Yani göğüslerim çok şiş ve hassas.Bir de göğsümde ki damarlar hafif belirginleşmiş.Onun dışında ara ara kasık ağrısı oluyor o kadar canım.Sende durumlar nasıl?BE
Belirtin var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani göğüslerim çok şiş ve hassas.Bir de göğsümde ki damarlar hafif belirginleşmiş.Onun dışında ara ara kasık ağrısı oluyor o kadar canım.Sende durumlar nasıl?BE
Belirtin var mı
Bende de hassasiyet var.ama kasığım agrimiyor. Bugün hele çok rahatımYani göğüslerim çok şiş ve hassas.Bir de göğsümde ki damarlar hafif belirginleşmiş.Onun dışında ara ara kasık ağrısı oluyor o kadar canım.Sende durumlar nasıl?
Ben tıp fakültesinde yaptirdim aşılamalarımı, tup bebek icin kabul edilir degil mi? Bu arada hic belirtim yok gecen ayin aynısı her sey normal. Ben de eylül gibi tüp bebek düşünüyorum ama nasıl olacak bilmiyorum eğitimciyim yoğunluğum başlayacakYani göğüslerim çok şiş ve hassas.Bir de göğsümde ki damarlar hafif belirginleşmiş.Onun dışında ara ara kasık ağrısı oluyor o kadar canım.Sende durumlar nasıl?
Rapor çıkardınız miBen tıp fakültesinde yaptirdim aşılamalarımı, tup bebek icin kabul edilir degil mi? Bu arada hic belirtim yok gecen ayin aynısı her sey normal. Ben de eylül gibi tüp bebek düşünüyorum ama nasıl olacak bilmiyorum eğitimciyim yoğunluğum başlayacak
Tıp fakültesindeyse olur kuzum.Aşılamaların raporlu oldu dimi.İğnesiz olanlarda olmuyordu çünküBen tıp fakültesinde yaptirdim aşılamalarımı, tup bebek icin kabul edilir degil mi? Bu arada hic belirtim yok gecen ayin aynısı her sey normal. Ben de eylül gibi tüp bebek düşünüyorum ama nasıl olacak bilmiyorum eğitimciyim yoğunluğum başlayacak
Soylede olabilr 2 veya 3 asilamada olmazsa rapor falan verirler belki sor arastir umudunu kaybetme kucuktum hatirliyorm kuzenim evliydi cocuklari olmuyordu 2 3 belki tup denediler olmadi enson gene bi deneyelim dediler umutsuzca 4uz hamile kaldi 1 dustu simdi 3 tane aslan gibi ogullari var bu dedigm 15 senelil mevzu ozamnanin sartlari teknolojisi hele simdiki zamanda imkanlar daha iyi umudumuzu kaybetmeyelim kizlar1,5 senelik evliyim tüp bebekte de devlet desteği alamayacağım anlaşılan
Igneli oldu benim ikisi ama rapor cikarttilar mi bilmiyorum ayrica ödeme yapmadim sadece raporlu ilacin bir kismini bir de asilama setine (kanul ve sıvı) ucret odedim. Teşekkürler cevabin içinTıp fakültesindeyse olur kuzum.Aşılamaların raporlu oldu dimi.İğnesiz olanlarda olmuyordu çünkü
Ilacin raporu var ama asilama icin ozel olarak kimse bana bir sey demedi ay şu an kendimi fena cahil hissediyorum. Sağ olun kızlar ben artik dr a bi sorarım naptik biz raporlu mu yaptik hocam diyeRapor çıkardınız mi
İnşallah raporludur.yoksa sayılmıyor.ben 2.asilamayi oldum.ama bunu raporsuz oldum.doktorum bunu devlet saymaz dedi . İnşallah bu tutarda tekrarı gerek kalmazIlacin raporu var ama asilama icin ozel olarak kimse bana bir sey demedi ay şu an kendimi fena cahil hissediyorum. Sağ olun kızlar ben artik dr a bi sorarım naptik biz raporlu mu yaptik hocam diye
Tamam kuzum raporlu olmuşIgneli oldu benim ikisi ama rapor cikarttilar mi bilmiyorum ayrica ödeme yapmadim sadece raporlu ilacin bir kismini bir de asilama setine (kanul ve sıvı) ucret odedim. Teşekkürler cevabin için
Rapor zaten ilaca çıkıyor kuzum.İçin rahat olsun raporlu olmuşIlacin raporu var ama asilama icin ozel olarak kimse bana bir sey demedi ay şu an kendimi fena cahil hissediyorum. Sağ olun kızlar ben artik dr a bi sorarım naptik biz raporlu mu yaptik hocam diye
