• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Merhaba bende ilk tüp bebeğimi ağustos ayında yaptıracağım 3 gündür gonal f 187,50 vuruyorum yanında gonapeptyl 1/2 vuruyorum denizli de Yunus Aydına gidiyorum hem heyecan var hemde korku hem maddi hem manevi yıpratan bir süreç öncesinde 3 kere aşılama oldu artık az çok biliyoruz, bizimkisi sebepsiz infertilite bendede eşimdede hiç sorun yok böyle olan var mı aranızda acaba

Merhaba bende ağustosta ilk tüp bebek tedavimi oldum ,gonalf ve cetroit iğne kullandım ,12yumurta toplandı 10u olgun 8i döllendi. 5.gün embriyosu 7 tane,6sı iyi kalitede genetiğe gönderdik sonuç bekliyorum ,rahim dinlendirme uygulanıyor ,eylülde transfer olucam.Hepimize hayırlı haberler diliyorum🙏🥰

Merhaba bende ağustosta ilk tüp bebek tedavimi oldum ,gonalf ve cetroit iğne kullandım ,12yumurta toplandı 10u olgun 8i döllendi. 5.gün embriyosu 7 tane,6sı iyi kalitede genetiğe gönderdik sonuç bekliyorum ,rahim dinlendirme uygulanıyor ,eylülde transfer olucam.Hepimize hayırlı haberler diliyorum🙏🥰
Temmuz sonu başladım Ağustos’un 2sinde opu oldum.

Histeroskopi oldum garanti ilerlemek adına, onun için 1 ay sarktı. Bu ay reglimle başlayacağım inşallah, bir sıkıntı çıkmazsa en geç bu ay sonu olurum transfer:)
Histeroskopiyi doktorunuz tam olarak ne için istemişti acaba? Bu ilk tüp bebek denemeniz mi?

Evet ilk denemem, histeroskopiyi ısrarla istedim o da kabul etti. Embriyom sağlam gelince rahime de bakılsın istedim:) iyi ki istemişim diyorum
Neden iyi ki istemişsiniz :) Ben de ilk kez tüp bebek tedavisine başlicam bu ay, doktorum hiç Böyle birşey istemedi. Bu haftasonu regl ile birlikte iğnelere başlayacaktık. Siz iğnelerden ne kadar önce yaptırdınız acaba, tam zamanlamanız neydi? Ben de şimdi şüpheye düştüm bişeyleri eksik yapmak istemem doğrusu. Bir de ne kadara yaptırmıştınız?

Insallah sperm bulunur hakkimizda hayirlisi olsun.
Tese ile bulunan spermlere daha kaliteli diyorlar ama bakalim hayirlisi insallah 🤲🌸

Ek birsey yapmiyorum suan doktorum da birsey önermedi nasilsa iğne vuruluyoruz diye dusundum ama önerdiginiz birsey varsa önerebilirsiniz 😊
Merhaba bu sabah muayene oldum doktorum yumurtalarim tam istedgi gibi gelismedigini soyledi kalçadan iğneye başlattı merinoldu sanirim adi gonallf de 200 vuruluyorum 150 düşürdü Çarşamba tekrar gel dedi e2 degerim bakildi şimdi sonucs kendim baktım Perşembe 29 iken şimdi 329 cikmis ne demek olduğunu bilmiyorum tabi biraz canim skldi yumurtaların yavaş gelismesine ama hayırlısı tabi

İnşallah sizinkide artar bakalım yumurta toplama günü esim örnek vercek sperm cikmasssa tese olcak dedi doktor bir kere çıkış oldu gene olmayabilir demekki öyle söyledi tese olablir diye
Merhaba bende yarın transfer olucam inşallah. Size şöyle anlatayım benim eşime de önce azosperm dendi daha sonra doktorumuz gönderdiği merkezde az da olsa (3-5 adet) çıkış oldu bikaç kere ölçmek için verdi daha sonrakiler de aynı çıktı. Onlar donduruldu. Ve benim opu olduğum gün eşimden üst üste 3 kere sperm aldılar ve alınan spermlerle 9 yumurtam döllendi. Yani kızlar bugüne kadar gelmiş olmak bizim için mucize. İnşallah Rabbim hepimizin kini hayırla mutlu sonuçlandırsın

