2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Çok teşekkür ederim :) Nasıl güzel yazmışsınız :)
Baya ilham oldu bana. Hamile misiniz peki?

Insallah gelisir biran evvel yumurtalariniz
E 2 degerniz neden o kadar yüksek bilmiyorum bana da bakildi ama sonuca bakamadim o yüzden yorum da yapamiyorum
A Aylazeyneppk merhabalar e2 değeriniz ilaçlara bağlı yükseliyor. Ne kdar çok yumurtanız varsa ve gelişmisse değer o kadar yüksek oluyor. Bende 2300 leri bulmuştu. Yüksekliği sizi tedirgin etmesin. Anormal bir yükseklikte doktorlar bilgi veriyorlar:)

Merhabalar, bende histereskopi olmadan başladım. Daha sonra bir kimyasal gebelik geçirince geçen ay oldum. Bazı doktorlae tüp bebek öncesi illa yapıyor bazıları ise gerekli görür yada bir anormallik hissederse. Bence tedirgin olmayın , henüz buna yönelik bir sorun yoksa operasyon sonuçta geçirmeseniz daha iyi bence:)

Haydi hayırla devam etsin sürecinn :)) taze transfer mi olacak canım?
Dondurulmus transfer edilecek. 2 adet dönemi sonra ne zamana denk gelir bilemiyorum. Kontrollerde hep 7 yumurta görünüyordu 12 tane toplanmış. Yalnız beklediğimden cok kolay geçiyor tüp bebek sureci insallaah sonucu da güzel olur herkes için

Tedavinin 5.gunu bugün 329 degeri nasıl sizce e2 için yumurtalarım boyutuna sanki 8 dedi tam anlayamadım da yumurtaların gelisimi yavaş dedi sadece korkuyorum açıkçası tedavi iptal olurmu yumurtalar gelişmezmi diye gonallf 200 vuruluyodum onu 150 düşürdü ek olarak merinol igne vardi sizin nasıldı yumurtalarinz

Bende sizin gibi düşünüyorum benimde beklediğimde iyi geçiyor ve pozitif olmak çok önemli. İlk transferim haziranda kimyasal oldu benim ama olsun umuyorum bu sefer sağlıkla güzel haberler alırız

Vallahi değerinizi benim yorumlamam doğru olmaz ama bence siz hiç canınızı sıkmayın. 2 tane hatta bir tane bile yumurtanız olsa sonuçta o size transfer edilecek. Bizlere bir yumurta transfer ediliyor sonuçta. Şansımız aynı. Benim 24 yumurtam oluşmuştu 15 tanesi 5. Güne kadar geldi. Ama benim yumurtalıklarım ilaca çabuk cvp veriyor hiç kıyas yapmayın siz. Sonuçta transfer edilen bir yumurta:) hem doktorunuz ilave ilaç başlamış, bunlar güçlü ilaçlar bence iptal olmaz tedaviniz :)

Çok teşekkür ederim normalde yumurta sorunum yok diye biliyorum amh 3.79 yaşım 29 o yüzden rezevirmi az niye yavaş gelsyor diye kafama takildi

Canim ben 5 gun sadece 150 gonalf kullandim. Sonra gonal f 175 kullandim. Ek olarak gelistirici baska igne kullanmadım. 6. Gün cetrodite basladim. Bugunde yumurta toplama islemim oldu. E 2 degeri de 2000 den yukari çıkıyor yavas yavas 2 günde bir bakıyorlar.

Bende sizin gibi düşünüyorum benimde beklediğimde iyi geçiyor ve pozitif olmak çok önemli. İlk transferim haziranda kimyasal oldu benim ama olsun umuyorum bu sefer sağlıkla güzel haberler alırız
Evet ben kesinlikle olumsuz düşünmedim. Daha önce 2 kere Aşılamaya basladim. Ikisindede yumurta gelisimim olmadi. Aşırı stresliydim. Bu sefer koyverdim olursa olur diye. Senin transfer ne zaman ? Dondurulmus embriyon var miydi canım?

tesekkur ederim bilgi verdiginiz icin bilmiyordum öğrenmis oldum

İnşallah hayirlisiyla bebeğinizi kucaginiza alırsınız bugün 5.gunum e2 degerim dusuk diye moralim bozuldu 329 çıktı sizin tedavinizn 5.gunu E2 degeriniz neydi

İnşallah hayirlisiyla bebeğinizi kucaginiza alırsınız bugün 5.gunum e2 degerim dusuk diye moralim bozuldu 329 çıktı sizin tedavinizn 5.gunu E2 degeriniz neydi
Simdi girip baktim 5. Gün e 2 degerim 206 çıkmış benim. Seninkinden cok daha düşükmüs endiselenme.

Benimde 5. günüm e2 değerim 632 çıkmış yumurtaların boyutu da 8 9 10 ölçtü. gonal f 150 yapıyodum onu 75 e düşüreceğim yarın. Cetrotide çarşamba yapıcam. Perşembe kontrolüm var. Bakalım nasıl ilerleyecek. Moralini bozma canım güzel gelişir inşallah. Kötü düşünme.

Sağol canım verdiğin bilgiler için geldim ya gelismesse diye aglamaya basladim inşallah seninde hayirlisiyla olur bebisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…