Evet burda bende öğrenmiştim ama o da çok garanti değilmiş bazı kadın doğum uzmanları para tuzağı olduğunu söylüyordu benim embriyolarim zaten hep olumsuz ilerliyordu birde ilk deneme olunca doktor tavsiye etmedi aslında transfer bile iptal olmuştu ama doktorum son ana kadar takip edip gebelik vadettigi için transferi yaptık kısmet hayırlısı değilmiş elimizden geleni yapıyoruz dediğiniz gibi maddi mi manevi mi toplum baskısı mi hiç kiyaslayamiyorum her taraftan dertliyiz inşallah yüzümüz en kısa sürede gülerEmbriyo kalitesini önceden tayin etmek için kullnılan bazı genetik testler (pgt) var ngs yöntemi gibi, belki biliyorsunuzdur. Embriyolarda bu testleri yaptırıp ondan sonra transfer olmanın daha garanti olduğunu söylüyorlar sonradan kayıp yaşamamak adına. Fiyatları hakkında net bir bilgim yok ama ilk denemem olmasına rağmen yaptırmayı düşünüyorum, riski ne kadar azal tabilirsek o kadar iyi hem maddi hem manevi açıdan
Ben doktorun rahatlığına güvenip hayal kırıklığini çok yaşadım malesef sperm kalitesi önemli canım sonuçta embriyo kalitesini belirliyor.Benim eşim de 0 canlı vardı ben bitkisel kurlerle filan arttirdim baya 200-300 bin gibi bir sayı elde ettik onlarla bu embriyo oluştu sende bisiler dene mutlaka takviye vitamin ilaçları da var bunun içinBenim eşimde de aynı sıkıntı var. Ama bizim doktor o kadar rahat ki, birşey yapmayacak mıyız diye sorunca, sperm sayısı zaten sonradan artabilen birşey değil, biz zaten milyonlarcasının içinden en kalitelilerini seçiyoruz sorun olmaz diyerek çok rahat konuşuyor. Bu da beni endişelendiriyor açıkcası. Madem herkeste en iyileri seçiliyor, o zaman neden insanlar ilk denemede çocuk sahibi olamıyor değil mi
Canım hayırlısı olsun sağlınla al bebeğini kucağına inşallahMerhaba kızlar..Haziran ayında ilk tüp bebek denememizi yapmıştık.. 29 yaşındayım 2 yıldır evliyim bebeğimiz olmuyor.. 10 yumurtam toplanmıştı 9u olgundu 8 tanesi dollendi.. 8i de beşinci güne kadar gitti ama ilk günden itibaren hücre bölünmeleri gününde gitmiyordu kalitesiz embriyo oluştu.. Hiç böyle bir şeyle karşılaşacağımı beklemiyordum embriyo bile dondururuz diye düşünüyorduk fakat kalitesiz embriyo oluşumu şaşırttı beni..Doktor belki de bu yüzden bebek olmuyor önümüzü görüyoruz artık dedi.. 6. Gün embriyosu 5cc ile transferimi oldum fakat olumsuz sonuçlandı.. Araya bayram girdi Ağustos reglime kadar bekledik bu arada eşim sperra ilacı kullandı ben ise omepaq10 ile biosteron dhea kullanmamı tavsiye etti doktorum.. Bugün regl oldum yarın ikinci gün.. doktordan randevumu aldım bakalım bismillah ikinci tüp bebeğe başlıyoruz .Hepimiz için mutlu haberlerimizi alacağımız bir tedavi olur inşallah... Dua edin banada
Rahim filmini çek sonra düşün bunları çok şükür herşeyin tedavisi var artikNe güzel maşallahben de 2 kere hamile kaldım ama düşük yaptım işte şimdi 1 yıldır gebelik olmadı hala aşılamaya geçicektik öncesinde rahim filmi çekelim dedi doktorum yarın çekilicem kısmetse ben biraz evhamlıyım sanırım ya
Ay maşallah hadi inşallah Rabbim gönlüne göre versin canim. Kulllanici ismin çok tanıdık geldi Haziran başlığında görmüşümdür zaman geçti insalllah güzel sonuclar alırızCanım hayırlısı olsun sağlınla al bebeğini kucağına inşallahbende aynı senin gibi ilk transferimi Haziranda oldum 29 yaşındayım. Kimyasal gebelik oldu benimde. 10 gün önce ikinci transferim için hazırlanmaya başladık, bugün kontrolüm vardı herşey yolunda dedi doktor.diğer cuma transfer olacağım tekrar.
Dediğim gibi toplama işleminden sonra bana söyledikleri buydu narkoz etkisinden ben de çok detaylı soramadım. İki yumurtayla devam ediyoruz c.tesi de transfer dedi. Hepsi bu bildiklerim canım. Yarın gidicem transfer için o zaman sorucam. Senin işleminin cevabını doktorun verebilir ona yada asistanına sorsan en azından kafanı takmazsın canım.Benim de kalacak mı transfere diye merak ediyorum o yüzden sordum 6 yumurta toplamdı dün 3 tane bütün devam ettiğini söylediler sizin kaç tane toplandı ne zaman kaç tane kaldı ve kaçıncı gün öğrenebilir miyim
Sordum ama aynı gün toplama olmuş bana yarın 2. Gün dediler aradım sizin 2. Gün transfer olacak o zaman yani bilmiyorum benim kalır mı biraz umutsuzumDediğim gibi toplama işleminden sonra bana söyledikleri buydu narkoz etkisinden ben de çok detaylı soramadım. İki yumurtayla devam ediyoruz c.tesi de transfer dedi. Hepsi bu bildiklerim canım. Yarın gidicem transfer için o zaman sorucam. Senin işleminin cevabını doktorun verebilir ona yada asistanına sorsan en azından kafanı takmazsın canım.
