genelde. Rahim dinlendirme herkese yapiliyo mu acaba bu sürede
Daha atamadılar canim bugün ararlar Allahim sen yardım et inşallah güzel şeyler söylerlerEvet yarın arayacaklar cok heyecanliyim. Insallah güzel haberler verirler . Senin kac tanesi döllendi aradilar mi yarin mi arayacaklar
Hakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah kaliteli embriyoların oluşmuştur. Ben ilk denemem de dondurulmuştu hastaneden eve gelirken üzülürdüm orada bıraktım diye. İnşallah istediğin gibi olur.Daha atamadılar canim bugün ararlar Allahim sen yardım et inşallah güzel şeyler söylerler
Kizlar cevap verirseniz çok sevinirimMerhaba kızlar gonalf 150 ve merinol 75 vuruluyorum hergun dünden beri geçmeyen baş ağrısı var ilaçların yan etkisi olabilir mi yaşayan varmı daha
Bende aynı ilaçları kullandım canım ilk 3 gün çok kötü başim ağrıdı, sonrada geçti.Sanirim vücut alıştı baş ağrısına,seninde geçer inşallahKizlar cevap verirseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?