Merhaba ben de Yozgat'ta üniversite hastanesine gidiyorum. Hoca muayene ediyor özel olarak( isteğe bağlı ücretsiz de olabilirsin diğer doktorlara ama süreç özel muayene olunca daha hızlı ilerlediği için biz ücretli muayene eden doktorla devam ediyoruz) muayene bedeli 182 TL bu ay aşılama yaptırdım ücretsiz oluyor aşılama sadece iğne ve ilaçları sen aliyorsun. Maddi durumu pek müsait olmayanlara tavsiyemdir. Kayseri'de de gittim bı ara yine universitenin özel muayene alan doktoruna orda da süreç iyi ilerliyordu uzak olduğu için devam edemedik. Şu anda da doktorum baya ilgili memnunum. Aşılamayı birkaç defa deneyecegimiz için en iyisi üniversite hastanesi diye düşündük öbür türlü ekonomik açıdan çok çok zorlanacagiz. Hayırlı haberler alalım inşallah hepimizDetaylı yazdığın için çok teşekkür ederim izmirdeyim ben 7 aydır özelde tedavi görüyodum hem zamanım hem param hem ümitlerim çöp oldu gitti 1 yıldırda bebek düşünüyoruz. Aşılama ve tüp bebek araştırıyoruz ama devlette süreç yavaş ilerliyo dediler açıkcası tüp bebek içinde şuan maddi imkanımız yok malum pandemi başka bi özel hastaneye gitmeyi düşünüyodum eylül ekim gibi artık bi şekilde tedaviye başlamamız gerekiyor. Aşılama için şansımızın düşük olduğunu bilmiyodum bu şekilde araştırma yapayım sağolun gerçekten
Evet bizde eşimde varikosel vardı ameliyat oldu. İleri hareketli sayısı 7 idi. Şimdi 15 olmuş doktoe baya düzelme var dedi. O yüzden şansımızı aşılamadan yana kullandikAşılama yaptıran arkadaşlar erkek faktörlü sayı,hız, morfoloji sorunu olan var mı? Hangi değerlerle yaptırıyorsunuz?
Ya rapor nasıl çıkarılıyor uzun sürüyor mu acabaRapor zaten ilaca çıkıyor kuzum.İçin rahat olsun raporlu olmuş
hayır canım benim ayın 10 unda normalde opu olacaktı yani yumurtalarım toplanacaktı ama erken çatlamış yumurtalarım bu yüzden opu işlemi iptal oldu ve aşılama yaptı doktor bana sadece duplason verdiler düşük önleyici ilaçmış oda dün bitti ilacım bugün lekelenmem oldu işte belimde sancım var umarım yerleşmedir rahim duvarım kalın çünkü benim doktor mükemmel bir rahim duvarın var dedi 1 yumurtan bize yetecek dedi ama erken çatladığı için yapamadık aşılama tüpler açıksa tutma ihtimali var dedi hepsi bu işte
Merhaba ben de Perşembe iğne cumartesi de asilama yaptırdım. Ağrılar bende de oldu ara ara. Yumurtanin catlamasina yordum benKizlar Çarşamba çatlatma iğnesi cumada asilamam oldu. Bu gece sanki adet olmuşum gibi bi sancisiyla uyandim. Ağrım var.neden olmuştur baya korktum adet oldum sandım.benim gibi olan var mı?
Yok kuzum sürmüyor.Bana aşılama günü çıktı.Doktorun asistanı ayarlıyor ama öncesinde eşin ve senin ( çalışıyorsan tabi ) SGK hizmet dökümün,ikiniziden nüfus kayıt örneği,evlilik cüzdan fotokopisi ve 2 adet vesikalık istiyorlar.Bir önceki muayenede biz götürdük .Aşılama gününde de çıkmıştı.Onu size vermiyorlar zaten eczacı görüyor sistemden direktYa rapor nasıl çıkarılıyor uzun sürüyor mu acaba
Evet bizde eşimde varikosel vardı ameliyat oldu. İleri hareketli sayısı 7 idi. Şimdi 15 olmuş doktoe baya düzelme var dedi. O yüzden şansımızı aşılamadan yana kullandik
Ağrın devam ediyor mu? Ara ara devam etmiyor.hayatini engellemiyor da sorun yok ancak ağrın çoksa o zaman kist olabilirMerhaba ben de Perşembe iğne cumartesi de asilama yaptırdım. Ağrılar bende de oldu ara ara. Yumurtanin catlamasina yordum ben
Teşekkür ederim bilgi verdigin için bu ay ara verdim bı dahaki ay doktora gidince öğrenirim artık özel hastaneye gidiyorum doktor iki aşılamadan sonra devlet desteği olur demişti kaç yıl evli olmamız gerektiğinden hiç bahsetmemisti belki senin dediğin gibi rapor olayı olabilirSoylede olabilr 2 veya 3 asilamada olmazsa rapor falan verirler belki sor arastir umudunu kaybetme kucuktum hatirliyorm kuzenim evliydi cocuklari olmuyordu 2 3 belki tup denediler olmadi enson gene bi deneyelim dediler umutsuzca 4uz hamile kaldi 1 dustu simdi 3 tane aslan gibi ogullari var bu dedigm 15 senelil mevzu ozamnanin sartlari teknolojisi hele simdiki zamanda imkanlar daha iyi umudumuzu kaybetmeyelim kizlar