İnşaallah kuzum bugün 12. Gün çok sancım oluyor tutmadı heralde diyorum.Yarın sabah mı yapsam acabaAy çok heyecanlı inşallah pozitif çıkar .aminnnnnnnn. bir gün var aramızdahadi gelsin bebisler dolsun göbüsler
Düşünmektense akşam bı yap duruma göre sabaha bı daha yap. Üzülme herşey Allah'ın takdiriİnşaallah kuzum bugün 12. Gün çok sancım oluyor tutmadı heralde diyorum.Yarın sabah mı yapsam acabaNasıl yapıyım sence
Ben sadece 1 hafta hergün avokado yedim canım başka hiçbir şeye dikkat etmedimMerhaba ayin 27 de bende aşılama yaptırdım nelere dikkat ediyorsunuz acaba neler yapıyorsunuz kızlar
Eve gidince yapıcam sanırım varsa belli eder zaten kendiniDüşünmektense akşam bı yap duruma göre sabaha bı daha yap. Üzülme herşey Allah'ın takdiri
2 saat sıvı alımına dikkat et .Eve gidince yapıcam sanırım varsa belli eder zaten kendini
Hepimiz de oldu canım normal inşallah pozitif sonuç alırsınMerhaba arkadaşlar, bugün aşılamamın 7. günü ayağa kalkınca ya da oturunca batma falan değil değişik bir kasılma yaşıyorum rahmim kasılıyor galiba uzanırken çok hafif ara ara hissediyorum ama otururken ya da ayaktayken canımı yakıyor. Bugüne kadar batma yaşıyordum ama bugün her şey değişti. Bir yerde 5-7 günler tutunma günleridir diye okumuştum acaba bu yüzden mi böyle bir şey yaşıyorum?
Gün geçtikçe belirtilerin azalmasını beklediğim için anlam veremiyorum. Batmalara alıştım derken bu yere yatıran kasılma beynimi yaktı. Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız.Hepimiz de oldu canım normal inşallah pozitif sonuç alırsın
Amin inşallah canım.Bende dikkat ettim her gün iki yumurta avokado havuç suyu içtim bugün hiç iştahım yok bilmiyorum neden ceviz fındık yedim kabak çekirdeği tükettim 2 gündür ise gelip gidiyorum sorun olmaz inşallah rabbim her isteyene nasip etsin bizimkilerde tutunmustur inşallah canım
İnşaallah canımBende dikkat ettim her gün iki yumurta avokado havuç suyu içtim bugün hiç iştahım yok bilmiyorum neden ceviz fındık yedim kabak çekirdeği tükettim 2 gündür ise gelip gidiyorum sorun olmaz inşallah rabbim her isteyene nasip etsin bizimkilerde tutunmustur inşallah canım
DÖNGÜM 29 ADETİM BENİM ADETİM 4AGUSTOS ASILAMAM 19 AĞUSTOS 14 GÜN SONRA AŞILAMA YAPILDI SENIN NASIL 2 GÜN SONRA YAPILDIKIKaçıncı gün.kan vermeden bunu bilemeyiz.zaten adet tarihimiz ilaç kullandığımız için degisicek. Benim mesela normal tarihe 10 gün var. Adetim bitti iki gün sonra aşılama oldum . döngüm 30 gün
YAA DEME İNŞALLAH OLMAZSIN ERKEN GEBELİK TESTİ AL 2 3 TANE BİRDE SABAH YAP İLK İDRARLA BENİM SANCIM YOK ARA ARA KANAMA DEVAM EDİYOR YARIN AĞRILI OLUR DİYE KORKUYORUM İĞNELERLE BİRLİKTE 3 4 YUMURTA OLUŞUNCA ADET SANCISI ÇOK OLABİLİYORMUŞBen belki bu akşam test yaparım kızlar.Sancım çok var çünkü ona göre Progestanı bırakıcam ki adetim gecikmesin
Yumuşum hemen büyüdü.doktor daha ilaç devam ederiz diyordu hemen çatlatma iğnesini vurdurduDÖNGÜM 29 ADETİM BENİM ADETİM 4AGUSTOS ASILAMAM 19 AĞUSTOS 14 GÜN SONRA AŞILAMA YAPILDI SENIN NASIL 2 GÜN SONRA YAPILDIKI
11 adetim 7 gün sürüyor. 18 Çatlatma 20 aşılama oldumYAA DEME İNŞALLAH OLMAZSIN ERKEN GEBELİK TESTİ AL 2 3 TANE BİRDE SABAH YAP İLK İDRARLA BENİM SANCIM YOK ARA ARA KANAMA DEVAM EDİYOR YARIN AĞRILI OLUR DİYE KORKUYORUM İĞNELERLE BİRLİKTE 3 4 YUMURTA OLUŞUNCA ADET SANCISI ÇOK OLABİLİYORMUŞ
VALLA BEN ANLAMADIM BU İŞİ BENDE 4AGUSTOS ADETİM 6 GÜN SÜRÜYÜ 3. GÜNÜ DAHİL 14 TANE İĞNE VERDİ 12 TANE VURDUM 19 AŞILAMA OLDUM SONUÇ HÜSRAN BU DOKTORLARLAMI İLGİLİ YUMURTALARLAMI ANAMAADM HARBİ Bİ YERDE DE SÖYLE YAZIYOR HERH KADININ YUMURTLAMASI ADETİNDEN 12 14 ÖNDE OLURMUŞ KESİNMİŞ NEKADR DOĞRU BİLEMEM11 adetim 7 gün sürüyor. 18 Çatlatma 20 aşılama oldum
Test yaptım kızlar malesef negatif.Progestanı bırakıyorum 1 hafta içinde adet olmazsam yine test yaparım11 adetim 7 gün sürüyor. 18 Çatlatma 20 aşılama oldum
Normal test aldım canım negatif çıktı.Progestanı bırakıcam bugün.1 hafta içerisinde adet olmazsam yine yaparımYAA DEME İNŞALLAH OLMAZSIN ERKEN GEBELİK TESTİ AL 2 3 TANE BİRDE SABAH YAP İLK İDRARLA BENİM SANCIM YOK ARA ARA KANAMA DEVAM EDİYOR YARIN AĞRILI OLUR DİYE KORKUYORUM İĞNELERLE BİRLİKTE 3 4 YUMURTA OLUŞUNCA ADET SANCISI ÇOK OLABİLİYORMUŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?