- 29 Aralık 2019
- 539
- 234
- 53
- 35
Perşembe izin aldım yarım gün eşime de izin al dedim beraber gidelim diye ama benim az önce 1damla koyu kırmızı kan geldi şimdiye kadar hiç akıntım bile olmamıştı belki de tutmadıysa erken regl oluyorumdurBence öyle düşünme kuzum.Benim hafif adet sancılarım var çoğu kişi belirti diyor ama ben böyle olunca hep adet olurum.En iyisi günü beklemek.Seninle aynı gündü aşılamamız sende direkt gününde mi test yapcaksın
Yerleşme de olabilirPerşembe izin aldım yarım gün eşime de izin al dedim beraber gidelim diye ama benim az önce 1damla koyu kırmızı kan geldi şimdiye kadar hiç akıntım bile olmamıştı belki de tutmadıysa erken regl oluyorumdur
Regl olsamda persembe gidicem doktor her turlu gel olmasada kontrol ederiz nedenini arastririz dediYerleşme de olabilirKaset test yapmadan direkt kan mı verceksin ?
İnşallah canım pozitif cikarimda susarlarSen kafana takma bunları..Yaşamayan kimse anlamıyor çünkü.Hem 2. Aşılama da şans daha çok artıyor senin pozitif olma olasığı yüksek kuzum
İnşallah bu ay kendiliğinden kalırsın. İlacının etkisiyle kalanlar oluyorKızlar merhaba insallah pozitif sonuçlar alırsınız ben negatifi öğrenince progestanı bırakınca iki gün sonra adet oldum bu ay ara verelim dedi doktorum önümüzdeki ay adetimde tedaviye başlayacağız
Progesteron kullandın miPerşembe izin aldım yarım gün eşime de izin al dedim beraber gidelim diye ama benim az önce 1damla koyu kırmızı kan geldi şimdiye kadar hiç akıntım bile olmamıştı belki de tutmadıysa erken regl oluyorumdur
HAYIR BANA AŞILAMAYA BAŞLARKEN FOLİKASİT VE CORASPRİN VERMİŞTİ DOKTOR ONLARA DEVAM ET BAŞKA İLACA GEREK YOK DEDİ AMA HASTA OLUYORUM SANIRIM REGL TARİHİM 4EYLÜL BELKİ KİMYASAL FALANDI O DÜŞÜYORDUR OLABİLİRMİ ACABAProgesteron kullandın mi
İnşaallah canımKızlar merhaba insallah pozitif sonuçlar alırsınız ben negatifi öğrenince progestanı bırakınca iki gün sonra adet oldum bu ay ara verelim dedi doktorum önümüzdeki ay adetimde tedaviye başlayacağız
Kuzum ama 19 unda aşılama olmadın mı sen? 2 Eylül adet günün olması lazım.Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor ya.Ağrın falan var mı yerleşme falan olmasın sakınkızlar ben 28 29 gün döngüsüyle adet oluyorum kullandığım uygulamada nasıl olduysa yanlışlık olmuş adet tarihimi 4 eylül olarak yazmış zaten benim regl olacağım gün bugün yarın arası ve sanırım olmaya başladı
4 ağustos adet 1. gün 6 ağustos hastaneye gittim adetin üçüncü günü iğneye başladım 1hafta sonra tekrar gittim yumurtalarıma baktı 3 4 tane var 19.da gel yapalım dediler işte 28. günde bugün nasıl ayar yaptılar ki nette okudum yumurtlamayı yanlış hesaplayınca olabiliyormuş ama beni muayene etmemiş olsalar yanlış bakıldı diyeceğim ama öylede değil. 19. ağustos dahil 13 gün yapıyor zaten beklide kimyasal falandı 1 gün erken oldum yerleşme değildir umut etmek istemiyorum 2 günde öyle midir deyip hayal kırıklığına uğramaktansa önüme bakmam lazım canımKuzum ama 19 unda aşılama olmadın mı sen? 2 Eylül adet günün olması lazım.Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor ya.Ağrın falan var mı yerleşme falan olmasın sakın
Haklısın canım4 ağustos adet 1. gün 6 ağustos hastaneye gittim adetin üçüncü günü iğneye başladım 1hafta sonra tekrar gittim yumurtalarıma baktı 3 4 tane var 19.da gel yapalım dediler işte 28. günde bugün nasıl ayar yaptılar ki nette okudum yumurtlamayı yanlış hesaplayınca olabiliyormuş ama beni muayene etmemiş olsalar yanlış bakıldı diyeceğim ama öylede değil. 19. ağustos dahil 13 gün yapıyor zaten beklide kimyasal falandı 1 gün erken oldum yerleşme değildir umut etmek istemiyorum 2 günde öyle midir deyip hayal kırıklığına uğramaktansa önüme bakmam lazım canım
umudumuz sende inşallah senin pozitif olurda bizde umutlanırız balım ya kadar çok istiyorum ki emin ol en başından beri beraber yürüdük bu yolları hepiniz hakkınızı helal edin valla şimdi sizlerin haberlerini takip edeceğim bakalım dr bana nasıl yol çizecek 2sinde gidince belki hemen başlar regl 3. günü oluyor o zaman kanamam tam başlamadı zaten her şey olabilirHaklısın canımÜzüldüm çok ya kimse pozitif olmadı
Allah razı olsun canım benim inşaallahumudumuz sende inşallah senin pozitif olurda bizde umutlanırız balım ya kadar çok istiyorum ki emin ol en başından beri beraber yürüdük bu yolları hepiniz hakkınızı helal edin valla şimdi sizlerin haberlerini takip edeceğim bakalım dr bana nasıl yol çizecek 2sinde gidince belki hemen başlar regl 3. günü oluyor o zaman kanamam tam başlamadı zaten her şey olabilir
TABİKİ BURALARDAYIM ZATEN SİZDEN GELEN HABERLERİ BEKLİYORUMAllah razı olsun canım benim inşaallahSürecinden mutlaka haberdar et beni
Kaçıncı gün.kan vermeden bunu bilemeyiz.zaten adet tarihimiz ilaç kullandığımız için degisicek. Benim mesela normal tarihe 10 gün var. Adetim bitti iki gün sonra aşılama oldum . döngüm 30 günHAYIR BANA AŞILAMAYA BAŞLARKEN FOLİKASİT VE CORASPRİN VERMİŞTİ DOKTOR ONLARA DEVAM ET BAŞKA İLACA GEREK YOK DEDİ AMA HASTA OLUYORUM SANIRIM REGL TARİHİM 4EYLÜL BELKİ KİMYASAL FALANDI O DÜŞÜYORDUR OLABİLİRMİ ACABA
Ay çok heyecanlı inşallah pozitif çıkar .aminnnnnnnn. bir gün var aramızdaBen belki bu akşam test yaparım kızlar.Sancım çok var çünkü ona göre Progestanı bırakıcam ki adetim gecikmesin
Bugün kaçıncı gün oluyorBen belki bu akşam test yaparım kızlar.Sancım çok var çünkü ona göre Progestanı bırakıcam ki adetim gecikmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?