İnşallah hayırlısıysa rabbim kucağını boş bırakmasın canım içini ferah tutMerhaba kızlar..Haziran ayında ilk tüp bebek denememizi yapmıştık.. 29 yaşındayım 2 yıldır evliyim bebeğimiz olmuyor.. 10 yumurtam toplanmıştı 9u olgundu 8 tanesi dollendi.. 8i de beşinci güne kadar gitti ama ilk günden itibaren hücre bölünmeleri gününde gitmiyordu kalitesiz embriyo oluştu.. Hiç böyle bir şeyle karşılaşacağımı beklemiyordum embriyo bile dondururuz diye düşünüyorduk fakat kalitesiz embriyo oluşumu şaşırttı beni..Doktor belki de bu yüzden bebek olmuyor önümüzü görüyoruz artık dedi.. 6. Gün embriyosu 5cc ile transferimi oldum fakat olumsuz sonuçlandı.. Araya bayram girdi Ağustos reglime kadar bekledik bu arada eşim sperra ilacı kullandı ben ise omepaq10 ile biosteron dhea kullanmamı tavsiye etti doktorum.. Bugün regl oldum yarın ikinci gün.. doktordan randevumu aldım bakalım bismillah ikinci tüp bebeğe başlıyoruz .Hepimiz için mutlu haberlerimizi alacağımız bir tedavi olur inşallah... Dua edin banada
Hayırlı olsun canım döllenme olması tabi ilerlicek anlamına gelmiyor ki inşallah ilerler hepsi sonrayada saklatırsın benimde 12 yumurtam toplanmıştı 5 i döllendi ilerledi 2 si süper kalite demişlerdi diğerleride normal kaliteymiş tek transferle kızım oldu Allah a çok şükürKızlar benimde 11 olgun 9 döllenme olmuş. İyi gidiyor dedi doktorum ama acaba kaç tanesi ilerler bilmiyorum. Yarın tekrar görüşcez. Döllenme olması demek sanırım hepsi gelişecek demek değil
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım döllenme olması tabi ilerlicek anlamına gelmiyor ki inşallah ilerler hepsi sonrayada saklatırsın benimde 12 yumurtam toplanmıştı 5 i döllendi ilerledi 2 si süper kalite demişlerdi diğerleride normal kaliteymiş tek transferle kızım oldu Allah a çok şüküreylül gibi bizde düşünüyoruz tekrar nasip olursa
Olabilir canım. Valla merakla bekliyorum inşallah güzel sonuçlar alalım:)Ay maşallah hadi inşallah Rabbim gönlüne göre versin canim. Kulllanici ismin çok tanıdık geldi Haziran başlığında görmüşümdür zaman geçti insalllah güzel sonuclar alırız
Merhaba sürecin nasıl geciyor kontrole gttim fakat sormayı unuttum siz ögrenebildiniz miMerhaba bende cuma günü femara ya başladım raporlu oldugu için saydıgın ilaçları bana da yazmıs ama kan sulandırıcı falan yok persembe günü kontrol için gittiğimde bende sorucam doktoruma
İnşallah artar. Artma ihtimali de var bence çünkü günden güne gelişiyor ve oluşuyor olabilirHanımlar merhaba ilk tüp bebek denemem olacak.
Konya novafertil tüp bebek merkezinde tedavideyiz.
2 yıllık evliyiz esimin spermi çok düşük 1-2 tane çıkıyordu 4 nunc sperm donduruldu .
Benim tedavime başladık hayırlısıyla.
Gonal f vuruluyorum 225 doz.
Bugün tedaviye başlayalı 4. Günüm yarin kontrolüm var .
Tedaviye başlarken adetimin 2. Günü 6 folikül görüyorum dedi doktorum .
Sizce İyimidir 6 folikül?
Artma şansı varmı?
Amiin inşallah canım sağolasınİnşallah hayırlısıysa rabbim kucağını boş bırakmasın canım içini ferah tut
Insallah artar ve gelisirİnşallah artar. Artma ihtimali de var bence çünkü günden güne gelişiyor ve oluşuyor olabilir
Hadi hayırlısı inşallah gazel sonuç alırsınKızlar merhabalar ben bugün transferimi oldum darısı bekleyen güzel anne adaylarına inşallah
Canım benim 10 dondurulmuş yumurtam vardı bugün saat 1 de girdim 10 dk sürdü sadece gayet rahat bir işlem sonrasında bir iğne yaptılar proluton depot sanırım adı tam hatırlayamadım 45 dk uzunıp daha sonrasında çıktık embriyo canlılık oranında bahsettiler bilgi veriyorlar ilaçlarına devam ediyorum progestan iğneyede tabiHadi hayırlısı inşallah gazel sonuç alırsınkaç yumurtan vardı nasıl oldu? Biraz bilgi verir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?