2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Kistin boyutu ne durumdaymış acaba. Doğum kontrol hapı kistin yok olması için veriliyor. Yeni adetinde yumurtaların çatlayacak oluşan yumurtalar aynı boyutta oluşacak. Aynı durumu bende yaşadım.

Amin inşallah cümlesinin. Böyle durumlarda ne denir bilmiyorum ama stres yapmamak lazım diye biliyorum. Allah yardımcın olsun inşallah güzel sonuçlanır

Kistin boyutu ne durumdaymış acaba. Doğum kontrol hapı kistin yok olması için veriliyor. Yeni adetinde yumurtaların çatlayacak oluşan yumurtalar aynı boyutta oluşacak. Aynı durumu bende yaşadım.
3 cm kistin boyutu canım. Arkada görünen küçük folikuller çatlamayacak ama değil mi, onlar önümüzdeki ay göreceğim tedavide büyütülecek, yeni gelenler de eklenmiş olacak onlar da toplanacak gibi anladım.

Şöyle anlatayım. Benim 1,3 cm lik kistim7 cm kadar oldu. En son doğum kontrol hapıyla yok oldu. Doktor diğer sağlamlara bakmadı çünkü onların bu durumda bi önemi yoktu gelecek ay yeniden oluşuyor yumurtalar zaten. Yani seninkiler nasıl yerinde duracak ben şaşkınım doğrusu

Ben de anlamadım canım, acaba ginera doğum kontrol hapı onların büyümesini engelliyor da onlar da öyle küçük halleriyle hap bitene kadar bekliyor, hap bitince de yumurta büyütücü iğnelerle onlar da mı büyüyor. Öyle anladım yani ama mantıklı mı değil mi derseniz hiç fikrim yok

Tüp bebekte taze embriyoların mı tutunma oranı daha yüksek yoksa dondurulmuş olanların mı? Tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi

Neyse canınızı sıkmayın. Herşey olacağına varır. Doktorunuz daha iyi bilir tabiki. Umarım herşey gönlünüzce olur

Merhaba hayırlısı olsun inşallah pozitif sonuçlanır kötü düşünmeyin düşüncelerinizi başka şeylere yöneltin benim de 6. Günüm bugün, bende de pos var

Tüp bebekte taze embriyoların mı tutunma oranı daha yüksek yoksa dondurulmuş olanların mı? Tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi
Merhaba, valla benim doktorum dondurulmuşlarda istatistik bi tık yüksek dedi ama sanırım hastanın durumunada bağlı. Yani tazenin şansının daha yüksek olacağı durumlarda olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…