İnşallahhhhhÇok yoruyucu yürüyüş yapma belki 10-15dakika yeter . ağır kaldırma. Ağrılar ilk hafta çok oluyor.hepimizde oldu . İnşallah güzel haberler alırız.belirtiler aşılamadan sonra 3.hafta başlar.zaten 3.haftadan sonra bhcg hızla arttığı için belirti olur.simdi iğne etkisi kullandığımız hormon ilaçları yapıyor.cok takilmA
Amin inşallah. Çalışmıyorsan zor gecerİnşallahhhhhÇok fazla ayakta durmuyorum daha çok dinleniyorum artık 7 eylülde kan testi istedi doktorum o güne kadar vakit nasıl geçecek bilmiyorum inşallah pozitif olsun da çekilenin hiçbir önemi kalmasın.
Çalışmıyorum maalesef bir şeylerle meşgul olmaya çalışıyorum ama ne kadar olursa işteAmin inşallah. Çalışmıyorsan zor gecer
O zaman zor gecer .film izle. Cay demle bahçede otur. Kur'an okuÇalışmıyorum maalesef bir şeylerle meşgul olmaya çalışıyorum ama ne kadar olursa işte
Beş gün geçti dokuz günde geçecek ama işte biraz zor Allah razı olsun teşekkür ederimO zaman zor gecer .film izle. Cay demle bahçede otur. Kur'an oku
İnşallah geçer canım. Valla ben de ne gün test yapcam daha bilmiyorumBeş gün geçti dokuz günde geçecek ama işte biraz zor Allah razı olsun teşekkür ederim
İnşallah hcg artışındandır da evlat müjdesi alırsın hepimiz alırız inşallah.İnşallah geçer canım. Valla ben de ne gün test yapcam daha bilmiyorumişten güçten gün sayamiyorum. Ama iki gündür bı sinirliyim ben normal de bile sinirlenen biri değilim.neden böyle oldum anlayamadim
İnşaallah canım benimMerhabalar, ben 25 Ağustos çarşamba günü aşılama yaptırdım. Bugün 5. günüm, doktorum gergin yürüyüş yap dedi bende elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum. Biliyorum normalde erken belirti çıkması çok düşük bir ihtimal ama insan her şeyi bu duruma yoruyor işte. Eşimle de konuşmak istemiyorum pek o benden beter. Dünkü yürüyüşten beri midem bulanıyor galiba kendimi çok yordum ve kasıklarda baymam var heleki yürüyünce ayağa kalkınca bir sol taraf bayıyor o bitiyor sağ taraf batıyor hele dün bir ağrı girdi soldan koltuğa geri düştüm. Bu süreci, günlük belirtileri, stresi ve ümidi benimle aynı hayallerle yaşayan sizlerle birlikte paylaşmak istedim. İnşallah hepimiz çok mutlu oluruz.
Amin canım inşallahİnşallah hcg artışındandır da evlat müjdesi alırsın hepimiz alırız inşallah.
Simdiden sanada hayirlisi olur insallah diyorum belirtiler hepimizde oldu ben artk ara ara oluyor ilk baslarda meraktan test yapasi geliyor insana zaman gecip gun yaklastkca ya cikmazsa diyede yapasi gelmiyor. Ben calistgm icin hep ayaktaym ev isleride bitmiyor valla canm sen yapabiliyorsan dinlenİnşallahhhhhÇok fazla ayakta durmuyorum daha çok dinleniyorum artık 7 eylülde kan testi istedi doktorum o güne kadar vakit nasıl geçecek bilmiyorum inşallah pozitif olsun da çekilenin hiçbir önemi kalmasın.
İnşallah canımİnşallah hcg artışındandır da evlat müjdesi alırsın hepimiz alırız inşallah.
