- 22 Aralık 2019
- 82
- 42
- 18
Rica ederim ne demek :) bu ay sonu transfer olacağım inşallah beklemedeyim :)Çok teşekkür ederim :) Nasıl güzel yazmışsınız :)
Baya ilham oldu bana. Hamile misiniz peki?
Kistin boyutu ne durumdaymış acaba. Doğum kontrol hapı kistin yok olması için veriliyor. Yeni adetinde yumurtaların çatlayacak oluşan yumurtalar aynı boyutta oluşacak. Aynı durumu bende yaşadım.Canlarım bişey danışmak istiyorum size. Benim tedavim de gelecek aya kaldı. Kist dolayısıyla. Ginera doğum kontrol hapı verdi doktorum, 9 yumurta görünüyordu onları bloke edicekmis, yeni gelen de olur üzerine dedi ama ne demek olduğunu hiç anlayamadım. Bu ay gördüğümüz 9 yumurta orda duracak üstüne de yeni ayinkiler mi gelecek?
Amin inşallah cümlesinin. Böyle durumlarda ne denir bilmiyorum ama stres yapmamak lazım diye biliyorum. Allah yardımcın olsun inşallah güzel sonuçlanırMerhaba arkadaşlar 4 gün önce transferim oldu 3. Gün embriyosu transfer edildi. Polistikover oldugum için transferimin ilk günü çok kötü geçti karın ve kasık ağrısında yerimde duramadım gece acile gittik o derece sanırım hafif ohss sendromu geçirdim. Umarım birşey olmamıştır aslında içim çok rahattı şuan içime hüzün çöktü. Tedavimi kimseyle paylaşmadığım için benim gibi bu yollardan geçen sizlerle konuşmak istedim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Zorlandım bu sınavda Rabbim kucağımızı boş bırakmasın
3 cm kistin boyutu canım. Arkada görünen küçük folikuller çatlamayacak ama değil mi, onlar önümüzdeki ay göreceğim tedavide büyütülecek, yeni gelenler de eklenmiş olacak onlar da toplanacak gibi anladım.Kistin boyutu ne durumdaymış acaba. Doğum kontrol hapı kistin yok olması için veriliyor. Yeni adetinde yumurtaların çatlayacak oluşan yumurtalar aynı boyutta oluşacak. Aynı durumu bende yaşadım.
İnşallah hepimizinHadi hayırlısı, insAllah güzel haberlerini bekliyoruz. Sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün insAllah
Şöyle anlatayım. Benim 1,3 cm lik kistim7 cm kadar oldu. En son doğum kontrol hapıyla yok oldu. Doktor diğer sağlamlara bakmadı çünkü onların bu durumda bi önemi yoktu gelecek ay yeniden oluşuyor yumurtalar zaten. Yani seninkiler nasıl yerinde duracak ben şaşkınım doğrusu3 cm kistin boyutu canım. Arkada görünen küçük folikuller çatlamayacak ama değil mi, onlar önümüzdeki ay göreceğim tedavide büyütülecek, yeni gelenler de eklenmiş olacak onlar da toplanacak gibi anladım.
Çok sevindim güzel haberlerin bizimle olsun inşallah.Rica ederim ne demek :) bu ay sonu transfer olacağım inşallah beklemedeyim :)
Ben de anlamadım canım, acaba ginera doğum kontrol hapı onların büyümesini engelliyor da onlar da öyle küçük halleriyle hap bitene kadar bekliyor, hap bitince de yumurta büyütücü iğnelerle onlar da mı büyüyor. Öyle anladım yani ama mantıklı mı değil mi derseniz hiç fikrim yokŞöyle anlatayım. Benim 1,3 cm lik kistim7 cm kadar oldu. En son doğum kontrol hapıyla yok oldu. Doktor diğer sağlamlara bakmadı çünkü onların bu durumda bi önemi yoktu gelecek ay yeniden oluşuyor yumurtalar zaten. Yani seninkiler nasıl yerinde duracak ben şaşkınım doğrusu
Neyse canınızı sıkmayın. Herşey olacağına varır. Doktorunuz daha iyi bilir tabiki. Umarım herşey gönlünüzce olurBen de anlamadım canım, acaba ginera doğum kontrol hapı onların büyümesini engelliyor da onlar da öyle küçük halleriyle hap bitene kadar bekliyor, hap bitince de yumurta büyütücü iğnelerle onlar da mı büyüyor. Öyle anladım yani ama mantıklı mı değil mi derseniz hiç fikrim yok
İnşallah hepimizin, ankara bahçecideyim benÇok sevindim güzel haberlerin bizimle olsun inşallah.
Nerede tedavi oluyorsun?
Canim hayirli olsun inşallah bu sefer yüzün güler güzel haber alırsınBende dün transfer oldum beklemedeyimilki olumsuz du
İnşallah aminCanim hayirli olsun inşallah bu sefer yüzün güler güzel haber alırsın
Hayırlı olsun sımsıkı tutunun inşallahBende dün transfer oldum beklemedeyimilki olumsuz du
Merhaba hayırlısı olsun inşallah pozitif sonuçlanır kötü düşünmeyin düşüncelerinizi başka şeylere yöneltinMerhaba arkadaşlar 4 gün önce transferim oldu 3. Gün embriyosu transfer edildi. Polistikover oldugum için transferimin ilk günü çok kötü geçti karın ve kasık ağrısında yerimde duramadım gece acile gittik o derece sanırım hafif ohss sendromu geçirdim. Umarım birşey olmamıştır aslında içim çok rahattı şuan içime hüzün çöktü. Tedavimi kimseyle paylaşmadığım için benim gibi bu yollardan geçen sizlerle konuşmak istedim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Zorlandım bu sınavda Rabbim kucağımızı boş bırakmasın
Merhaba, valla benim doktorum dondurulmuşlarda istatistik bi tık yüksek dedi ama sanırım hastanın durumunada bağlı. Yani tazenin şansının daha yüksek olacağı durumlarda olabiliyor.Tüp bebekte taze embriyoların mı tutunma oranı daha yüksek yoksa dondurulmuş olanların mı? Tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi
Ayy hadi hayırlısı olsun canım. İnşallah sağlıkla al kucağına. İlki ne zamandı?Bende dün transfer oldum beklemedeyimilki olumsuz du
Geçen sene yaptırmıştım ama embriyolar kalitesiz oluyor siz ne aşamadasınızAyy hadi hayırlısı olsun canım. İnşallah sağlıkla al kucağına. İlki ne zamandı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?