Aşılama 2021 Ağustos Ayında Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallahhhhh Çok fazla ayakta durmuyorum daha çok dinleniyorum artık 7 eylülde kan testi istedi doktorum o güne kadar vakit nasıl geçecek bilmiyorum inşallah pozitif olsun da çekilenin hiçbir önemi kalmasın.

Beş gün geçti dokuz günde geçecek ama işte biraz zor Allah razı olsun teşekkür ederim
İnşallah geçer canım. Valla ben de ne gün test yapcam daha bilmiyorum işten güçten gün sayamiyorum. Ama iki gündür bı sinirliyim ben normal de bile sinirlenen biri değilim.neden böyle oldum anlayamadim

İnşallah geçer canım. Valla ben de ne gün test yapcam daha bilmiyorum işten güçten gün sayamiyorum. Ama iki gündür bı sinirliyim ben normal de bile sinirlenen biri değilim.neden böyle oldum anlayamadim
İnşallah hcg artışındandır da evlat müjdesi alırsın hepimiz alırız inşallah.

İnşaallah canım benim

Kizlar benzer durumlarda olup buradan paylaşmak ne kadar kiymetli çünkü kimseye anlatamıyorum soramiyorum. Var olan kaygı düzeyimin biraz olsun düşmesini sağlıyor bu durum. Allah hepimizin kucaklarini doldursun inşallah güzel haberler almayi nasip etsin, süphesiz Allah her seye gücü yetendir

İnşallahhhhh Çok fazla ayakta durmuyorum daha çok dinleniyorum artık 7 eylülde kan testi istedi doktorum o güne kadar vakit nasıl geçecek bilmiyorum inşallah pozitif olsun da çekilenin hiçbir önemi kalmasın.
Simdiden sanada hayirlisi olur insallah diyorum belirtiler hepimizde oldu ben artk ara ara oluyor ilk baslarda meraktan test yapasi geliyor insana zaman gecip gun yaklastkca ya cikmazsa diyede yapasi gelmiyor. Ben calistgm icin hep ayaktaym ev isleride bitmiyor valla canm sen yapabiliyorsan dinlen

Teşekkür ederim hepimiz için en hayırlısı olsun inşallah belirtilerin etkisi gitgide artıyor ama bakalım en azından bir 10-11 gün olsa hastaneye gitmeden test yapacağım da şimdiden yanlış bir ümide kapılmak istemiyorum çok erken. İnşallah hepimiz pozitif sonuç alabiliriz.

Merhaba ben de 21inde yaptırdım aşılamayı. Bu belirtiler normal biraz çünkü ilaç kullanıyoruz hemen hemen cogumuzda oluyor belirtiler. Gebelik için biraz erken sanki daha yeni yapmışsın. İnşallah olur hayırlısıyla sabırla bekleyelim bakalım. Yalnız ben senin aksine hep dinlendim yattım çok yurumemeye çalıştım. Yürüyüş yapmak mi gerekiyordu kafam karıştı

Doktorum aşılamanın olduğu gün dinlenmemi söyledi sonrasında gergin yarım saat yürüyüş yapmaya çalış dedi hamur işi tüketmemeye çalış dedi birde ağır iş yapma ama günlük hayatına dönebilirsin hep pozitif ol stresten uzak dur dedi yani her doktor kendine özgü bir yöntem uyguluyor sanırım çok bilemedim

Kızlar az önce test yaptim negatif. Artik 3. aşılamayı yapmayı düşünmüyorum tüp bebek için görüşmelere başladım nasipte ne varsa o oluyor ben elimden geleni yaptim insallah bu vesile olur. Bu ay dinlensem mi yoksa hemen mi başlasam bunu düşünüyorum. Insallah bekleyenlerin pozitif olur

Benimki de normal hayatına donebilirsin demişti ama ben yine dikkat ettim biraz pimpiriklendim sanırım. Ya stres de oluyor dimi illa ki hele şu dönemde heyecanla bekliyoruz ki. Hayırlısıyla olsun hepimizin inşallah canım

Yaaa hakkında hayırlısı olsun inşallah canım. Bence de güzel düşünmüşsün inşallah olacak ümitli olalım hep. Psikolojik olarak hazirsan eğer ben olsam başlardım hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…