Ben en başta çok sorun yapmadım ama ayağa kalkınca falan çok batmalar oluyor artık o kadar hareket etmiyorum canım yanıyor birde felaket bir göğüs ağrısı başladı asla yüzüstü yatamıyorum. Stres hep oluyor düşünmeden duramıyor insan ama illa bir meşgale bulmaya çalışıyorum kitap okumak çok iyi geliyor ne yapalım bir şekilde avutacağız kendimizi inşallah müjdemizi alabiliriz.Benimki de normal hayatına donebilirsin demişti ama ben yine dikkat ettim biraz pimpiriklendim sanırım. Ya stres de oluyor dimi illa ki hele şu dönemde heyecanla bekliyoruz ki. Hayırlısıyla olsun hepimizin inşallah canım
Amin insallah canımYaaahakkında hayırlısı olsun inşallah canım. Bence de güzel düşünmüşsün inşallah olacak ümitli olalım hep. Psikolojik olarak hazirsan eğer ben olsam başlardım hemen.
Hadi hayırlı haberlerle inşallahBen en başta çok sorun yapmadım ama ayağa kalkınca falan çok batmalar oluyor artık o kadar hareket etmiyorum canım yanıyor birde felaket bir göğüs ağrısı başladı asla yüzüstü yatamıyorum. Stres hep oluyor düşünmeden duramıyor insan ama illa bir meşgale bulmaya çalışıyorum kitap okumak çok iyi geliyor ne yapalım bir şekilde avutacağız kendimizi inşallah müjdemizi alabiliriz.
Hepimiz hayırlı haber veririz inşallah inşallaaaaaaaaahHadi hayırlı haberlerle inşallah
Yaklastikca heyecan artiyor 2 gun varKızlar nasılsınız ? Var mı aranızda pozitif gören ya da test yapma günü yaklaşan ?
Aynen öyle canımYaklastikca heyecan artiyor 2 gun var
3-4 Eylül canım18 çatlatma iğnesi 20 sinde aşılama yapıldı .test gunum ne zaman
Sağolasın canım. Test yaptın mi ilaç etkisi geçti mi3-4 Eylül canım
Yok canım yapmadım hiç.Ne kadar geç yaparsam o kadar iyi benim için.Normalde 2 Eylül test günüm ben 3 Eylül akşamı yapıcam nasip olursa tabi.Biraz adet öncesi belirtilerim var.Senin nasıl ?Sağolasın canım. Test yaptın mi ilaç etkisi geçti mi
Sadece bulantı ve ani acikmalarim var. Ama bunun belirti olduğunu sanmıyorum. Kaşık agrinda geçti.. çok nadir dün tam göbeğinin altı orta kısımda sabit bı ağrı vardı .tam Ağrı'da değil doluluk hissi glblydi.bilmiyorum ya benim belirtim yok sanırım.Yok canım yapmadım hiç.Ne kadar geç yaparsam o kadar iyi benim için.Normalde 2 Eylül test günüm ben 3 Eylül akşamı yapıcam nasip olursa tabi.Biraz adet öncesi belirtilerim var.Senin nasıl ?
Bende de doluluk hissi çok vardı canım.Şuan yok sanki..Bir de bende kabızlık olduSadece bulantı ve ani acikmalarim var. Ama bunun belirti olduğunu sanmıyorum. Kaşık agrinda geçti.. çok nadir dün tam göbeğinin altı orta kısımda sabit bı ağrı vardı .tam Ağrı'da değil doluluk hissi glblydi.bilmiyorum ya benim belirtim yok sanırım.
Aynen bende. Hiç kimse de pozitif çıkmadı. Bilmiyorum ya. Test olsa şuan bı yapıp stres atardım. Geçen hafta yi hiç farkedemedim. Bugün bı stres oldumBende de doluluk hissi çok vardı canım.Şuan yok sanki..Bir de bende kabızlık olduBir arkadaşım gebelik belirtisinde de olabiliyor dedi ama ben sanmıyorum..Havadan belirti aramaya başladım resmen
Bende var test 1 tane ama negatif görürsem adet gününe kadar kahrolucam biliyorum.Onun için ne kadar geç yaparsam o kadar iyi benim için.Bir de dediğin gibi pozitif gören kimse çıkmadı bu da beni demorolize etti çok.İnşallah sırayla Pozitifleri görürüz de bizde sonrakilere morel olur en azındanANEn
Aynen bende. Hiç kimse de pozitif çıkmadı. Bilmiyorum ya. Test olsa şuan bı yapıp stres atardım. Geçen hafta yi hiç farkedemedim. Bugün bı stres oldum
Amin inşallah hepimiz pozitif çıkar. İlk yaptirdigimda herkes pozitif çıkmıştı. Sonraya kalanlar hep negatif ti. Şimdi ilk yapanlar hep negatif çıktı. Bakalım bu sefer ne olacak. İnşallah olur. Kayınvalidem de zaten aşılama yaptırmaz deyince direk aşılama kimsede tutmuyor tüp Bebek yaptiraaydiniz dedi.canimi sıktı. Ay durmuş ilk hafta ağrınız oldu ya . senin niye bu kadar ağrın oluyor.normal mi bu kadar olması diyor.Bende var test 1 tane ama negatif görürsem adet gününe kadar kahrolucam biliyorum.Onun için ne kadar geç yaparsam o kadar iyi benim için.Bir de dediğin gibi pozitif gören kimse çıkmadı bu da beni demorolize etti çok.İnşallah sırayla Pozitifleri görürüz de bizde sonrakilere morel olur en azından
Benim umudum kalmadı 2 gündür belirtimde yok belirtiler olunca umudumda oluyordu kendimi diğer aşılamaya odaklıyorum. En azından sonuç negatif çıkarsa şaşırmayacağım pozitif çıkarsa ne mutlu banaAynen öyle canımAma benim biraz adet belirtilerine döndü sanki
Benim aşılama 19.daydı doktor 2 eylül perşembe gel dedi senin de 3 eylül olması lazım18 çatlatma iğnesi 20 sinde aşılama yapıldı .test gunum ne zaman
Sen kafana takma bunları..Yaşamayan kimse anlamıyor çünkü.Hem 2. Aşılama da şans daha çok artıyor senin pozitif olma olasığı yüksek kuzumAmin inşallah hepimiz pozitif çıkar. İlk yaptirdigimda herkes pozitif çıkmıştı. Sonraya kalanlar hep negatif ti. Şimdi ilk yapanlar hep negatif çıktı. Bakalım bu sefer ne olacak. İnşallah olur. Kayınvalidem de zaten aşılama yaptırmaz deyince direk aşılama kimsede tutmuyor tüp Bebek yaptiraaydiniz dedi.canimi sıktı. Ay durmuş ilk hafta ağrınız oldu ya . senin niye bu kadar ağrın oluyor.normal mi bu kadar olması diyor.
Bence öyle düşünme kuzum.Benim hafif adet sancılarım var çoğu kişi belirti diyor ama ben böyle olunca hep adet olurum.En iyisi günü beklemek.Seninle aynı gündü aşılamamız sende direkt gününde mi test yapcaksınBenim umudum kalmadı 2 gündür belirtimde yok belirtiler olunca umudumda oluyordu kendimi diğer aşılamaya odaklıyorum. En azından sonuç negatif çıkarsa şaşırmayacağım pozitif çıkarsa ne mutlu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?