Aşılama 2021 Ağustos Ayında Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim bu ilaca yumurtanin ne kadar sürede cevap verdiği ile ilgili.kimisi günlerce iğne vurunuyor yumurta hiç büyümüyor.kiminin çabucak cevap veriyor.bu vücudumuzla ilgili. Normal de adetten 12-14 gün önce yumurta çatlar. Ama bizimki ilaçlı tamamen dongumuz değişiyor . zaten o yüzden çatlatma iğnesi den 14 gün sonra adet olunuyor

Kızlar 12. Gün beta hcg 1.20 çıktı hala adet olmadım kahverengi leke şeklinde geliyor. 2 gündür progestan kullanmıyorum siz ne zaman adet oldunuz?
Benim de 12. Gün idrar test negatif çıktı.Yüksek ihtimalle 2 gün sonra adet oluruz canım

Kizlar bu ay ortak bı karar alalım. Kimse üzülmesin. Demek ki böyle olması gerekiyor Muş. Baksananiza bir tane pozitif yok. Takdir Allah'ın. Demek ki bir ay daha birlikteyiz
Aynen canm ama herkes yazmaya devam etsin birakmak yok bakiyorumda bazi topikler yarim kalmis

Valla tam 14. Gun oldum cok karin agrim yok ama sag ayagima siddetli agri vuruyor hemen gecse keske perisan oldum ya

Bende 27 ağustosta aşilama yaptırdım bugun 5. Gunum 2. Denemem bu iki üç gündür kasıklarım da ağri ve batmalar oluyor sizdede oluyormu kızlar bana baya umut verıyor inşallah tutuyordur dıyom Bi yönden de umudum yok yıne tutmucak zaten çıkolata kistim var tek tüplüyüm zor tutar dıyom

Canm bende tek tupluyum doktor normal bile olur ama zamn kaybetmeyelim dedi diye asilma yaptrdm catlatmadan 14 gun sonra bugun regl oldum o belirtiler cogu kiside oluyor canm nasil yaparsn bilmm ama sen test yapma sakin zamani gelmeden insan daha uzuluyor ve dinlenmeye calis ben yapamdm acaba dinlebilsem tutarmiydi diyorum ama kader bol bol dua oku balim

Okuyorum canım sürekli okuyorum evet herkeste olmuş genelde o belirtiler negatif çıkmiş sonuç insana umut oluyor ama hayırlsı bakalım zaten buda tutmazsa tüp bebeğe gececeğiz senın neden alındı tüpün benım hıdroselpnk olmuştu kapattılar birini

Kızlar 12. Gün beta hcg 1.20 çıktı hala adet olmadım kahverengi leke şeklinde geliyor. 2 gündür progestan kullanmıyorum siz ne zaman adet oldunuz?
Benim negatifti dün bugün kahverengi bir baslangic oldu oglenden beri yarim ped folmamıştır daha sokulemedim. Insallah bir sorun yoktur çünkü genelde kirmizi renkle baslardi benim adetim. Senin her zaman kahverengi mi geliyor ilk olarak?

Kızlar hepiniz çok teşekkür ederim .Tek tek yazamadım.Dün biraz morelim bozuktu ama yapacak birşey yok adetim başladığında yeni tedavi için doktorla görüşücem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…