• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 Ağustos Ayında Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba benimde ilk aşılamam 13 Ağustosta yapıldı aşılamanın 11. Günü erken gebelik testinde silik çizgi gördüm doktoruma söyledim ama yorum yapmadı 30 Ağustosta kan vermemi söylesi testi erken mi yaptım çatlatma iğnesinin etkisi olabilir mi?☹️
Merhaba canım,iğne etkisi de olabilir ama olmayabilir de canım.Çok erken yapmışsın testi.Doktorun garanti olması için 30 ağustosta yap demiştir.Sabırla bekle biliyorum zor ama inşaallah gördüğün çizgi gebelik çizgisidir ❤️

Merhaba canım,iğne etkisi de olabilir ama olmayabilir de canım.Çok erken yapmışsın testi.Doktorun garanti olması için 30 ağustosta yap demiştir.Sabırla bekle biliyorum zor ama inşaallah gördüğün çizgi gebelik çizgisidir ❤️
Evet canım insan bekleyemiyor genelde 12 ve 14. Günlerde kan istiyorlar ama benim doktorum biraz garantici galiba dediğiniz gibi inşallah o çizgide gebeliktendir insan görüncede mutlu olmuyor değil😊 Hakkımızda hayırlısı

Telefondan giriyorum karisiyor kusura bakma burada yazmissn az kalmis bekle istersen kesin sonuc alirsin

Kızlar merhaba iğnemin 9. Günü yalancı pozitif mi dayanamadım bugün öğlen yaptım .

Eklentiler

• 1338CFB4-5E14-4F6B-A74A-D8285A9F2493.jpeg
    1338CFB4-5E14-4F6B-A74A-D8285A9F2493.jpeg
    43,6 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar merhaba iğnemin 9. Günü yalancı pozitif mi dayanamadım bugün öğlen yaptım .
Canım bende aşılamın 11. Günü etken gebelik testi yaptım bundan biraz daha silik çıktı 14. Güne kadar yalancı pozitif olabiliyormuş en iyisi 14. Gün kan testi yaptırmak

Canım bende aşılamın 11. Günü etken gebelik testi yaptım bundan biraz daha silik çıktı 14. Güne kadar yalancı pozitif olabiliyormuş en iyisi 14. Gün kan testi yaptırmak
Haklısınız önceki ay çatlatma nın 10. Günü bu kadar hiç çıkmamıştı en iyisi 3 -4 gün sonra tekrarlamak . Erken gebelikler hep aldatıcı olurmuş ben direk keset test ile yaptım

Haklısınız önceki ay çatlatma nın 10. Günü bu kadar hiç çıkmamıştı en iyisi 3 -4 gün sonra tekrarlamak . Erken gebelikler hep aldatıcı olurmuş ben direk keset test ile yaptım
Sabırsızlanıyoruz bekleyemiyoruz tabi bende cuma günü kan vericem İnşallah hepimiz güzel haberler alırız

YA BEN GÖRMEDİM KUSURA BAKMA OLSUN NASİP TÜP BEBEKTEDİR BELKİ UMUDUMUZU KAYBETMİYORUZ ASİINDA BENDE DİREKT TÜP İSTEMİŞTİM YAŞIMDA 32 ZAMAN KAYBETMEYELİM DİYE OLMUYORMUS TÜPÜN OLASILIĞI DAHA ÇOK SANIRIM
Aynen canım nasip hersey bende 31 yaşındayım bizde direk tüp bebek istedik tutma olasılığı yüksek diye ama rapor için iki aşılama olmak zorundaydık insallah önümüzdeki ay tüp bebeğe nasip olur güzel haberi almak

Sen neyapiyorsun canm nasil geciyor zaman varmi degisik hisler
İyiyim canım çok şükür.Arada kasık ağrım oluyor,göğüslerim çok şiş ve hassaslar .Çok hafif göğüslerimde damarlar belirginleşmiş ama şiş olduğundan dolayı olabilir.Genellikle adet öncesi belirtiler gibi canım ama rahimde de bir doluluk hissi var böyle tam anlatamıycağım tarzda.Yüksek ihtimalle o da aşılamadan kaynaklı..Sen nasılsın senin belirtilerin nasıl 🌸

İyiyim canım çok şükür.Arada kasık ağrım oluyor,göğüslerim çok şiş ve hassaslar .Çok hafif göğüslerimde damarlar belirginleşmiş ama şiş olduğundan dolayı olabilir.Genellikle adet öncesi belirtiler gibi canım ama rahimde de bir doluluk hissi var böyle tam anlatamıycağım tarzda.Yüksek ihtimalle o da aşılamadan kaynaklı..Sen nasılsın senin belirtilerin nasıl 🌸
Merhaba canm benmde goguslerim sisti karnimin sisliginden pantolonlarimi zor giyiyorum hic biri olmuyor aslinda benm sagda tup yok soldayi yumusrtalarimla asilama oldum ama iki tarafada agri vuruyor bazen ay diye ses cikarmis bulunuyorum hani regl gunundurde rahminde biseyler kipirdar bende o oluyor sandalyede otrudugum icin zor geciyor benm canm

Merhaba canm benmde goguslerim sisti karnimin sisliginden pantolonlarimi zor giyiyorum hic biri olmuyor aslinda benm sagda tup yok soldayi yumusrtalarimla asilama oldum ama iki tarafada agri vuruyor bazen ay diye ses cikarmis bulunuyorum hani regl gunundurde rahminde biseyler kipirdar bende o oluyor sandalyede otrudugum icin zor geciyor benm canm
Sonuçlarımız nasıl olcak çok merak ediyorum gerçekten.Sen ne zaman test yapıcaksın ?

İnşallah 🙏 devamı gelir 4. Denemem doktor sebepsiz diyor . Sabır diyor sadece her ay yumurta oluşuyor 10. Günde 2 tane oluyor genelde de 20 mm spermde de sorun yok ama olmuyor
Kuzum kaset testte bu kadar erken çıkması çok zor.Yüksek ihtimalle iğnenin etkisi ama inşaallah 10 gün sonrada çift çizgiyi görürsün i
Kuzum kaset testte bu kadar erken çıkması çok zor.Yüksek ihtimalle iğnenin etkisi ama inşaallah 10 gün sonrada çift çizgiyi görürsün 🌸

İnşallah 🙏 devamı gelir 4. Denemem doktor sebepsiz diyor . Sabır diyor sadece her ay yumurta oluşuyor 10. Günde 2 tane oluyor genelde de 20 mm spermde de sorun yok ama olmuyor
Bizde de sebepsiz tam 2 yıl oldu.Süreç çok zor gerçekten.3 kere Klomen ve çatlatma tedavisi oldum ama yok yine olmadı.Artık aşılama tedavisine başladık bizde.Tüp bebek raporu için 2 aşılama şartı var.Biz de 2 kere aşılama yaptırıcaz yine olmazsa tüp bebek.Şuan. İlk aşılamanın 7. Günü.İnşalalah hepimiz pozitif görürüz bu ay

Back