2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Merhaba canim ,
Ben de yurtdisindayim turkiyeye geliyorum agustos adeti ile başlayacağız tedaviye sisli memorialdeyim.
Ben de bu aksiliklerden korkuyorum malum günlerimiz sayılı turkiyede rabbim işimizi kolaylastirsin
Benim perşembe yumurtalarım toplanacak 3 ay sonraya transfer yapılacak.tsh 2.5 düşmesi ve stebil gidince .bende taze transfer yapıp dönüş yapmaktı niyetim .Memorial Antalya yaptırıyorum .3 yumurta var solda 22-18-19 bugün çatlatma iğnem yapıcam Pazartesi kadar kaç embriyom kalacak bakalım .

Tedaviyi nerde yaptırıyosunuz sizin çok tutmuş iğneler

MedAmerican hastanesin de canım. Benim ilaçların raporsuz olduğu için sanırım çok tuttu. Bir de herkese özel ilaç veriliyor ya benim yumurtalık rezervi çok düşüktü.
Hm anladım doğrudur. Hastanenin anlaştığı eczane olsaymış sizin için daha iyi olurmuş. Hayırlısı olsun. Sonucu güzel olsun inşallah

Benimkini hastane sabah yaptı öğleden sonra çıktı canım.
Bizzimde çıktı öğlen 3 gibi vermiştik akşam 8 gibi çıktı. Ben daha geç çıkar sanmıştım. Bunu beklemek bile sabır istiyor

Allah islerini kolaylastirsin insallah canım hepsi en iyi kalite olsun

N Nurclk çok tutmuş gibi geldi bana iğneleriniz ama tabi sanırım uygulanan doz önemli. Ben nisanda opu oldum. Günde 150 ml gonalf yaptım. Kaç kutu aldım hatırlamıyorum ama ya 1400 filan gibi birşey tutmuştu. Şuqn hepsini tam hatırlamıyorum ama çatlama iğnesi filanda öyle çok yüksek rakamlar tutmamıştı .eczacı çok indirim yaptığı söylemişti ama üstünde durmadım o an . Kayseride yaşıyorum ben. Eğer isterseniz eczanenin adına bakıp verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…