2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Evet burda bende öğrenmiştim ama o da çok garanti değilmiş bazı kadın doğum uzmanları para tuzağı olduğunu söylüyordu benim embriyolarim zaten hep olumsuz ilerliyordu birde ilk deneme olunca doktor tavsiye etmedi aslında transfer bile iptal olmuştu ama doktorum son ana kadar takip edip gebelik vadettigi için transferi yaptık kısmet hayırlısı değilmiş elimizden geleni yapıyoruz dediğiniz gibi maddi mi manevi mi toplum baskısı mi hiç kiyaslayamiyorum her taraftan dertliyiz inşallah yüzümüz en kısa sürede güler

Ben doktorun rahatlığına güvenip hayal kırıklığini çok yaşadım malesef sperm kalitesi önemli canım sonuçta embriyo kalitesini belirliyor.Benim eşim de 0 canlı vardı ben bitkisel kurlerle filan arttirdim baya 200-300 bin gibi bir sayı elde ettik onlarla bu embriyo oluştu sende bisiler dene mutlaka takviye vitamin ilaçları da var bunun için

Canım hayırlısı olsun sağlınla al bebeğini kucağına inşallah bende aynı senin gibi ilk transferimi Haziranda oldum 29 yaşındayım. Kimyasal gebelik oldu benimde. 10 gün önce ikinci transferim için hazırlanmaya başladık, bugün kontrolüm vardı herşey yolunda dedi doktor.diğer cuma transfer olacağım tekrar.

Rahim filmini çek sonra düşün bunları çok şükür herşeyin tedavisi var artik

Ay maşallah hadi inşallah Rabbim gönlüne göre versin canim. Kulllanici ismin çok tanıdık geldi Haziran başlığında görmüşümdür zaman geçti insalllah güzel sonuclar alırız

Dediğim gibi toplama işleminden sonra bana söyledikleri buydu narkoz etkisinden ben de çok detaylı soramadım. İki yumurtayla devam ediyoruz c.tesi de transfer dedi. Hepsi bu bildiklerim canım. Yarın gidicem transfer için o zaman sorucam. Senin işleminin cevabını doktorun verebilir ona yada asistanına sorsan en azından kafanı takmazsın canım.

Sordum ama aynı gün toplama olmuş bana yarın 2. Gün dediler aradım sizin 2. Gün transfer olacak o zaman yani bilmiyorum benim kalır mı biraz umutsuzum

İnşallah hayırlısıysa rabbim kucağını boş bırakmasın canım içini ferah tut

Kızlar benimde 11 olgun 9 döllenme olmuş. İyi gidiyor dedi doktorum ama acaba kaç tanesi ilerler bilmiyorum. Yarın tekrar görüşcez. Döllenme olması demek sanırım hepsi gelişecek demek değil
Hayırlı olsun canım döllenme olması tabi ilerlicek anlamına gelmiyor ki inşallah ilerler hepsi sonrayada saklatırsın benimde 12 yumurtam toplanmıştı 5 i döllendi ilerledi 2 si süper kalite demişlerdi diğerleride normal kaliteymiş tek transferle kızım oldu Allah a çok şükür eylül gibi bizde düşünüyoruz tekrar nasip olursa

Teşekkür ederim İnşallah bizimde kaliteli olur güzel ilerlerHâlâ nasıl olacak nasıl ilerleyecek düşüncesi devam ediyor Rabbim sizede hayırlısıyla yine nasip eder

Ay maşallah hadi inşallah Rabbim gönlüne göre versin canim. Kulllanici ismin çok tanıdık geldi Haziran başlığında görmüşümdür zaman geçti insalllah güzel sonuclar alırız
Olabilir canım. Valla merakla bekliyorum inşallah güzel sonuçlar alalım:)

Merhaba bende cuma günü femara ya başladım raporlu oldugu için saydıgın ilaçları bana da yazmıs ama kan sulandırıcı falan yok persembe günü kontrol için gittiğimde bende sorucam doktoruma
Merhaba sürecin nasıl geciyor kontrole gttim fakat sormayı unuttum siz ögrenebildiniz mi

Hanımlar merhaba ilk tüp bebek denemem olacak.
Konya novafertil tüp bebek merkezinde tedavideyiz.
2 yıllık evliyiz esimin spermi çok düşük 1-2 tane çıkıyordu 4 nunc sperm donduruldu .
Benim tedavime başladık hayırlısıyla.
Gonal f vuruluyorum 225 doz.
Bugün tedaviye başlayalı 4. Günüm yarin kontrolüm var .
Tedaviye başlarken adetimin 2. Günü 6 folikül görüyorum dedi doktorum .
Sizce İyimidir 6 folikül?
Artma şansı varmı?

İnşallah artar. Artma ihtimali de var bence çünkü günden güne gelişiyor ve oluşuyor olabilir

Merhaba ben de 41 yasımdayım..ikinci çocuk düşündüğümüz için gidelim dedk.ilk kez tüp bebel deneyecegiz...geçen ay yapısıklıktan dolayı histeroskopi oldum..bugün adetimin 3. Günü kontrole gittim drum hemen 300 lük 4 gonalf iğne verdi..4 gün bakacağım yumurta buyumesine dedi..ilerleme olmazsa tedaviyi bitirecegim dedi..sağda 1 solda 3 yumurta var dedi..anlattıkları gibi ilk iğneyi vurdum..bundan sonra olacaklar konusunda tecrübesizim..buraya da ilk e geldim öğrenmek için..var mı benimle aynı durumda olan..olusan yumurtalar yeterli mi kaç olması lazım..sorun bendey di amh düşüktü..

Kızlar merhabalar ben bugün transferimi oldum darısı bekleyen güzel anne adaylarına inşallah
Hadi hayırlısı inşallah gazel sonuç alırsın kaç yumurtan vardı nasıl oldu? Biraz bilgi verir misin?

Hadi hayırlısı inşallah gazel sonuç alırsın kaç yumurtan vardı nasıl oldu? Biraz bilgi verir misin?
Canım benim 10 dondurulmuş yumurtam vardı bugün saat 1 de girdim 10 dk sürdü sadece gayet rahat bir işlem sonrasında bir iğne yaptılar proluton depot sanırım adı tam hatırlayamadım 45 dk uzunıp daha sonrasında çıktık embriyo canlılık oranında bahsettiler bilgi veriyorlar ilaçlarına devam ediyorum progestan iğneyede tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…