• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 Ağustos Ayında Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba ayin 27 de bende aşılama yaptırdım nelere dikkat ediyorsunuz acaba neler yapıyorsunuz kızlar

Merhaba arkadaşlar, bugün aşılamamın 7. günü ayağa kalkınca ya da oturunca batma falan değil değişik bir kasılma yaşıyorum rahmim kasılıyor galiba uzanırken çok hafif ara ara hissediyorum ama otururken ya da ayaktayken canımı yakıyor. Bugüne kadar batma yaşıyordum ama bugün her şey değişti. Bir yerde 5-7 günler tutunma günleridir diye okumuştum acaba bu yüzden mi böyle bir şey yaşıyorum?

Merhaba arkadaşlar, bugün aşılamamın 7. günü ayağa kalkınca ya da oturunca batma falan değil değişik bir kasılma yaşıyorum rahmim kasılıyor galiba uzanırken çok hafif ara ara hissediyorum ama otururken ya da ayaktayken canımı yakıyor. Bugüne kadar batma yaşıyordum ama bugün her şey değişti. Bir yerde 5-7 günler tutunma günleridir diye okumuştum acaba bu yüzden mi böyle bir şey yaşıyorum?
Hepimiz de oldu canım normal inşallah pozitif sonuç alırsın

Bende dikkat ettim her gün iki yumurta avokado havuç suyu içtim bugün hiç iştahım yok bilmiyorum neden ceviz fındık yedim kabak çekirdeği tükettim 2 gündür ise gelip gidiyorum sorun olmaz inşallah rabbim her isteyene nasip etsin bizimkilerde tutunmustur inşallah canım

Bende dikkat ettim her gün iki yumurta avokado havuç suyu içtim bugün hiç iştahım yok bilmiyorum neden ceviz fındık yedim kabak çekirdeği tükettim 2 gündür ise gelip gidiyorum sorun olmaz inşallah rabbim her isteyene nasip etsin bizimkilerde tutunmustur inşallah canım
Amin inşallah canım.

İnşaallah canım ❤️

Kaçıncı gün.kan vermeden bunu bilemeyiz.zaten adet tarihimiz ilaç kullandığımız için degisicek. Benim mesela normal tarihe 10 gün var. Adetim bitti iki gün sonra aşılama oldum . döngüm 30 gün
DÖNGÜM 29 ADETİM BENİM ADETİM 4AGUSTOS ASILAMAM 19 AĞUSTOS 14 GÜN SONRA AŞILAMA YAPILDI SENIN NASIL 2 GÜN SONRA YAPILDIKI

Ben belki bu akşam test yaparım kızlar.Sancım çok var çünkü ona göre Progestanı bırakıcam ki adetim gecikmesin
YAA DEME İNŞALLAH OLMAZSIN ERKEN GEBELİK TESTİ AL 2 3 TANE BİRDE SABAH YAP İLK İDRARLA BENİM SANCIM YOK ARA ARA KANAMA DEVAM EDİYOR YARIN AĞRILI OLUR DİYE KORKUYORUM İĞNELERLE BİRLİKTE 3 4 YUMURTA OLUŞUNCA ADET SANCISI ÇOK OLABİLİYORMUŞ

YAA DEME İNŞALLAH OLMAZSIN ERKEN GEBELİK TESTİ AL 2 3 TANE BİRDE SABAH YAP İLK İDRARLA BENİM SANCIM YOK ARA ARA KANAMA DEVAM EDİYOR YARIN AĞRILI OLUR DİYE KORKUYORUM İĞNELERLE BİRLİKTE 3 4 YUMURTA OLUŞUNCA ADET SANCISI ÇOK OLABİLİYORMUŞ
11 adetim 7 gün sürüyor. 18 Çatlatma 20 aşılama oldum

11 adetim 7 gün sürüyor. 18 Çatlatma 20 aşılama oldum
VALLA BEN ANLAMADIM BU İŞİ BENDE 4AGUSTOS ADETİM 6 GÜN SÜRÜYÜ 3. GÜNÜ DAHİL 14 TANE İĞNE VERDİ 12 TANE VURDUM 19 AŞILAMA OLDUM SONUÇ HÜSRAN BU DOKTORLARLAMI İLGİLİ YUMURTALARLAMI ANAMAADM HARBİ Bİ YERDE DE SÖYLE YAZIYOR HERH KADININ YUMURTLAMASI ADETİNDEN 12 14 ÖNDE OLURMUŞ KESİNMİŞ NEKADR DOĞRU BİLEMEM

Normal test aldım canım negatif çıktı.Progestanı bırakıcam bugün.1 hafta içerisinde adet olmazsam yine yaparım

Kızlar 12. Gün beta hcg 1.20 çıktı hala adet olmadım kahverengi leke şeklinde geliyor. 2 gündür progestan kullanmıyorum siz ne zaman adet oldunuz?

Back