- 4 Nisan 2019
- 5.669
- 6.111
- 198
Canim bu ilaca yumurtanin ne kadar sürede cevap verdiği ile ilgili.kimisi günlerce iğne vurunuyor yumurta hiç büyümüyor.kiminin çabucak cevap veriyor.bu vücudumuzla ilgili. Normal de adetten 12-14 gün önce yumurta çatlar. Ama bizimki ilaçlı tamamen dongumuz değişiyor . zaten o yüzden çatlatma iğnesi den 14 gün sonra adet olunuyorVALLA BEN ANLAMADIM BU İŞİ BENDE 4AGUSTOS ADETİM 6 GÜN SÜRÜYÜ 3. GÜNÜ DAHİL 14 TANE İĞNE VERDİ 12 TANE VURDUM 19 AŞILAMA OLDUM SONUÇ HÜSRAN BU DOKTORLARLAMI İLGİLİ YUMURTALARLAMI ANAMAADM HARBİ Bİ YERDE DE SÖYLE YAZIYOR HERH KADININ YUMURTLAMASI ADETİNDEN 12 14 ÖNDE OLURMUŞ KESİNMİŞ NEKADR DOĞRU BİLEMEM
Benim de 12. Gün idrar test negatif çıktı.Yüksek ihtimalle 2 gün sonra adet oluruz canımKızlar 12. Gün beta hcg 1.20 çıktı hala adet olmadım kahverengi leke şeklinde geliyor. 2 gündür progestan kullanmıyorum siz ne zaman adet oldunuz?
Benim 14. Günüm bugün aşılama sonrasıBenim de 12. Gün idrar test negatif çıktı.Yüksek ihtimalle 2 gün sonra adet oluruz canım
21 ağustosta aşılama yaptırdım az kaldı sonuca bakmama. Ama belirtilerim normal adet belirtilerine döndü açıkçası çok bı merakim kalmadıKızlar nasılsınız ? Var mı aranızda pozitif gören ya da test yapma günü yaklaşan ?
YaaaTest yaptım kızlar malesef negatif.Progestanı bırakıyorum 1 hafta içinde adet olmazsam yine test yaparım
İnşallah insallah pozitiftir inşallah canım benimNormal test aldım canım negatif çıktı.Progestanı bırakıcam bugün.1 hafta içerisinde adet olmazsam yine yaparım
Üzülme sen yapcam deyince ben de yaptım negatifTest yaptım kızlar malesef negatif.Progestanı bırakıyorum 1 hafta içinde adet olmazsam yine test yaparım
İnsallah canım nasip bakalımİnşallah bu ay kendiliğinden kalırsın. İlacının etkisiyle kalanlar oluyor
İnsallah bundan sonraki denemede pozitif olur canım üzme kendini herseyin hayırlısıTest yaptım kızlar malesef negatif.Progestanı bırakıyorum 1 hafta içinde adet olmazsam yine test yaparım
Yapma ya uzuldum ama sen daha adet olmadin bi umut var demek genede birakma doktora git bi sor oyle haraket et belki flfec dollenme olmussundurNormal test aldım canım negatif çıktı.Progestanı bırakıcam bugün.1 hafta içerisinde adet olmazsam yine yaparım
Aynen canm ama herkes yazmaya devam etsin birakmak yok bakiyorumda bazi topikler yarim kalmisKizlar bu ay ortak bı karar alalım. Kimse üzülmesin. Demek ki böyle olması gerekiyor Muş. Baksananiza bir tane pozitif yok. Takdir Allah'ın.Demek ki bir ay daha birlikteyiz
Valla tam 14. Gun oldum cok karin agrim yok ama sag ayagima siddetli agri vuruyor hemen gecse keske perisan oldum yaCanim bu ilaca yumurtanin ne kadar sürede cevap verdiği ile ilgili.kimisi günlerce iğne vurunuyor yumurta hiç büyümüyor.kiminin çabucak cevap veriyor.bu vücudumuzla ilgili. Normal de adetten 12-14 gün önce yumurta çatlar. Ama bizimki ilaçlı tamamen dongumuz değişiyor . zaten o yüzden çatlatma iğnesi den 14 gün sonra adet olunuyor
Canm bende tek tupluyum doktor normal bile olur ama zamn kaybetmeyelim dedi diye asilma yaptrdm catlatmadan 14 gun sonra bugun regl oldum o belirtiler cogu kiside oluyor canm nasil yaparsn bilmm ama sen test yapma sakin zamani gelmeden insan daha uzuluyor ve dinlenmeye calis ben yapamdm acaba dinlebilsem tutarmiydi diyorum ama kader bol bol dua oku balimBende 27 ağustosta aşilama yaptırdım bugun 5. Gunum 2. Denemem bu iki üç gündür kasıklarım da ağri ve batmalar oluyor sizdede oluyormu kızlar bana baya umut verıyor inşallah tutuyordur dıyom Bi yönden de umudum yok yıne tutmucak zaten çıkolata kistim var tek tüplüyüm zor tutar dıyom
Doktora git muhakkak canım.cok geçmiş olsunValla tam 14. Gun oldum cok karin agrim yok ama sag ayagima siddetli agri vuruyor hemen gecse keske perisan oldum ya
Benim negatifti dün bugün kahverengi bir baslangic oldu oglenden beri yarim ped folmamıştır daha sokulemedim. Insallah bir sorun yoktur çünkü genelde kirmizi renkle baslardi benim adetim. Senin her zaman kahverengi mi geliyor ilk olarak?Kızlar 12. Gün beta hcg 1.20 çıktı hala adet olmadım kahverengi leke şeklinde geliyor. 2 gündür progestan kullanmıyorum siz ne zaman adet oldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?