2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Yaa bende kendisine gitmeyi düşünmüştüm. İyiki size rastladım. İyi bir doktor bulmak çok zor.

Yaa bende kendisine gitmeyi düşünmüştüm. İyiki size rastladım. İyi bir doktor bulmak çok zor.
Valla siz gene de gidip görüşün elbette, belki sizin nasibinizde onun vasıtasıyla anne olmak vardır ama ben hiç memnun kalmadım.

Merhaba hanımlar ben degerim ilk çıkınca yazmıştım 71 ondan 2 gün sonra tekrar kan verdim 185 çıktıgında bir perşembe günüydü hoca çarşamba günü tekrar bir kan ver dedi 6 gün sonra 491 çıktı çıktı hoca çok düşük bi sıkıntı var dedi uturasanla baktı kese görünüyor dedi ilaçlara drvam et kanaman olursa gel dedi pazartesi tekrar kan istedi çok üzüldüm inşllh normala döner dua edin

Benimde bu ay embriyoda genetik ayıklama yapicam dedi doktr bakalım nasıl olck 2 başarısız denemem var bu 3.tedavim olck buay ankara bahçeci berfu hocada başladım ınslah sonu da güzel olur

Çok güzel artmış değeriniz hayırlı olsun darısı bizlere ınslah kaçıncı denemeniz ve kaçıncı gün embriyo tazemi olmuştu?

3. Gün embriyosu taze koyuldu yalnız artışımı doktor begenmedi 2 günde 2 katlaması gerekiyor muş benim iki defa katladı ondan sonra artış oldu ama çok az oldu doktor geçen cuma alacaktı tam boş kese diye ama kalp atışını duyduk çok şükür ama kan degerim düşük inşllh bi sıkıntı olmaz

Bu arada 4 aşılama oldum bır direk birde dondurulmuş transferim vardı bu 3. Tüb bebek

Merhaba 16 ekimde transfer oldum aynı akşam çamaşırında kahverengi leke gördüm bu 3. Transferim hep negatifti şimdiye kadar... sizin sonucunuz pozitifti sanırım... umitleneyim mi bilemedim ben de

Merhaba kizlar 2 ay önce tüp bebek tedavisi gördüm transferim olmadi donduruldu nasipse kasim ayinda olcak adetlerim gecikmeli yada erken oldu bu süreçte duzensilesti böyle olan varmi acaba tedavi gördüğümüz için mi duzensizlik oldu

Merhaba kızlar bende 3 gündür gonal f ye başladım 225 lik doz vuruyorum ilk denemem çok heyecanlıyım bu konuyla ilgilide pek bi tecrübem yok bende pko var eşimde bir sorun yok
225 ml kaç gün kullandın yumurta kaç cm olmuştu ve baş ağrısı yapmış mıydı?

Kızlar sabah kontrole gittim şuanlık bi sıkıntı yok cumaya kadar gonal f ye devam et 225 lik vurulmaya onun yanında cetrotide verdi 250 lik bilmiyorum hayırlısı olsun çok heyecanlıyım bakalım
Kaç gün 225 ml lik gonalf kullandın, baş ağrısı yaptı mı?

Evet bendede baş ağrısı yaptı parol içebilirsin ve zencefil çayı iyi geliyor deneyebilirsin
Zencefili bilmiyordum içeyim, sağ olasın.

Adetliyken alttan baktığında yumurtalık boyutuna ne demişti Dr, bana küçük dedi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…