- 29 Aralık 2019
- 539
- 234
- 53
- 35
Benmde aynisiydi aldilar sag tupum gecen ay oldum zaman kaybetmeden asilama yapildi bendeOkuyorum canım sürekli okuyorum evet herkeste olmuş genelde o belirtiler negatif çıkmiş sonuç insana umut oluyor ama hayırlsı bakalım zaten buda tutmazsa tüp bebeğe gececeğiz senın neden alındı tüpün benım hıdroselpnk olmuştu kapattılar birini
Sen daha adet olmadin ama uzulme balim demek asilamanin tutma sansi gercekten dusukmus en azindan birimizde olurdu dimi daha pozitif goren yokKızlar hepiniz çok teşekkür ederim .Tek tek yazamadım.Dün biraz morelim bozuktu ama yapacak birşey yok adetim başladığında yeni tedavi için doktorla görüşücem bakalım
Sen 2. Asilamayimi yaptrdn 1.den hemen sonrami yoksa dr ara verdmiBende 27 ağustosta aşilama yaptırdım bugun 5. Gunum 2. Denemem bu iki üç gündür kasıklarım da ağri ve batmalar oluyor sizdede oluyormu kızlar bana baya umut verıyor inşallah tutuyordur dıyom Bi yönden de umudum yok yıne tutmucak zaten çıkolata kistim var tek tüplüyüm zor tutar dıyom
Evet kuzum benim sebepsiz olduğu için doktor %10 şans verdi.Direkt tüp bebek yapsaydık keşke falan dedi o zaman.Ama tüp bebek raporu için 2 aşılama şart diyorlar bilmiyorum nasıl olacak.Eşimde başladık artık 1 kere daha aşılama olsun en azından rapor çıkarırız dedi.Yine doktora gittiğimde detaylı bilgi alıcam bakalımSen daha adet olmadin ama uzulme balim demek asilamanin tutma sansi gercekten dusukmus en azindan birimizde olurdu dimi daha pozitif goren yok
Bende zaman kaybetmek istemiyorum zaten 2 eylülde gideceğim adetimin 3. gününe denk geliyor 2. ye başlarlar belki beklemeye gerek yok bence de tüp bebek için girdik yola zaten kimse üzülmesin Allah hayırlısını nasip etsin dedik hayırlısı böyleymişEvet kuzum benim sebepsiz olduğu için doktor %10 şans verdi.Direkt tüp bebek yapsaydık keşke falan dedi o zaman.Ama tüp bebek raporu için 2 aşılama şart diyorlar bilmiyorum nasıl olacak.Eşimde başladık artık 1 kere daha aşılama olsun en azından rapor çıkarırız dedi.Yine doktora gittiğimde detaylı bilgi alıcam bakalım
Aynen öyle canım bira önce 2. Aşılamaya başlarsam iyi olucak.Sonra tüp bebek raporu çıkması derken 1 ay geçer o arada psikolojik olarak kendimi hazırlarım zatenBende zaman kaybetmek istemiyorum zaten 2 eylülde gideceğim adetimin 3. gününe denk geliyor 2. ye başlarlar belki beklemeye gerek yok bence de tüp bebek için girdik yola zaten kimse üzülmesin Allah hayırlısını nasip etsin dedik hayırlısı böyleymiş
Evet bende bugun adet oldum ilk aşılama tutmadıÇOK ÜZÜLDÜM CANIKM YA GEÇMİŞ OLSUN BU TOPİKTE DAHA KİMSE HAMİLEYİMM DİYEMEDİ ALLAH HAYIRLISINI NASİP ETSİN BALIM
Evet bende bugun adet oldum ilk aşılama tutmadı
Yok canım 1.aşilama yı ocak ayında yaptırdım tutmadı baya moralim bozuldu ara vermek istedim belki doğal olur dedim olmadı sonra bida doktora gittim devlete gittim bu sefer tekrar aşilama yaptırayım diye rahim filmi istedi çektirdim diğer tüpye şişmiş göründü üniversite ye sevk etti direk tüp bebek yaptır aşilama tutmaz dedi doktor da rapor çıkartmak için iki aşilama şarti var bida yapalım tutmazsa tüp bebek yaparız dedi o yüzden tekrar aşilama yaptırdımSen 2. Asilamayimi yaptrdn 1.den hemen sonrami yoksa dr ara verdmi
Kızlar 12. Gün beta hcg 1.20 çıktı hala adet olmadım kahverengi leke şeklinde geliyor. 2 gündür progestan kullanmıyorum siz ne zaman adet oldunuz?
Tekrar test yaptın mı canimNormal test aldım canım negatif çıktı.Progestanı bırakıcam bugün.1 hafta içerisinde adet olmazsam yine yaparım
Kuzum ben tekrar yapmadım.Az önce lavabo da akıntıyla karışık kahverengi pembemsi leke de gelmiş.Bugün yarın adet olurum sanırım.Sen naptın ?Tekrar test yaptın mı canim
BANA EN BAŞINDAN HSG ÇEKTİR DEDİ DR ESŞİMİM SPERMİOGRAMINIDA İSTEDİ SONRA SIVI VAR OLMAZ DEDİ LAPAROSKOPİ OLDUM DOĞAL OLUR AMA YAŞIN GEREĞİ AŞILAMAYLA BAŞLAYALIM DEDİ YARIN GİDECEĞİM BAKALIM NE DİYCEK 2.YE HEMEN BAŞLAR İNŞALLAH ZAMAN KAYBETMEK İSTEMİYORUM.32 YAŞINDAYIM BUDA TUTMAZSA TÜP BEBK İÇİN ZAMAN UZUYOR SANIRIMYok canım 1.aşilama yı ocak ayında yaptırdım tutmadı baya moralim bozuldu ara vermek istedim belki doğal olur dedim olmadı sonra bida doktora gittim devlete gittim bu sefer tekrar aşilama yaptırayım diye rahim filmi istedi çektirdim diğer tüpye şişmiş göründü üniversite ye sevk etti direk tüp bebek yaptır aşilama tutmaz dedi doktor da rapor çıkartmak için iki aşilama şarti var bida yapalım tutmazsa tüp bebek yaparız dedi o yüzden tekrar aşilama yaptırdım
Test alabilseydim yapacaktım Ama yapamadım.calisiyorum çok yoğun olunca fırsat olmadı. Yarın alabilirsem yapcamKuzum ben tekrar yapmadım.Az önce lavabo da akıntıyla karışık kahverengi pembemsi leke de gelmiş.Bugün yarın adet olurum sanırım.Sen naptın ?
İnşaallah Pozitiftir canımTest alabilseydim yapacaktım Ama yapamadım.calisiyorum çok yoğun olunca fırsat olmadı. Yarın alabilirsem yapcam
Amin canım inşallah. Ama senle yaptığım gün negatif çıktıİnşaallah Pozitiftir canım
Adet başlamadıysa umut var.Benim dün ve bugün lekelenmem oluyor.Adetim sökülcek belli kiAmin canım inşallah. Ama senle yaptığım gün negatif çıktı
Amin canım..İnşaallah Pozitiftirmerhaba kızlar ben de aşılamamı 27 ağustosta oldum. Tüm mesajları okudum herkes negatif gibi benim de umudum yavaş yavaş tükeniyor. İlk günler çok kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim vardı şuan aşırı derecede ödemim var ellerim ayaklarım çok şiş.Ara ara kasık ağrılarım oluyor. ben de 8 eylülde test yapacağım inşallah olumlu sonuç alırım.Allah hepimizin gönlüne göre versin ve yardımcımız olsun <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?