Merhaba bende yarın transfer olucam inşallah. Size şöyle anlatayım benim eşime de önce azosperm dendi daha sonra doktorumuz gönderdiği merkezde az da olsa (3-5 adet) çıkış oldu bikaç kere ölçmek için verdi daha sonrakiler de aynı çıktı. Onlar donduruldu. Ve benim opu olduğum gün eşimden üst üste 3 kere sperm aldılar ve alınan spermlerle 9 yumurtam döllendi. Yani kızlar bugüne kadar gelmiş olmak bizim için mucize. İnşallah Rabbim hepimizin kini hayırla mutlu sonuçlandırsın
Çok sevindim adiniza inşallah bebeğiniz size sim siki tutunur benim esimde 1.5 milyon çıkınca umitlendim ama ya örneği vereceği gün hiç cikmassa diye endisem var

Çok sevindim adiniza inşallah bebeğiniz size sim siki tutunur benim esimde 1.5 milyon çıkınca umitlendim ama ya örneği vereceği gün hiç cikmassa diye endisem var
Çok teşekkür ederim inşallah. Hatta doktor eşime de demişti. Eğer opu günü çıkmazsa mikrotese yapacağız diye ama çıktı çok şükür. Sizinde çıkar inşallah ümitsiz endişe olmayın. Dua edin bol bol ☺️

İnşallah sonuçlarınız güzel çıkar. Güzel hayırlı haberler alırsınız 🤲

Merhaba bende ilk tüp bebeğimi ağustos ayında yaptıracağım 3 gündür gonal f 187,50 vuruyorum yanında gonapeptyl 1/2 vuruyorum denizli de Yunus Aydına gidiyorum hem heyecan var hemde korku hem maddi hem manevi yıpratan bir süreç öncesinde 3 kere aşılama oldu artık az çok biliyoruz, bizimkisi sebepsiz infertilite bendede eşimdede hiç sorun yok böyle olan var mı aranızda acaba
Merhaba insanı cidden çok yıpratıyor. Çok sabır gerektiriyor. Sebepsiz infertilite çok duyuyoruz. İnşallah onunda bi tedavisi olur. Rabbim hayırlısıyla evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin 🤲

Merhaba insanı cidden çok yıpratıyor. Çok sabır gerektiriyor. Sebepsiz infertilite çok duyuyoruz. İnşallah onunda bi tedavisi olur. Rabbim hayırlısıyla evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin 🤲
Amin inşallah siz ne durumdasınız şimdi

Merhaba bu sabah muayene oldum doktorum yumurtalarim tam istedgi gibi gelismedigini soyledi kalçadan iğneye başlattı merinoldu sanirim adi gonallf de 200 vuruluyorum 150 düşürdü Çarşamba tekrar gel dedi e2 degerim bakildi şimdi sonucs kendim baktım Perşembe 29 iken şimdi 329 cikmis ne demek olduğunu bilmiyorum tabi biraz canim skldi yumurtaların yavaş gelismesine ama hayırlısı tabi
Insallah gelisir biran evvel yumurtalariniz 🤲
E 2 degerniz neden o kadar yüksek bilmiyorum bana da bakildi ama sonuca bakamadim o yüzden yorum da yapamiyorum

İnşallah sizinkide artar bakalım yumurta toplama günü esim örnek vercek sperm cikmasssa tese olcak dedi doktor bir kere çıkış oldu gene olmayabilir demekki öyle söyledi tese olablir diye
Sayısıni filan sorun 1 buçuk milyon olduysa tese ye ne gerek var çoğu para için yapıyor canım tese de öyle kolay bişi değil iyice bakın sordurun hatta güvenmezseniz başka yerde de örnek versin esiniz

Çıkar çıkar öyle düşünmeyin o güne kadar yeme içmesine uykusuna dikkat etsin sıcak suyla yıkanmasın 3 gün cinsel perhizle çıkar elbet canlı olsa 1 tane bile yetiyor 1 buçuk milyondan 0 a dusecegini sanmiyorum o güne kadar keçi boynuzu yediir fındık fıstık yedir ve o gün uykusunu güzelce alsın bol su içsin

Back