- 31 Temmuz 2020
- 660
- 475
- 33
Benim 2. Transferim kimyasaldı ve 3. Transferim hemen ertesi ay oldu ama embriyolarım bitti ve bu 3. Transferimde kürtaj olmuştum. Tekrar yumurta toplanacağı için 3 ay takviye kullandım ve opu yapılıp taze transfer oldum.Sizin iki transferiniz arasında ne kadar süre geçmişti acaba?
Merhaba canım bende çok çok şükür pozitif aldimm, o kdr sık idrar a ckiyorum ki sistit oldumm inanın hala aynı geceleri DHA sık cikiyorim ama hergün olmuyor ,tranferden hemen sonra çok şık olmuştu çok korkmuştum hatta şuan hala öyleyim ama gebeyim çok şükürCanım selam, ben de seninle aynı tarihte transfer oldum. Çok şükür pozitifi gördüm. Aynı durumdayım senle. Gece 4-5 kere wc ye kalkıyorum. Gündüz de ikide bir sıkışık vaziyetteyim. Şişlik de normal canım, böncekinde de böyle olmuştu bende.
Canım inşallah kalp atışını da duyarsınızMerhaba canım bende çok çok şükür pozitif aldimm, o kdr sık idrar a ckiyorum ki sistit oldumm inanın hala aynı geceleri DHA sık cikiyorim ama hergün olmuyor ,tranferden hemen sonra çok şık olmuştu çok korkmuştum hatta şuan hala öyleyim ama gebeyim çok şükür
Hadi hayırlısı güzel haberler ver bize inşallahKızlar yarın kan verecegim inanılmaz heyecanlıyım
Kimyon gaza iyi gelir derler amaKizlar gaz sancısı,gaz sıkıntısı ceken var mı ne tüketmek gerekiyor,kimyon diyorlar ama ilk haftalarda uygun olur mu 1 çay kaşığı ucuyla kimyon zeytinyagina koyup diyorlar duydunuz mu bilen var mı?
Maşallah Allah katlanarak artmasını nasip etsinn ♥Hanımlar çok şükür pozitif deger 72 çıktı
Merhaba ofis histereskopi normal histereskopiden farklı mı acaba? Nerde yaptırdınız operasyonu? Ben de histereskopi yaptırıcam Ekim ayında. Siz böyle yazınca ürktüm biraz..Merhabalar ofis histereskopi olup adeti geciken var mı?
Rahim de darlik ,sekil bozuklugu ve yapisiklik varmis bunlar duzeltildi 23 gun oldu operasyon gecireli hala adet olmadim.Adet gecikeli 7. Günüm .doktoruma gittim kontrol etti 10. Gun3 kadar gelmezse tekrar gel dedi enfeksiyon vs. Olmasindan korkuyorum kötü kokulu akıntı olmaya da basladı .
Gebelik yok bakıldı
Yanlis yazmisim kusura bakmayin operatif histereskopi yazmam gerekirdi.Merhaba ofis histereskopi normal histereskopiden farklı mı acaba? Nerde yaptırdınız operasyonu? Ben de histereskopi yaptırıcam Ekim ayında. Siz böyle yazınca ürktüm biraz..
benim daha önceden 1 sağlıklı doğumum var. yine tüp bebek yapılmıştı 2016 yılında. sonra 2020 yılında dondurulmuş ama kalitesi düşük KAV yazıyordu sadece onu denedik. tuttu ama düşük yaşadım ve kürtaj olmak zorunda kaldım. kürtajdan sonra 2 kere denedik. ikisi de çok iyi embriyoydu ama tutmadı. bir de benim de regllerim eskisi gibi olmuyor kürtajdan sonra çok azaldı. bizdeki asıl problem azosperm. aslında kullandığımız spermler de dondurulmuş. 2016 yılında tese ameliyatıyla bulunmuştu ve dondurulmuştu. spermden kaynaklı mı tutmuyor yoksa kürtaj sebebiyle mi bilemiyorum. bu yüzden doktora ben söyledim bir rahime bakalım diye. o da bakıp çizik atacak. sonraki ay da yeniden deneyeceğiz. bu sefer çizik sonrası embriyo glue da kullanacak. ekim ayındaki reglle histereskopi kasım ayındaki reglle de yine taze transfer olacak şekilde deneyeceğiz.Yanlis yazmisim kusura bakmayin operatif histereskopi yazmam gerekirdi.
histereskopi = kamerayla girilip sadece incelenmesi diye biliyorum .
Cerrahi ameliyatla yapilan isleme operatif histereskopi oluyor bildigim kadariyla sizdeki sorun nedir?
rabbim hayırlı bebişler nasip etsin innşallah bekleyen herkese :)benim daha önceden 1 sağlıklı doğumum var. yine tüp bebek yapılmıştı 2016 yılında. sonra 2020 yılında dondurulmuş ama kalitesi düşük KAV yazıyordu sadece onu denedik. tuttu ama düşük yaşadım ve kürtaj olmak zorunda kaldım. kürtajdan sonra 2 kere denedik. ikisi de çok iyi embriyoydu ama tutmadı. bir de benim de regllerim eskisi gibi olmuyor kürtajdan sonra çok azaldı. bizdeki asıl problem azosperm. aslında kullandığımız spermler de dondurulmuş. 2016 yılında tese ameliyatıyla bulunmuştu ve dondurulmuştu. spermden kaynaklı mı tutmuyor yoksa kürtaj sebebiyle mi bilemiyorum. bu yüzden doktora ben söyledim bir rahime bakalım diye. o da bakıp çizik atacak. sonraki ay da yeniden deneyeceğiz. bu sefer çizik sonrası embriyo glue da kullanacak. ekim ayındaki reglle histereskopi kasım ayındaki reglle de yine taze transfer olacak şekilde deneyeceğiz.
inşallah sizde de bir sorun olmamıştır. bazen stresten de geç olabiliyor.rabbim hayırlı bebişler nasip etsin innşallah bekleyen herkese :)
çok zorlu yollardan geçiyoruz .bende hiç histereskopi olmak istemezdim ama evlat sahibi olmak için elimizden geldiği kadar her yolu deniyoruz malesef doktorlar ne diyorsa uyguluyoruz.
hiç istememiştim bende korkmustum . histereskopi olursam,farklı bir durumla karsılasırsam diye .
bilemiyorum suan durumum ney farklı bir sorunmu oldu .
insallah farklı,aksi bir durum yoktur.
yarın da adetim gelmezse tekrar gideceğim doktora .
10 gün sonrası normal değilmiş öyle söyledi.
siz de endiselenmeyin sadece bakılacakmış suanlık ,içeride bir sorun var mı yok mu bilinmiyor :)
Insallahinşallah sizde de bir sorun olmamıştır. bazen stresten de geç olabiliyor.
bana da çizik atıp rahmi canlandırıcaz dedi. kan akışı yenileniyormuş, genellikle histereskopi sonrası ciddi manada tutma olasılığı artıyormuş. inşallah sizin de pozitif olur, yaşadıklarımıza değer
Merhaba faruk buyru dan memnun kaldınız mı? Tavsiye edermisiniz?Hakkınızda hayırlısı olsun, benim doktorum da Faruk Buyru. Yanyana rezidanslarda ofisleri :)
Aynı hastanede işlemlerini yapıyorlar. Hepimizin hakkında hayırlısı inşallah.
Maalesef bugüne kadar olduğum tedavilerde en memnun kalmadığım doktor kendisi.Merhaba faruk buyru dan memnun kaldınız mı? Tavsiye edermisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?