Teşekkür ederim hepimiz için en hayırlısı olsun inşallah belirtilerin etkisi gitgide artıyor ama bakalım en azından bir 10-11 gün olsa hastaneye gitmeden test yapacağım da şimdiden yanlış bir ümide kapılmak istemiyorum çok erken. İnşallah hepimiz pozitif sonuç alabiliriz.Simdiden sanada hayirlisi olur insallah diyorum belirtiler hepimizde oldu ben artk ara ara oluyor ilk baslarda meraktan test yapasi geliyor insana zaman gecip gun yaklastkca ya cikmazsa diyede yapasi gelmiyor. Ben calistgm icin hep ayaktaym ev isleride bitmiyor valla canm sen yapabiliyorsan dinlen
Merhaba ben de 21inde yaptırdım aşılamayı. Bu belirtiler normal biraz çünkü ilaç kullanıyoruz hemen hemen cogumuzda oluyor belirtiler. Gebelik için biraz erken sanki daha yeni yapmışsın. İnşallah olur hayırlısıyla sabırla bekleyelim bakalım. Yalnız ben senin aksine hep dinlendim yattım çok yurumemeye çalıştım. Yürüyüş yapmak mi gerekiyordu kafam karıştıMerhabalar, ben 25 Ağustos çarşamba günü aşılama yaptırdım. Bugün 5. günüm, doktorum gergin yürüyüş yap dedi bende elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum. Biliyorum normalde erken belirti çıkması çok düşük bir ihtimal ama insan her şeyi bu duruma yoruyor işte. Eşimle de konuşmak istemiyorum pek o benden beter. Dünkü yürüyüşten beri midem bulanıyor galiba kendimi çok yordum ve kasıklarda baymam var heleki yürüyünce ayağa kalkınca bir sol taraf bayıyor o bitiyor sağ taraf batıyor hele dün bir ağrı girdi soldan koltuğa geri düştüm. Bu süreci, günlük belirtileri, stresi ve ümidi benimle aynı hayallerle yaşayan sizlerle birlikte paylaşmak istedim. İnşallah hepimiz çok mutlu oluruz.
Bana gecen yılki yumurtlama takibi yapan dr yürüyüş yap bisiklet bin rahme kan akışı hızlansın bebek iyi tutunur demisti ama bu dr bir sey demedigi icin 2 gun dinlendim ben yürümedimAşılamadan sonra doktoru yürüyüş tavsiye eden var mi
Doktorum aşılamanın olduğu gün dinlenmemi söyledi sonrasında gergin yarım saat yürüyüş yapmaya çalış dedi hamur işi tüketmemeye çalış dedi birde ağır iş yapma ama günlük hayatına dönebilirsin hep pozitif ol stresten uzak dur dedi yani her doktor kendine özgü bir yöntem uyguluyor sanırım çok bilemedimMerhaba ben de 21inde yaptırdım aşılamayı. Bu belirtiler normal biraz çünkü ilaç kullanıyoruz hemen hemen cogumuzda oluyor belirtiler. Gebelik için biraz erken sanki daha yeni yapmışsın. İnşallah olur hayırlısıyla sabırla bekleyelim bakalım. Yalnız ben senin aksine hep dinlendim yattım çok yurumemeye çalıştım. Yürüyüş yapmak mi gerekiyordu kafam karıştı
Benimki de normal hayatına donebilirsin demişti ama ben yine dikkat ettim biraz pimpiriklendim sanırım. Ya stres de oluyor dimi illa ki hele şu dönemde heyecanla bekliyoruz ki. Hayırlısıyla olsun hepimizin inşallah canımDoktorum aşılamanın olduğu gün dinlenmemi söyledi sonrasında gergin yarım saat yürüyüş yapmaya çalış dedi hamur işi tüketmemeye çalış dedi birde ağır iş yapma ama günlük hayatına dönebilirsin hep pozitif ol stresten uzak dur dedi yani her doktor kendine özgü bir yöntem uyguluyor sanırım çok bilemedim
YaaaKızlar az önce test yaptim negatif. Artik 3. aşılamayı yapmayı düşünmüyorum tüp bebek için görüşmelere başladım nasipte ne varsa o oluyor ben elimden geleni yaptim insallah bu vesile olur. Bu ay dinlensem mi yoksa hemen mi başlasam bunu düşünüyorum. Insallah bekleyenlerin pozitif olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?