• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Bebek olursa kullanirmiyim bilmiyorum ama
Malesef bende pihitlasma sorunu da var. önemsiz yerde dedi doktorum bazi doktorlar onemsemeyip vermiyormus hatta bazialrida 9 ay vuruluyormus o iğneleri .
Benim mthr c677t homozigot var.
Suan Düzenli folik asit veriyor doktorlar 🤷‍♀️
Doktor kullan dediyse mutlaka kullan sanırım ilk aylar kullandirtiyor.Henuz pozitif görmediğim için bilemiyorum 😂😂

Dün transferim yapıldı. 3. günde 2 tane embriyo transfer edildi. Çok heyecanlıyım 🥰
Hayirlisi olsun ins sımsıkı tutunsunlar annelerine bol.bol Meryem suresi oku yada dinle dua et bence bu sayfaya da çok girme transfer olmuşsa vücudun da belirti de arama çok yanıltıyor onlar akışına bırak 🤗

Bugün tedaviye başlamak için doktora gittim. Bu sefer uzun protokol uygulayacaklarmis. Rahim yumurtalar sperm hepsi iyi olumsuz olmaması için bir sebep yok ama.kalitesiz embriyolarimiz oluştu ilk denememizde.. Bu kez doktorda bundan ötesi yok diyor sebepsiz.. Tıpta bunun çözümü yokmus Rabbim kismetimizi bekletiyor.. Bol egzersiz yapın dedi günlük yürüyüş yapın dedi..Sağlıklı beslenin dedi.. Yürüyüşü çok ihmal ediyorduk gündüz sıcak iş güç akşam eve gelince dinlenelim diye ama bugün bismillah siftah yaptık her gün akşam 9 gibi çıkıp bir saat yurursek yeter.. Adetin 21. Günü iğne tedavim başlayacak bakalım bu ay da bir nevi boş geçecek gibi belki kendiliğinden gebelik oluşur kim.bilir
Herşey zamanını bekliyor. Rabbim ayarlıyor sen merak etme içini ferah tut. Doktorun dediklerini de ihmal etmemek lazım. Hayırlısıyla olur 🤗

Malesef bende pihitlasma sorunu da var. önemsiz yerde dedi doktorum bazi doktorlar onemsemeyip vermiyormus hatta bazialrida 9 ay vuruluyormus o iğneleri .
Bendede ayni düzeyde kan pıhtılaşmasi var doktorunuz ilaç verdimi bunun için benim doktorum şimdilik vermedi Perşembe günü tedaviye başladık

Benim mthr c677t heterizigot yazıyor simdi baktimda genetik sonucuna doktor onemsiz demişti

Bendede ayni düzeyde kan pıhtılaşmasi var doktorunuz ilaç verdimi bunun için benim doktorum şimdilik vermedi Perşembe günü tedaviye başladık
Suanlik folik asit kullan dedi kullaniyorum .
Folibol ismi.
arastirdigima göre folik asit öneriyorlar bizim durumumzda olanlara.
Suanlik kan sulandirici kullanmadim .
Verilen iğneler tüp bebekle ilgili gonal f ile cetrotide verdi bakalim daha neler kullanacagim bilmiyorum 🤷‍♀️

Suanlik folik asit kullan dedi kullaniyorum .
Folibol ismi.
arastirdigima göre folik asit öneriyorlar bizim durumumzda olanlara.
Suanlik kan sulandirici kullanmadim .
Verilen iğneler tüp bebekle ilgili gonal f ile cetrotide verdi bakalim daha neler kullanacagim bilmiyorum 🤷‍♀️
Bana folik asit vermedi ayni igneleri banada verdi Perşembe gününden beri gonalf 200 doz vuruluyorum yarin kontrolüm var sabah doktor cetrotideyi yaninda getir dedi heralde yarin ona baslatcak bakalım yumurtalar ne alemde

Bana folik asit vermedi ayni igneleri banada verdi Perşembe gününden beri gonalf 200 doz vuruluyorum yarin kontrolüm var sabah doktor cetrotideyi yaninda getir dedi heralde yarin ona baslatcak bakalım yumurtalar ne alemde
Bende 225 doz vuruluyorum.
2 gün önce ultrasonla alttan baktı 5 tane folikül görüyorum dedi 11mm olmus çarsamba tekrar gideceğim kontrole.
Tam bende anlamiyorum açıkcası doktor boyutuna masallah dedi ama endiseleniyorumda 🤷‍♀️
Daha önce 6 folikül vardi ilk tedaviye basladigimizda 1 tanesinin neden eksildigini sorduğumda biz tahimini konusuyoruz opu günü daha fazla da çıkabilir dedi umarım biraz daha fazla çıkar 🌸🤲

