Aşılama 2021 Ağustos Ayında Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim gecen ay nasil tavsiye etmisti doktorun? Eğer sabah aksam verdiyse bu ay da oyle al, elinde yeterli olmadigindan bir kez almak istiyorsan hiç alma. Çünkü hormon ilacı ya bu kandaki düzeyi vs önemli.
Canim ben ocak ayinda aşılama yaptırmıştım. Ama ilacın son kullanma tarihi 2022. İlaç sabah aksam yeter cok var da ben hani bir tane yeter belki diye düşünmüştüm kendi kendime Ama kullanmicam sanırım. Olmadi pazartesi hastaneye gider sorarim

Elnde hangisi kaç ml var canım kafana göre kullanma. Hormon ilacı o
200 mg progestan var canim ilk aşılama da vermişlerdi sabah aksam
Yok zaten sorucam bende doktor söylemediyse vardır bir bildiği. İşte böyle herseyi ayrı kafaya takıyorsun tedaviden sonraAllah herkese hayırlı sonuclar almayi nasip etsin inşallah

Ina
Ağrım nerdeyse bitti, şişlik hissediyorum karnimin altında. Yine de bazen çok hafif oluyor batma. Ben de kistten korkuyorum açıkçası. Normal hayatimi etkliyecek boyutta olmadı hiç aşılamadan sonra
O zaman İnşallah bebisin tutunuyor dur .ara ara batma sıkıntı değil %90 nimizda o tatlı ağrı var

Canim şimdi aklıma geldi dusuklerin sebebi yoksa bı hocaya gidip kendini okutturp bı dua yazdirsan.iyi olmaz mı ? Bilmiyorum yaptın mı ama . Mahalledeki caminin hocasinA yani. Geçen bı tanıdık bana yaptırıp getirmiş .çocuğum olmuyor diye.hoca hamile kalana kadar da doğuma kadar da hep üstünde tasisin demiş. Geçen gece öyle ağrı çektim ki onu geri taktım.sonra ağrılarım çok hafifledi.

200se sabah akşam 500 sadece Aksam yatarken ama onu tam 15 gün kullanman lazım yarım olmaz.bu sefer hormon dengesi bozar.

Aslında en son düşüğümden sonra gittim hocaya sende bişeyler var dedi. Musallat olmuşlar falan dedi. Sonra hamile kaldığın da kalır kalmaz gel dedi yanıma. Ben de aşılama yaptırdım İşte sonucuna göre hocaya da gideceğim.

Bence şimdi git ama büyücü muskaciya değil bildiğin cami hocasına

Bence şimdi git ama büyücü muskaciya değil bildiğin cami hocasına
Yok zaten tanıdık birisine gittim bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine ama o bana hene kalır kalmaz gel dedi onun öncesinde dua verdi 6 ay çıkarma diye bende taktım çıkarmadım evin yüksek bir yerine koydum sonra. Şimdi gebe kalırsam gideceğim tekrardan

Anladım hormon ilaci olduğundan dikkatli kullanmak lazim aman sağlığımız etkilenmesin, tabi sormak en iyisi. Insallah güzel haberlere canim...

Ben dayanamadm az once 5 tlik testlerden yaptim varla yok arasinda gordum sanki ama istedgm icin oyle gormuste olabilirm bidaha yapmiycam
Kaçıncı günündü canim. Ben de iki gun arayla yapmak icin internetten indirimli 10 tane kaset test aldim ama negatiflere o kadar alistim ki yapamiyorum elim gitmiyor, istek heyecan sıfır ( 31inde yapayim bari sanmiyorum ama adet yerini bulsun

Ina

O zaman İnşallah bebisin tutunuyor dur .ara ara batma sıkıntı değil %90 nimizda o tatlı ağrı var
İnşallah öyledir çok düşünmemeye çalışıyorum yoksa insan psikolojik olarak hemen kendini hamile sanıyor. Ben aşılamadan önce bı ara baya belirtim vardı aha dedim ben hamileyim ya hatta öyle ki uykum falan geliyor sürekli. İnanılmaz mutlu olmuştum. Sonra tabi adet oldum. O zamandan beri çok umitlenmemeye çalışıyorum. İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz

Hic yapmadimmi ben 5. Gun yapmistm ilacin etkisinden bile olsa hic 2. Cizgi yoktu dun yaptigmda varla yok arasi gordum gibi ama kaset testlerden dahada yapmam esimde heycanladi zaten olmazsa benden cok uzulecek

Hic yapmadimmi ben 5. Gun yapmistm ilacin etkisinden bile olsa hic 2. Cizgi yoktu dun yaptigmda varla yok arasi gordum gibi ama kaset testlerden dahada yapmam esimde heycanladi zaten olmazsa benden cok uzulecek
Senin vücudun cabuk atmistir. Ben sırf cift cizgi görebilmek için asilamanin 6.günü yaptım ikinci cizgi cikti hafif bi sekilde, 10 dk izledim attim. Sonra da yapasim gelmedi bugün 12.gün. muhtemelen 2 gun sonra adet olurum. Geçen ayki gibiyim çünkü. Eşime zaten dedim tüpe hazırlıklı ol aşılamanın cok bi ihtimali yok, dr bile öyle dedi . Umutsuz degilim tabi ki ama cok da umutlu sayilmam.

Yap bı test İnşallah çıkar

Merhabalar, ben 25 Ağustos çarşamba günü aşılama yaptırdım. Bugün 5. günüm, doktorum gergin yürüyüş yap dedi bende elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum. Biliyorum normalde erken belirti çıkması çok düşük bir ihtimal ama insan her şeyi bu duruma yoruyor işte. Eşimle de konuşmak istemiyorum pek o benden beter. Dünkü yürüyüşten beri midem bulanıyor galiba kendimi çok yordum ve kasıklarda baymam var heleki yürüyünce ayağa kalkınca bir sol taraf bayıyor o bitiyor sağ taraf batıyor hele dün bir ağrı girdi soldan koltuğa geri düştüm. Bu süreci, günlük belirtileri, stresi ve ümidi benimle aynı hayallerle yaşayan sizlerle birlikte paylaşmak istedim. İnşallah hepimiz çok mutlu oluruz.

Çok yoruyucu yürüyüş yapma belki 10-15dakika yeter . ağır kaldırma. Ağrılar ilk hafta çok oluyor.hepimizde oldu . İnşallah güzel haberler alırız.belirtiler aşılamadan sonra 3.hafta başlar.zaten 3.haftadan sonra bhcg hızla arttığı için belirti olur.simdi iğne etkisi kullandığımız hormon ilaçları yapıyor.cok takilmA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…