2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Merhaba kızlar gonalf 150 ve merinol 75 vuruluyorum hergun dünden beri geçmeyen baş ağrısı var ilaçların yan etkisi olabilir mi yaşayan varmı daha

2. Gebeliğiniz mi olacak? inşaAllah hayırlısıyla tutar da alırsınız bebişinizi kucağınıza

Insallah gelisir biran evvel yumurtalariniz
E 2 degerniz neden o kadar yüksek bilmiyorum bana da bakildi ama sonuca bakamadim o yüzden yorum da yapamiyorum
Canım E2 değerin her yumurta başına 150- ile 200 arasında değişir.Şuan için sanırım iki sağlıklı yumurtan gelşmiş gibi..

2. Gebeliğiniz mi olacak? inşaAllah hayırlısıyla tutar da alırsınız bebişinizi kucağınıza
Yok maalesef kimyasal gebelik oldu. Kan değerm yükseldi 86 filan oldu sonra düştü devam etmedi. İnşallah bu sefer sağlıkla kucağıma alabilirim. Umuyorum isteyen herkesin pozitif olur

Yok maalesef kimyasal gebelik oldu. Kan değerm yükseldi 86 filan oldu sonra düştü devam etmedi. İnşallah bu sefer sağlıkla kucağıma alabilirim. Umuyorum isteyen herkesin pozitif olur
Ne güzel hamile kaldıgınız haberini alabilmişsiniz inşaAllah Allah tamamını erdirir. Hayırlısıyla bebişinize kavuşursunuz İnanın insan onu bile duymak istiyor, hamile kalabiliyorum demekki umut var demek istiyor

Yaa öyle iyi anlıyorum ki çok haklısınız. Bir yandan tabi öyle diyoruz hamilelik oluştu diyoruz bir yandan da yine kimyasal olursa korkusu var. Ama genelde yapı olarak rahatımdır hayırlısı olsun umuyorum. Sizin test günü ne zaman?

18 agustos ta test günüm ama daha önce yapsammı diye düşüyorum 4 gün sonra 10. Gün olacak negatif çıkarsa nasıl başedeceğimi bilemiyorum durumla korkuyorum. Keşke bende rahat olabilsem bir türlü kafamdaki vesveseleri atamıyorum Allah yardım etsin herkese…. Umarım kimyasal olmaz sizinde bebişinize kavusursunuz

Benimki 5. Gün embriyosu. İlk transferimde doktorum 9. Gün yapabilirsin demişti. 9. Gün yaptım ben. Hatta 7.Gün erken gelebelik testi yapmıştım evde çok silik bir çizgi çıkmıştı. Bu sefer bekleyebilirsem 9. Güne kadar test yapmak istemiyorum bakalım :)

Umarım tekrar pozitifi görürsünüz ve bebeğinizi sağlıkla kucağınza alırsınız güzel haberlerinizi bekliyorum

Ben varım canım. Mayıs ayında kiste rağmen başladık. E2 değerimi ölçüp, ona göre karar verdi doktorum ve E2 düşüktü ve kist tedaviyi etkilemedi. Bu tedavide o kist gitti ama yeni kist oluşmuş, yine E2 bakıldı, bu sefer yüksek olduğu için başlamadık. Ginera doğum kontrol hapı verdi, ilk adetle başlayacağız insAllah. Umarım senin de tedavin en iyi sonucu alacağın şekilde başlar ve mutlu biter kuzum.

Merhaba bende dün 2.transferimi oldum ilk transferde tutmuştu ama 9 haftalık kaybetmiştim.inş bu sefer sonuna kadar gidebilirim.Rabbim herkese nasip etsin.

Kızlar bugün cetrotide yapmadan önce akıntı başladı ara ara yine oluyor. Yumurtalar çatlamamıştır değil mi? Korkuyorum inşallah öyle bişey olmamıştır. Yarın kontrolüm var soracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…