Aşılama 2021 Ağustos Ayında Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Eğer sebepsiz ve 3 yıl evliyseniz araştırma Hastanesi'nde ya da devlet Hastanesi'nde aşılama yaptırmış olmak gerekiyor.Aşılamanın raporlu olması için iğneli tedavi olması gerek.Bu şekilde olduysa geçerli olur canım

Ben iğne sadece ovitrelle kullandım onun dışında iğne değil de klomen hap kullandım. Bir de eşimin sperm sayıları az olduğu için aşılama yaptırdık, bir de iki yıllık evliyim her türlü elendim yani dimi

Malesef kuzum.Klomen yerine raporlu iğne olması gerekiyordu

Merhaba hanımlarkonuyu takip eden ve aşılama yaptıran arkadaşlarlar herkes progestan ve progestan icerikli ilaçlar kullanıyor mu cevap verebilirseniz çok sevinirim ben ilk aşılamami zeynep kamilde yaptırdim sabah aksam fitil seklinde kullandım. Simdikini özel bir hastanede yaptırdım ama sormadım unuttum kullanayimmi diye elimdede ilaclar var,doktorunda acelesi vardi zaten aklıma gelmedi sonra eve gelince hastaneyi aradim cok kez ama doktora ulaşamadım dün yaptırmıştım aşılamayı kullanayimmi sizce tutunmaya da yardımcıymış ya hani

Ben iki asilamamda da kullanmadim

Ben tüm tedavilerimde verdiler kuzum.Bence zararı yok ama yine de doktora sorabilseydin iyi olurdu

Ben tüm tedavilerimde verdiler kuzum.Bence zararı yok ama yine de doktora sorabilseydin iyi olurdu
Benim doktorum çok yoğun canım ya o zaman sordun sordun yoksa bidaha ulaşamıyorsun instagramdan mesaj attim görmedi. Bencede bir zararı yoktur hatta faydası vardır sabah aksam degilde günde bir kere kullanicam ben sanırım cok saol cevap icin

merhaba bende aranıza yeni katıldım ben haziran ayında işk aşılamamı oldum çok şükür tuttundular ikizdi fakat 7. haftamda düşük yaptım kalpleri durdu şimdi 2. aşılamamı yaptım 4. günümdeyim benkliyorum testi hiç kafanıza takmayın ben ilk aşılamamdada hiç kafama takmadım veren de alan da bir benim elimden bişey gelmez dedim teslimiyet çok önemli onu anladım şimdi 10 günüm kaldı test için ama ilk aşılamamdan sonra hiçbir hamilelik belirtisi yaşamadım yani belirti yok gebelik yok değil hemde ikizlere hamileydim ama nasip değilmiş

Elnde hangisi kaç ml var canım kafana göre kullanma. Hormon ilacı o

Canım benim Rabbim inşallah tekrar nasip eder

Bencede 1 tane olabilir kuzum

Bunu bilmiyordum çok teşekkür ederim. Ekim gibi düşünüyoruz umarım hızlı ve güzel sonuçlar alırız

Bana hic vermediler asilamadan sonrada sadece folikasit ve corasprine devam et dedi asilama onceside kullaniyordum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…