Bende 225 doz vuruluyorum.
2 gün önce ultrasonla alttan baktı 5 tane folikül görüyorum dedi 11mm olmus çarsamba tekrar gideceğim kontrole.
Tam bende anlamiyorum açıkcası doktor boyutuna masallah dedi ama endiseleniyorumda 🤷‍♀️
Daha önce 6 folikül vardi ilk tedaviye basladigimizda 1 tanesinin neden eksildigini sorduğumda biz tahimini konusuyoruz opu günü daha fazla da çıkabilir dedi umarım biraz daha fazla çıkar 🌸🤲
İnşallah güzelce gelişir yumurtalariniz benimde ilk muayenede igneye baslamadan önce sağ da 7 solda 7 diye hemşireye yazdrdri heralde yumurtadan bahsedyor bakalım yarin gelismismi nasıl olmus cetrotide iğneye basladnzmi birde bana gonalf hergun 4 de vur dedii mutlaka

Benim de ileri yaş bitanem. O yüzden pgt ( ngs) yaptıracağım, bir de kromozom derdiyle uğraşmamak için. Benim normal takibimi yapan doktorum tüp bebeğe karar verdiğimizde tavsiye etmişti Burçak hocayı., Çok da memnunum. Meleğin insan halidir Burçak hoca. Tüp bebek fiyatı diğer merkezlerle benzer, hepsi 11.500-12.000 bandında burda. Benim üçüncü olacağı için indirimli olacak yine de ilaçlarla beraber 16-17 tutuyor. Ngs için de biyopsi ücreti ödeyeceğim (onu soracağım, emin değilim) + embriyo başına 300 dolar ngs ücreti+yaklaşık 2.000 embriyo dondurma ücreti. Bu ücretler her yerde üç aşağı beş yukarı aynı bitanem.
Mrb, nasilsiniz

İnşallah güzelce gelişir yumurtalariniz benimde ilk muayenede igneye baslamadan önce sağ da 7 solda 7 diye hemşireye yazdrdri heralde yumurtadan bahsedyor bakalım yarin gelismismi nasıl olmus cetrotide iğneye basladnzmi birde bana gonalf hergun 4 de vur dedii mutlaka
Insallah güzel yumurtalarimiz olur guzel embryolar gelisir 🤲🌸
Yarin baslayacagiz cetrotide iğneye .
Diğer iğneyi her akşam 8 de vuruluyorum hatta bugünki igneyi kendim yaptim acitti hafif igne yaparken cok hafif de kanadi iğne sonrası simdi baktim hafif morarmis bisey olmaz insallah normalde.hic acimiyordu kan vs. Gelmiyordu 🤷‍♀️

Bu arada toplam kacinci günündesiniz tedavinin ne icin tüp bebek yaptiriyorsunuz sorununuz neydi? Yasiniz kaç ilk denemenizmi🤗

Merhaba, size umut olsun olsun diye yazıyorum:) çünkü bende çok umut aramıştım. Benim embriyolarımın hepsi sağlam geldi genetikten.. Ve benim de geçmişte kimyasal gebeliğim var.. lütfen negatif düşünmeyin..öyle ya da böyle güzel olacak her şey inanın .
Canım ne kadar güzel bir haber bu, çok teşekkürler. Ben hep olumsuzlari okuduğum için kara kara düşünüyordum NGS den sağlıklı gelmezse naparim diye. Transfer oldum mu bitanem?

Insallah güzel yumurtalarimiz olur guzel embryolar gelisir 🤲🌸
Yarin baslayacagiz cetrotide iğneye .
Diğer iğneyi her akşam 8 de vuruluyorum hatta bugünki igneyi kendim yaptim acitti hafif igne yaparken cok hafif de kanadi iğne sonrası simdi baktim hafif morarmis bisey olmaz insallah normalde.hic acimiyordu kan vs. Gelmiyordu 🤷‍♀️

Bu arada toplam kacinci günündesiniz tedavinin ne icin tüp bebek yaptiriyorsunuz sorununuz neydi? Yasiniz kaç ilk denemenizmi🤗
Bende ilk iğneyi acilde vuruldum sonra hemsire çok kolay kendin yap hiç gelme buraya dedi 2.gun kendim yaptım kolaydi belki kendinizi kastiysaniz o yüzden kanamis olablir birde agriniz filan oluyormu kasıklarda hiç agrim olmadi acaba yumurtam gelismiyormu yoksa diye icimden gecirdimde bugün 4.gunum tedavinin erkek faktörü esimde azopsperm var ilk deneyiyimim yaşım 29 ya sizin

Back