Sonuç hemen çıkıyor mu?Evet benim doktorum istedi dün yaptırdım.
Hadi inşallah güzel sonuçlarını alırız. Sıra sabırla bekleyişe geldi.Merhaba kızlar bugün transferimi oldum inş hepimiz hayırlı sonuçlar alırız
Benim perşembe yumurtalarım toplanacak 3 ay sonraya transfer yapılacak.tsh 2.5 düşmesi ve stebil gidince .bende taze transfer yapıp dönüş yapmaktı niyetim .Memorial Antalya yaptırıyorum .3 yumurta var solda 22-18-19 bugün çatlatma iğnem yapıcam Pazartesi kadar kaç embriyom kalacak bakalım .Merhaba canim ,
Ben de yurtdisindayim turkiyeye geliyorum agustos adeti ile başlayacağız tedaviye sisli memorialdeyim.
Ben de bu aksiliklerden korkuyorum malum günlerimiz sayılı turkiyederabbim işimizi kolaylastirsin
Tedaviyi nerde yaptırıyosunuz sizin çok tutmuş iğnelerCanım bilgilendirmen için çok teşekkür ederim. Benim de taze transfer olacak kısmetse. İğne tedavim 7000 buldu şimdiden bu üstüne tüp bebek ücreti ve sonrasındaki ilaçlar vs baya büyük meblağ tutuyor. Onun için sanırım onu yaptıramam gibi görünüyor. Ben Rabbime havale ettim hakkımda hayırlısı neyse onu yaşatsın inşallah
Çok teşekkür ederim sizinde inşallah güzel haberlerinizi alırızSağlıklı embriyoların olsun,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim
Merhaba bende bugün saat 22:00 iğnemi olucam perşembe opu olacağım.Merhaba canım ben de bu gece 22:00 de iğnemi olucam Perşembe opu olacak. Hakkımızda hayırlısını nasip etsin rabbim
Kaç tane iğne yapacaksınız ovitrelleKızlar benimde Perşembe günü opu olacak nasipse. Bugün ovitrelle iğnesini yapıcam. Hakkımızda hayırlısı umarım güzel sonuçlar alırız
1 tane yapıcamKaç tane iğne yapacaksınız ovitrelle
1 tane yapacağım ben de1 tane yapıcam
MedAmerican hastanesin de canım. Benim ilaçların raporsuz olduğu için sanırım çok tuttu. Bir de herkese özel ilaç veriliyor ya benim yumurtalık rezervi çok düşüktü.Tedaviyi nerde yaptırıyosunuz sizin çok tutmuş iğneler
Benimkini hastane sabah yaptı öğleden sonra çıktı canım.Sonuç hemen çıkıyor mu?
Rabbim inşallah gönlüne göre verir canım, darısı başımıza inşallahHadi inşallah güzel sonuçlarını alırız. Sıra sabırla bekleyişe geldi.
Hm anladım doğrudur. Hastanenin anlaştığı eczane olsaymış sizin için daha iyi olurmuş. Hayırlısı olsun. Sonucu güzel olsun inşallahMedAmerican hastanesin de canım. Benim ilaçların raporsuz olduğu için sanırım çok tuttu. Bir de herkese özel ilaç veriliyor ya benim yumurtalık rezervi çok düşüktü.
Bizzimde çıktı öğlen 3 gibi vermiştik akşam 8 gibi çıktı. Ben daha geç çıkar sanmıştım. Bunu beklemek bile sabır istiyorBenimkini hastane sabah yaptı öğleden sonra çıktı canım.
insAllah bitanem, hep mujdelestigimiz bir topik olur bu insAllahÇok teşekkür ederim sizinde inşallah güzel haberlerinizi alırız
Amin amininsAllah bitanem, hep mujdelestigimiz bir topik olur bu insAllah
Allah islerini kolaylastirsin insallah canım hepsi en iyi kalite olsunBenim perşembe yumurtalarım toplanacak 3 ay sonraya transfer yapılacak.tsh 2.5 düşmesi ve stebil gidince .bende taze transfer yapıp dönüş yapmaktı niyetim .Memorial Antalya yaptırıyorum .3 yumurta var solda 22-18-19 bugün çatlatma iğnem yapıcam Pazartesi kadar kaç embriyom kalacak bakalım .
İnşallah bir sonraki kontrolde bi gelişme olmuş olur tedavim iptal olucak diye korkuyorum gelişmezse iptal ederler değilmiBence hiç yıkılmayın. Tüp bebek işinde işler sürekli değişiyor ve herzaman umut var
Aaay hadi hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebeğinMerhaba kızlar bugün transferimi oldum inş hepimiz hayırlı sonuçlar alırız
N Nurclk çok tutmuş gibi geldi bana iğneleriniz ama tabi sanırım uygulanan doz önemli. Ben nisanda opu oldum. Günde 150 ml gonalf yaptım. Kaç kutu aldım hatırlamıyorum ama ya 1400 filan gibi birşey tutmuştu. Şuqn hepsini tam hatırlamıyorum ama çatlama iğnesi filanda öyle çok yüksek rakamlar tutmamıştı .eczacı çok indirim yaptığı söylemişti ama üstünde durmadım o an . Kayseride yaşıyorum ben. Eğer isterseniz eczanenin adına bakıp verebilirimAllah gönlüne göre versin, senin için en hayırlısı olsun canım benim. Benim de son tedavimde iğneler yüksek tutmuştu ama şimdi eczane değiştireceğim. İyi indirim yapan eczane bulmak lazım. Benim aldığım%10 indirim yapıyor, yeni konuştuğum ise %30 a kadar indirim yapacağını söyledi. Arkadaki fark da çok ciddi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?