- 25 Mart 2021
- 886
- 1.521
- 63
Canim merhaba benim 5. Gün değerim 199 du sonrasında 3 gün sonra yine gittim 1200 kusur olmuş bana da aynısını söyledi yani ilk kontrolde yavaş gelişmiş dedi ilaca göre sonrasında arttı çok şükür kafana takma bende senin gibi stres yapmıştım 2. Muayane de düzeldi çok şükürTedavinin 5.gunu bugün 329 degeri nasıl sizce e2 için yumurtalarım boyutuna sanki 8 dedi tam anlayamadım da yumurtaların gelisimi yavaş dedi sadece korkuyorum açıkçası tedavi iptal olurmu yumurtalar gelişmezmi diye gonallf 200 vuruluyodum onu 150 düşürdü ek olarak merinol igne vardi sizin nasıldı yumurtalarinz
Belki dönemseldir bile bazen olabiliyormuş. Umarım kontrole gittiğinizde herşey olumlu olmuş olur:)Çok teşekkür ederim normalde yumurta sorunum yok diye biliyorum amh 3.79 yaşım 29 o yüzden rezevirmi az niye yavaş gelsyor diye kafama takildi
Benim kimyasal olunca temmuzda histereskopi yapıldı rahme çizik atıldı. Bu cuma yani ayın 13 ünde transferim varEvet ben kesinlikle olumsuz düşünmedim. Daha önce 2 kere Aşılamaya basladim. Ikisindede yumurta gelisimim olmadi. Aşırı stresliydim. Bu sefer koyverdim olursa olur diye. Senin transfer ne zaman ? Dondurulmus embriyon var miydi canım?
Baksana canım herkesin sonucu o civardaymış. Ben hatırlamıyorum sonucu ama benimkide öyle birşeydi demek ki. Sanırım doktorlar önlem amaçlı düşük doz başlıyorlar. Çünkü bende düşük doz başlayınca iiyiki az başladık arttırırız diye düşünmüştüm ama arttırmayalım dedi. Yani dozu arttırınca herşey düzeliyor demek ki. Moral en önemlisi bence tedavinşn keyfini çıkar. Bomboş beklemektense çabalarken bir sonuç beklemek bile daha güzelAllah razı olsun sizden doktordan geldiğimden beri agliyodum çok kötü oldum
Canım icimi rahatlattn sende Allah razı olsun insan ilk defa olunca bilmeyince canini çok skkyor herşeyin hayırlısı benimki de seninki gibi yükselir inşallahCanim merhaba benim 5. Gün değerim 199 du sonrasında 3 gün sonra yine gittim 1200 kusur olmuş bana da aynısını söyledi yani ilk kontrolde yavaş gelişmiş dedi ilaca göre sonrasında arttı çok şükür kafana takma bende senin gibi stres yapmıştım 2. Muayane de düzeldi çok şükür
Haklsn en azından bir surece girdik olur yada olmaz Allah'ın takdiri ama en azından çabalıyoruzBaksana canım herkesin sonucu o civardaymış. Ben hatırlamıyorum sonucu ama benimkide öyle birşeydi demek ki. Sanırım doktorlar önlem amaçlı düşük doz başlıyorlar. Çünkü bende düşük doz başlayınca iiyiki az başladık arttırırız diye düşünmüştüm ama arttırmayalım dedi. Yani dozu arttırınca herşey düzeliyor demek ki. Moral en önemlisi bence tedavinşn keyfini çıkar. Bomboş beklemektense çabalarken bir sonuç beklemek bile daha güzel
Belkdie canim olabilirBelki dönemseldir bile bazen olabiliyormuş. Umarım kontrole gittiğinizde herşey olumlu olmuş olur:)
Yükselir canim hiç canını sıkma benim de daha önce 2 denemem var öyle birsey olmamıştı bu sefer oldu ama dediğim gibi değer arttı seninde öyle olacak inşallah canimCanım icimi rahatlattn sende Allah razı olsun insan ilk defa olunca bilmeyince canini çok skkyor herşeyin hayırlısı benimki de seninki gibi yükselir inşallah
Birşey daha sorabilirmiyim hiç ağrınız oldumu peki kasiklarda filan tedavinin ilk başından beri yoksa daha sonrami oldu benim hiç agrim yok yumurtalama tarzinda o yüzden soruyorumYükselir canim hiç canını sıkma benim de daha önce 2 denemem var öyle birsey olmamıştı bu sefer oldu ama dediğim gibi değer arttı seninde öyle olacak inşallah canim
Baslarda çok yoktu canim ama sonlarda özellikle bugün benim çok oldu bugün iğnenin son günüydü kasık ağrısı ve akıntıBirşey daha sorabilirmiyim hiç ağrınız oldumu peki kasiklarda filan tedavinin ilk başından beri yoksa daha sonrami oldu benim hiç agrim yok yumurtalama tarzinda o yüzden soruyorum
Canım doktor foliküllerin büyüyor dedi, bugün cetrodite başladım.Carsamba a günü randevum var, sanırım 8 folikül saydı ama iki tane küçük baya.Bilmiyorum bakalım hayırlısı olsun da cuma ya da cumartesi opu olabilir,Senin nasıl gidiyor?Cilekkokusuu canım nasılsın? Kontrolün nasıl geçti?
Anladım canım gecicek inşallah bu ağrılarda bebegine kavuşursun Allah'ın izniyle tedavinin kaçıncı günü bugün yumurta toplaman ne zamanBaslarda çok yoktu canim ama sonlarda özellikle bugün benim çok oldu bugün iğnenin son günüydü kasık ağrısı ve akıntı
İnşallah güzel gider herşey canım. Benimde iyi yolunda şuan herşey çarşamba bende cetrotide başlıycam perşembe kontrol var. Benim yumurtalar da en küçük 8 en büyük 10,5 dedi. Opu ne zaman olur bilmiyorum. İğneleri yaparken dün çok zorlandım. Bugün krem sürdüm yapmadan önce daha rahat yaptım.Canım doktor foliküllerin büyüyor dedi, bugün cetrodite başladım.Carsamba a günü randevum var, sanırım 8 folikül saydı ama iki tane küçük baya.Bilmiyorum bakalım hayırlısı olsun da cuma ya da cumartesi opu olabilir,Senin nasıl gidiyor?
Aminn insallah canimm Bu akşam çatlatma iğnesini vuracağım canim nasip olursa çarşamba günü yumurta toplama inşallahAnladım canım gecicek inşallah bu ağrılarda bebegine kavuşursun Allah'ın izniyle tedavinin kaçıncı günü bugün yumurta toplaman ne zaman
Benimde de bir tane 16.5 var diğerleri de 13 12 10 9 diye gidiyor.Benim biraz fazla uzun sürecek bu sefer öyle görünüyor canımİnşallah güzel gider herşey canım. Benimde iyi yolunda şuan herşey çarşamba bende cetrotide başlıycam perşembe kontrol var. Benim yumurtalar da en küçük 8 en büyük 10,5 dedi. Opu ne zaman olur bilmiyorum. İğneleri yaparken dün çok zorlandım. Bugün krem sürdüm yapmadan önce daha rahat yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?