Yaa bende kendisine gitmeyi düşünmüştüm. İyiki size rastladım. İyi bir doktor bulmak çok zor.Maalesef bugüne kadar olduğum tedavilerde en memnun kalmadığım doktor kendisi.
İlgisiz alakasız ve hiçbirşey ölçmeden tartmadan basmakalıp tedavi uyguluyor. Kimyasal gebeliklerim var dememe rağmen OPU sonrası dahi taze transfer önerdi benim gibi bir hastaya. Zorla şerle genetiğe yolladık, embriyom gene sorunlu çıktı. Eğer onun ısrarıyla transfer olsaydım tekrar bir kimyasal gebelik yaşayacaktım.
Valla siz gene de gidip görüşün elbette, belki sizin nasibinizde onun vasıtasıyla anne olmak vardır ama ben hiç memnun kalmadım.Yaa bende kendisine gitmeyi düşünmüştüm. İyiki size rastladım. İyi bir doktor bulmak çok zor.
Çok güzel artmış değeriniz hayırlı olsun darısı bizlere ınslah kaçıncı denemeniz ve kaçıncı gün embriyo tazemi olmuştu?Merhaba hanımlar ben degerim ilk çıkınca yazmıştım 71 ondan 2 gün sonra tekrar kan verdim 185 çıktıgında bir perşembe günüydü hoca çarşamba günü tekrar bir kan ver dedi 6 gün sonra 491 çıktı çıktı hoca çok düşük bi sıkıntı var dedi uturasanla baktı kese görünüyor dedi ilaçlara drvam et kanaman olursa gel dedi pazartesi tekrar kan istedi çok üzüldüm inşllh normala döner dua edin
Merhaba 16 ekimde transfer oldum aynı akşam çamaşırında kahverengi leke gördüm bu 3. Transferim hep negatifti şimdiye kadar... sizin sonucunuz pozitifti sanırım... umitleneyim mi bilemedim ben deGeçmiş olsun hayırlı sonuçlar alırsınız inşallahlekelenme bende de oldu 2 gün ama çok hafifti. İşlem sırasında Kullandığı Spekülüm katater vs içeriyi tahriş ediyordur o yüzden oluyordur endişelenmeyin bence :)
TuttumuBenimkiler yavas gelisiyordu yani doktorum oyle demisti o yuzden 4.gun transfer oldu ve 6 7 hucreli oldugunu soylemisti. Tesekkur ederim fikirlerinizi pqylastiginiz icin
Bende de öyle şu an 3.günüm.Bende bunlardan cok siddetli bas agrisi yapmisti
225 ml kaç gün kullandın yumurta kaç cm olmuştu ve baş ağrısı yapmış mıydı?Merhaba kızlar bende 3 gündür gonal f ye başladım 225 lik doz vuruyorum ilk denemem çok heyecanlıyım bu konuyla ilgilide pek bi tecrübem yok bende pko var eşimde bir sorun yok
Sizde kaç cm oldu bu iğneyle ve baş ağrısı yapmış mıydı?Hayırlı olsun ben de gonal f 225 ile başlamıştım doktora gittiğinizde kan tahlili ve ultrason ile muayene edip dozu ayarlayacaktır
Merhaba bende bu iğne şiddetli baş ağrısı yaptı, 225 ml 3.gün, sizde de yapmış mıydı?Bu arada kızlar elimde 1 adet gonal f 450 kaldı ilgilenen arkadaşlar varsa uygun bi ücret karşılığında verebilirim
Kaç gün 225 ml lik gonalf kullandın, baş ağrısı yaptı mı?Kızlar sabah kontrole gittim şuanlık bi sıkıntı yok cumaya kadar gonal f ye devam et 225 lik vurulmaya onun yanında cetrotide verdi 250 lik bilmiyorum hayırlısı olsun çok heyecanlıyım bakalım
Baş ağrısı olmadı bendeSizde kaç cm oldu bu iğneyle ve baş ağrısı yapmış mıydı?
Evet bendede baş ağrısı yaptı parol içebilirsin ve zencefil çayı iyi geliyor deneyebilirsinMerhaba bende bu iğne şiddetli baş ağrısı yaptı, 225 ml 3.gün, sizde de yapmış mıydı?
15 gün falan kullandım canım ben şuan hamile kaldımKaç gün 225 ml lik gonalf kullandın, baş ağrısı yaptı mı?
15 gün 225 ml mi kullandın?15 gün falan kullandım canım ben şuan hamile kaldım
Zencefili bilmiyordum içeyim, sağ olasın.Evet bendede baş ağrısı yaptı parol içebilirsin ve zencefil çayı iyi geliyor deneyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?