- 9 Haziran 2021
- 259
- 187
- 23
- 30
2. Gebeliğiniz mi olacak? inşaAllah hayırlısıyla tutar da alırsınız bebişinizi kucağınıza@Mymothers benim ilk transferimde de pek belirti yoktu. Sadece sol kasığımda iğne batması oluyordu oda artık gebelikten mi bilemiyorum tabi.Hatta bir kaç gün sonra göğüslerimde ağrı azalmıştı olmadı galiba demiştim. Ama ilk sonucum pozitifti. Belirtiler hep ilaçlardan. Onunda etkisi bünyeden bünyeye göre değişiyor. Cuma transferim var muhtemelen bende belirti arayacağım yinede
Canım E2 değerin her yumurta başına 150- ile 200 arasında değişir.Şuan için sanırım iki sağlıklı yumurtan gelşmiş gibi..Insallah gelisir biran evvel yumurtalariniz
E 2 degerniz neden o kadar yüksek bilmiyorum bana da bakildi ama sonuca bakamadim o yüzden yorum da yapamiyorum
Yok maalesef kimyasal gebelik oldu. Kan değerm yükseldi 86 filan oldu sonra düştü devam etmedi. İnşallah bu sefer sağlıkla kucağıma alabilirim. Umuyorum isteyen herkesin pozitif olur2. Gebeliğiniz mi olacak? inşaAllah hayırlısıyla tutar da alırsınız bebişinizi kucağınıza
Ne güzel hamile kaldıgınız haberini alabilmişsiniz inşaAllah Allah tamamını erdirir. Hayırlısıyla bebişinize kavuşursunuzYok maalesef kimyasal gebelik oldu. Kan değerm yükseldi 86 filan oldu sonra düştü devam etmedi. İnşallah bu sefer sağlıkla kucağıma alabilirim. Umuyorum isteyen herkesin pozitif olur
Yaa öyle iyi anlıyorum ki çok haklısınız. Bir yandan tabi öyle diyoruz hamilelik oluştu diyoruz bir yandan da yine kimyasal olursa korkusu var. Ama genelde yapı olarak rahatımdır hayırlısı olsun umuyorum. Sizin test günü ne zaman?Ne güzel hamile kaldıgınız haberini alabilmişsiniz inşaAllah Allah tamamını erdirir. Hayırlısıyla bebişinize kavuşursunuzİnanın insan onu bile duymak istiyor, hamile kalabiliyorum demekki umut var demek istiyor
18 agustos ta test günüm ama daha önce yapsammı diye düşüyorum 4 gün sonra 10. Gün olacak negatif çıkarsa nasıl başedeceğimi bilemiyorum durumla korkuyorum. Keşke bende rahat olabilsem bir türlü kafamdaki vesveseleri atamıyorum Allah yardım etsin herkese…. Umarım kimyasal olmaz sizinde bebişinize kavusursunuzYaa öyle iyi anlıyorum ki çok haklısınız. Bir yandan tabi öyle diyoruz hamilelik oluştu diyoruz bir yandan da yine kimyasal olursa korkusu var. Ama genelde yapı olarak rahatımdır hayırlısı olsun umuyorum. Sizin test günü ne zaman?
Benimki 5. Gün embriyosu. İlk transferimde doktorum 9. Gün yapabilirsin demişti. 9. Gün yaptım ben. Hatta 7.Gün erken gelebelik testi yapmıştım evde çok silik bir çizgi çıkmıştı. Bu sefer bekleyebilirsem 9. Güne kadar test yapmak istemiyorum bakalım :)18 agustos ta test günüm ama daha önce yapsammı diye düşüyorum 4 gün sonra 10. Gün olacak negatif çıkarsa nasıl başedeceğimi bilemiyorum durumla korkuyorum. Keşke bende rahat olabilsem bir türlü kafamdaki vesveseleri atamıyorum Allah yardım etsin herkese…. Umarım kimyasal olmaz sizinde bebişinize kavusursunuz
Umarım tekrar pozitifi görürsünüz ve bebeğinizi sağlıkla kucağınza alırsınız güzel haberlerinizi bekliyorumBenimki 5. Gün embriyosu. İlk transferimde doktorum 9. Gün yapabilirsin demişti. 9. Gün yaptım ben. Hatta 7.Gün erken gelebelik testi yapmıştım evde çok silik bir çizgi çıkmıştı. Bu sefer bekleyebilirsem 9. Güne kadar test yapmak istemiyorum bakalım :)
Amiiin :) önce sizden alalım güzel haberi umuyorum. Darısıda hepimize olsunUmarım tekrar pozitifi görürsünüz ve bebeğinizi sağlıkla kucağınza alırsınız güzel haberlerinizi bekliyorum
Ben varım canım. Mayıs ayında kiste rağmen başladık. E2 değerimi ölçüp, ona göre karar verdi doktorum ve E2 düşüktü ve kist tedaviyi etkilemedi. Bu tedavide o kist gitti ama yeni kist oluşmuş, yine E2 bakıldı, bu sefer yüksek olduğu için başlamadık. Ginera doğum kontrol hapı verdi, ilk adetle başlayacağız insAllah. Umarım senin de tedavin en iyi sonucu alacağın şekilde başlar ve mutlu biter kuzum.Merhabalar, 2 basarisiz asilamadan sonra tup bebege karar verdik doktor degistirene kadar yumurta rezervimin dusuk oldugunu bilmiyorduk ne yazikki asilamayla zaman kaybetmisiz. Doktor magduriyeti yasadik. Simdi bahceci fulyada Ozkan bey ile basladik. Henuz vitamin kullaniyorum. Erkek faktoru yok. Tahmini onumuzdeki hafta reglim 2.gunu gidecegim. Basit bir kistim oldugunu soyledi. Benim gbi kisti oldugu halde tup bebek deneyimi yasayanlariniz var mi? O gunku duruma ve muayeneye gore tedaviye tam anlamiyla baslayacagiz insallah. Dilerim hepimiz guzel haberler aliriz.
Yaa canımm beniim çok saolasın Allah razı olsun duan içinnn amin ecmainnAmiiin :) önce sizden alalım güzel haberi umuyorum. Darısıda hepimize olsun
Test filan yaparsan sonucu yaz mutlaka bekliyorum:)Yaa canımm beniim çok saolasın Allah razı olsun duan içinnn amin ecmainn
Canim Allah yardımcın olsun inşallah her şey güzel olur kaliteli güzel yumurtaların olurKızlar cuma günü opum var , hayırlısı olur inşallah
İnşallah canım.sen opu oldun değil mi kaç yumurta toplandıCanim Allah yardımcın olsun inşallah her şey güzel olur kaliteli güzel yumurtaların olur
İnşallah güzel yumurtaların oluşmuştur canım. Güzel haberlerini bekliyoruz. Benimde yarın kontrolüm var bakalım benim opu ne zaman olacak merak ediyorum.Kızlar cuma günü opum var , hayırlısı olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?