2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Canim merhaba benim 5. Gün değerim 199 du sonrasında 3 gün sonra yine gittim 1200 kusur olmuş bana da aynısını söyledi yani ilk kontrolde yavaş gelişmiş dedi ilaca göre sonrasında arttı çok şükür kafana takma bende senin gibi stres yapmıştım 2. Muayane de düzeldi çok şükür

Son düzenleme:
Benim kimyasal olunca temmuzda histereskopi yapıldı rahme çizik atıldı. Bu cuma yani ayın 13 ünde transferim var evet 4 tane dondurulmuş embryom var. Benimde senin gibi yumurta toplamadan 2 adet dönemi sonra transfer edildi canım. Nisanda yumurta toplama olmuştu. İlk transferim haziranda olmuştu. 86 filan değerleri gördüm ama maalesef kimyasal oldu.

Allah razı olsun sizden doktordan geldiğimden beri agliyodum çok kötü oldum
Baksana canım herkesin sonucu o civardaymış. Ben hatırlamıyorum sonucu ama benimkide öyle birşeydi demek ki. Sanırım doktorlar önlem amaçlı düşük doz başlıyorlar. Çünkü bende düşük doz başlayınca iiyiki az başladık arttırırız diye düşünmüştüm ama arttırmayalım dedi. Yani dozu arttırınca herşey düzeliyor demek ki. Moral en önemlisi bence tedavinşn keyfini çıkar. Bomboş beklemektense çabalarken bir sonuç beklemek bile daha güzel

Canım icimi rahatlattn sende Allah razı olsun insan ilk defa olunca bilmeyince canini çok skkyor herşeyin hayırlısı benimki de seninki gibi yükselir inşallah

Haklsn en azından bir surece girdik olur yada olmaz Allah'ın takdiri ama en azından çabalıyoruz

Canım icimi rahatlattn sende Allah razı olsun insan ilk defa olunca bilmeyince canini çok skkyor herşeyin hayırlısı benimki de seninki gibi yükselir inşallah
Yükselir canim hiç canını sıkma benim de daha önce 2 denemem var öyle birsey olmamıştı bu sefer oldu ama dediğim gibi değer arttı seninde öyle olacak inşallah canim

Kızlar WhatsApp grubunuz var mı acaba sadece burdan mı konuşuyorsunuz yoksa da WhatsApp grubu açalım mı ne dersiniz telegramda olur

Yükselir canim hiç canını sıkma benim de daha önce 2 denemem var öyle birsey olmamıştı bu sefer oldu ama dediğim gibi değer arttı seninde öyle olacak inşallah canim
Birşey daha sorabilirmiyim hiç ağrınız oldumu peki kasiklarda filan tedavinin ilk başından beri yoksa daha sonrami oldu benim hiç agrim yok yumurtalama tarzinda o yüzden soruyorum

Canlarım bişey danışmak istiyorum size. Benim tedavim de gelecek aya kaldı. Kist dolayısıyla. Ginera doğum kontrol hapı verdi doktorum, 9 yumurta görünüyordu onları bloke edicekmis, yeni gelen de olur üzerine dedi ama ne demek olduğunu hiç anlayamadım. Bu ay gördüğümüz 9 yumurta orda duracak üstüne de yeni ayinkiler mi gelecek?

Birşey daha sorabilirmiyim hiç ağrınız oldumu peki kasiklarda filan tedavinin ilk başından beri yoksa daha sonrami oldu benim hiç agrim yok yumurtalama tarzinda o yüzden soruyorum
Baslarda çok yoktu canim ama sonlarda özellikle bugün benim çok oldu bugün iğnenin son günüydü kasık ağrısı ve akıntı

Cilekkokusuu canım nasılsın? Kontrolün nasıl geçti?
Canım doktor foliküllerin büyüyor dedi, bugün cetrodite başladım.Carsamba a günü randevum var, sanırım 8 folikül saydı ama iki tane küçük baya.Bilmiyorum bakalım hayırlısı olsun da cuma ya da cumartesi opu olabilir,Senin nasıl gidiyor?

Merhaba arkadaşlar 4 gün önce transferim oldu 3. Gün embriyosu transfer edildi. Polistikover oldugum için transferimin ilk günü çok kötü geçti karın ve kasık ağrısında yerimde duramadım gece acile gittik o derece sanırım hafif ohss sendromu geçirdim. Umarım birşey olmamıştır aslında içim çok rahattı şuan içime hüzün çöktü. Tedavimi kimseyle paylaşmadığım için benim gibi bu yollardan geçen sizlerle konuşmak istedim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Zorlandım bu sınavda Rabbim kucağımızı boş bırakmasın

İnşallah güzel gider herşey canım. Benimde iyi yolunda şuan herşey çarşamba bende cetrotide başlıycam perşembe kontrol var. Benim yumurtalar da en küçük 8 en büyük 10,5 dedi. Opu ne zaman olur bilmiyorum. İğneleri yaparken dün çok zorlandım. Bugün krem sürdüm yapmadan önce daha rahat yaptım.

Benimde de bir tane 16.5 var diğerleri de 13 12 10 9 diye gidiyor.Benim biraz fazla uzun sürecek bu sefer öyle görünüyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…