• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 Ağustos Ayında Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaşlar 13 ağustosta 2. aşılamamı olmuştum daha önce de yazmıştım malesef adet oldum :(

Yapma ya 😔 Pozitif gören kimse olmadı kuzum ya benimde ümitlerim azalıyor sanki
üzülme test yapmadıkça yada adet olmadıkça umut vardır. benim 2. aşılamamdı çok umutluydum ama olmadı o kadar üzgünüm ki ifade edemem bu ay tüp bebeğe başlamicam önce moral olarak toplanmam lazım inşallah bir sonraki ay tüp bebek tedavisine başlarım.

zaten aşılama tutma olasılığı %15-20 çok küçük bir şans bile bile yapıyoruz ama insan üzülüyor kolay süreçler değil
Doğru canım bende sırf tüp bebek raporlu olsun diye yapıyorum.Yoksa direkt tüp bebek denerdim.Bu tutmazsa yine aşılama o da olmazsa direkt tüp bebek

Doğru canım bende sırf tüp bebek raporlu olsun diye yapıyorum.Yoksa direkt tüp bebek denerdim.Bu tutmazsa yine aşılama o da olmazsa direkt tüp bebek
tüp bebekte devlet desteği alabilmek için 3 yıl evli olmak gerekiyormuş galiba bilgin var mı bu konuda

tüp bebekte devlet desteği alabilmek için 3 yıl evli olmak gerekiyormuş galiba bilgin var mı bu konuda
Evet canım.Sebepsiz olmuyorsa 3 yıl evlilik ve araştırma ya da devlet Hastanesi'nde yapılmış 2 aşılama şartı var.Ama Amh 1 in altında ,tüpler kapalı ya da erkek te azosperm varsa şart aranmıyor.Bir de rapor için hiç cocugunun olmaması lazım

Bende belirti falanda kalmadı en başından beri akıntımda hiç olmadı kupkuru sadece karın gurultusu :) benimde tutmadı gibi bir his var içimde 👀

Bende belirti falanda kalmadı en başından beri akıntımda hiç olmadı kupkuru sadece karın gurultusu :) benimde tutmadı gibi bir his var içimde 👀
Kuzum herkeste akıntı olacak diye kaide yok öyle düşünme bence.Benim içimden var sanki gibi geçiyor ama kesin çok isteğim için , öyle olmasını istiyorum diye böyle düşünüyorum 🤦🏻‍♀️

Evet canım.Sebepsiz olmuyorsa 3 yıl evlilik ve araştırma ya da devlet Hastanesi'nde yapılmış 2 aşılama şartı var.Ama Amh 1 in altında ,tüpler kapalı ya da erkek te azosperm varsa şart aranmıyor.Bir de rapor için hiç cocugunun olmaması lazım
1,5 senelik evliyim tüp bebekte de devlet desteği alamayacağım anlaşılan :(

Malesef kuzum 😔 Belki gerek kalmaz 1.5 sene içerisinde kendiliğinden olur üzülme canım benim ❤️
1,5 sene bekleyemem ki ben önümüzdeki ay tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum elimizdeki bütün imkanları kullanacağız napalım. umarım hepimizin olur kimse uğraşmak zorunda kalmaz..

Back