Aşılama 2021 Ağustos Ayında Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bende 18 inde yaptırdım 25 inde yaptırdığım beta testi 7.26 çıkmıştı 27 inde yaptırdığım beta değerim de 3.5 düşmüş bademin gecikirse bakalım dedi doktor tekrar ne yapacağımı bilmiyorum

Kuzum daha 7 gün de kan vermişsin.Çok erken olmuş.Yüksek ihtimalle çatlatma iğnesinin etkisi.Düşmesinin sebebi de o dur bence.Sen aşılamadan 14-15 gün sonra tekrar test yap kuzum

Kuzum daha 7 gün de kan vermişsin.Çok erken olmuş.Yüksek ihtimalle çatlatma iğnesinin etkisi.Düşmesinin sebebi de o dur bence.Sen aşılamadan 14-15 gün sonra tekrar test yap kuzum
İnşallah dediğin gibi olur hep olumlu düşünmeye çalışıyorum bi Ümit işte

İyiyim canım çok şükür.Gece ve sabah rahmin ortasında hep batma oldu sadece o kadar.Sabahta mide ağrısına uyandım.Şuan geçti çok şükür çok hafif arada sancı oluyor o kadar.Sen de varmı peki?
Sol kasigimda hep oluyordu zaten ama bugun tam ortada benmde oldu ilk defa apartmanda kotu koku hissettm mide bulantisi gibi degil ama rahatsiz edici valla esime caktirmamaya calisiyorum agrilarimi umutlanmasin diye persembe beraber gidecegiz hastaneye bakalim

Bana herhangi bir ilaç verilmedi aşılamadan sonra. Hatta özellikle sordum gerek yok dedi

Ağrın devam ediyor mu? Ara ara devam etmiyor.hayatini engellemiyor da sorun yok ancak ağrın çoksa o zaman kist olabilir
Ağrım nerdeyse bitti, şişlik hissediyorum karnimin altında. Yine de bazen çok hafif oluyor batma. Ben de kistten korkuyorum açıkçası. Normal hayatimi etkliyecek boyutta olmadı hiç aşılamadan sonra

Ay hadi inşaallah kuzum ya sen benden önce öğreneceksin inşaallah hepimizin pozitif olur

Olumlu düşün kuzum daha vakit var test zamanına.Ben de 19 Ağustos'ta aşılama oldum 3 Eylül'de test yapıcam sende sabret 2 Eylül'de yap direkt testi
İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Sıkıntısız geçer ben 5 tane düşük yaptım normal yollarla hepsi 7.8. Haftada oldu. Kalbi durdu genetik testler hepsi temiz çıktı eşimle benim. İlk defa aşılama yaptırdım hamile kalmamda hiç sıkıntı olmamıştı şu ana kadar. Aşılamada temiz spermleri ayırıyorlar yıkama yapıldığından bi umut istedim. Ama olmazsa da hiç beklemeden tüp bebek tedavisine geçeceğiz. Çok dua ediyorum ki olsun. Çok teşekkür ederim cevapladığın için. Güzel haberlerini duymayı isterdim canım

İsterim yazacaktım telefon otomatik düzeltme yapıyor. Buraya sonuçlarını yazarsın hakkında hayırlısı olsun cnm

Ay canm benm Allah yardimcin olsun umarim bu sefer olur pozitif dusunyoruz

Canım benim Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah..Rabbim bir daha bu acıları yaşatmasın

Canim gecen ay nasil tavsiye etmisti doktorun? Eğer sabah aksam verdiyse bu ay da oyle al, elinde yeterli olmadigindan bir kez almak istiyorsan hiç alma. Çünkü hormon ilacı ya bu kandaki düzeyi vs önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…