Aşılama 2021 Ağustos Ayında Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben en başta çok sorun yapmadım ama ayağa kalkınca falan çok batmalar oluyor artık o kadar hareket etmiyorum canım yanıyor birde felaket bir göğüs ağrısı başladı asla yüzüstü yatamıyorum. Stres hep oluyor düşünmeden duramıyor insan ama illa bir meşgale bulmaya çalışıyorum kitap okumak çok iyi geliyor ne yapalım bir şekilde avutacağız kendimizi inşallah müjdemizi alabiliriz.

Hadi hayırlı haberlerle inşallah

Kızlar nasılsınız ? Var mı aranızda pozitif gören ya da test yapma günü yaklaşan ?

Yok canım yapmadım hiç.Ne kadar geç yaparsam o kadar iyi benim için.Normalde 2 Eylül test günüm ben 3 Eylül akşamı yapıcam nasip olursa tabi.Biraz adet öncesi belirtilerim var.Senin nasıl ?
Sadece bulantı ve ani acikmalarim var. Ama bunun belirti olduğunu sanmıyorum. Kaşık agrinda geçti.. çok nadir dün tam göbeğinin altı orta kısımda sabit bı ağrı vardı .tam Ağrı'da değil doluluk hissi glblydi.bilmiyorum ya benim belirtim yok sanırım.

Bende de doluluk hissi çok vardı canım.Şuan yok sanki..Bir de bende kabızlık oldu Bir arkadaşım gebelik belirtisinde de olabiliyor dedi ama ben sanmıyorum..Havadan belirti aramaya başladım resmen

ANEn
Bende de doluluk hissi çok vardı canım.Şuan yok sanki..Bir de bende kabızlık oldu Bir arkadaşım gebelik belirtisinde de olabiliyor dedi ama ben sanmıyorum..Havadan belirti aramaya başladım resmen
Aynen bende. Hiç kimse de pozitif çıkmadı. Bilmiyorum ya. Test olsa şuan bı yapıp stres atardım. Geçen hafta yi hiç farkedemedim. Bugün bı stres oldum

ANEn

Aynen bende. Hiç kimse de pozitif çıkmadı. Bilmiyorum ya. Test olsa şuan bı yapıp stres atardım. Geçen hafta yi hiç farkedemedim. Bugün bı stres oldum
Bende var test 1 tane ama negatif görürsem adet gününe kadar kahrolucam biliyorum.Onun için ne kadar geç yaparsam o kadar iyi benim için.Bir de dediğin gibi pozitif gören kimse çıkmadı bu da beni demorolize etti çok.İnşallah sırayla Pozitifleri görürüz de bizde sonrakilere morel olur en azından

Amin inşallah hepimiz pozitif çıkar. İlk yaptirdigimda herkes pozitif çıkmıştı. Sonraya kalanlar hep negatif ti. Şimdi ilk yapanlar hep negatif çıktı. Bakalım bu sefer ne olacak. İnşallah olur. Kayınvalidem de zaten aşılama yaptırmaz deyince direk aşılama kimsede tutmuyor tüp Bebek yaptiraaydiniz dedi.canimi sıktı. Ay durmuş ilk hafta ağrınız oldu ya . senin niye bu kadar ağrın oluyor.normal mi bu kadar olması diyor.

Aynen öyle canım Ama benim biraz adet belirtilerine döndü sanki
Benim umudum kalmadı 2 gündür belirtimde yok belirtiler olunca umudumda oluyordu kendimi diğer aşılamaya odaklıyorum. En azından sonuç negatif çıkarsa şaşırmayacağım pozitif çıkarsa ne mutlu bana

Sen kafana takma bunları..Yaşamayan kimse anlamıyor çünkü.Hem 2. Aşılama da şans daha çok artıyor senin pozitif olma olasığı yüksek kuzum

Benim umudum kalmadı 2 gündür belirtimde yok belirtiler olunca umudumda oluyordu kendimi diğer aşılamaya odaklıyorum. En azından sonuç negatif çıkarsa şaşırmayacağım pozitif çıkarsa ne mutlu bana
Bence öyle düşünme kuzum.Benim hafif adet sancılarım var çoğu kişi belirti diyor ama ben böyle olunca hep adet olurum.En iyisi günü beklemek.Seninle aynı gündü aşılamamız sende direkt gününde mi test yapcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…