- 29 Aralık 2019
- 539
- 234
- 53
- 35
Evde erken gebelik testi var aslinda cumartesi yada pazar yaparim belki ama kendimi rahtlattim en basinda tup bebek istemistm asilamalar ona giden yol benm icin tutarsa ne ala tutmazsa 1. Asamayi atlatmis olacagimSonuçlarımız nasıl olcak çok merak ediyorum gerçekten.Sen ne zaman test yapıcaksın ?
İnşallah gerek kalmaz benim femera hakkım 2 kaldı sonrasında olmazsa tüp bebek yaptırmayı istiyorum . İyice psikolojim bozulacak gibi . Zaten hamile kalmak için bir sürü uğraş zaman geçirip hamile kaldığımızda bu günler hep aklımda kalıcak gibi hiidriyorım . Normal gebelik yaşamamaktan korkuyorum . Benimle birlikte isteyen arkadaşım şuan 6 aylık oldu oğlu büyüttü . Ben hala çabalıyorum . Ama inşallah mükafatı iyi olurBizde de sebepsiz tam 2 yıl oldu.Süreç çok zor gerçekten.3 kere Klomen ve çatlatma tedavisi oldum ama yok yine olmadı.Artık aşılama tedavisine başladık bizde.Tüp bebek raporu için 2 aşılama şartı var.Biz de 2 kere aşılama yaptırıcaz yine olmazsa tüp bebek.Şuan. İlk aşılamanın 7. Günü.İnşalalah hepimiz pozitif görürüz bu ay
Bende artık böyle düşünüyorum kuzumEvde erken gebelik testi var aslinda cumartesi yada pazar yaparim belki ama kendimi rahtlattim en basinda tup bebek istemistm asilamalar ona giden yol benm icin tutarsa ne ala tutmazsa 1. Asamayi atlatmis olacagim
İnşaallah canımİnşallah gerek kalmaz benim femera hakkım 2 kaldı sonrasında olmazsa tüp bebek yaptırmayı istiyorum . İyice psikolojim bozulacak gibi . Zaten hamile kalmak için bir sürü uğraş zaman geçirip hamile kaldığımızda bu günler hep aklımda kalıcak gibi hiidriyorım . Normal gebelik yaşamamaktan korkuyorum . Benimle birlikte isteyen arkadaşım şuan 6 aylık oldu oğlu büyüttü . Ben hala çabalıyorum . Ama inşallah mükafatı iyi olur
SEN NE ZAMAN TEST YAPMAYI PLANLIYORSUN DURUMA GÖRE BERABER YAPALIMMI HAFTA SONUBende artık böyle düşünüyorum kuzumTest yaparsan haber ver mutlaka
Kuzum ben bekleyebildiğim kadar bekliycem sanırım.Doktorum 14. Gün yap dedi 2 Eylül e denk geliyor.Ama ben Allah nasip ederse 3 Eylül'de yaparım.Progestan kullanıyormuydun canım sen? Kullanıyorsan eğer adet gününe kadar mı kullanıcaksın.Ben doktoruma sormadım sanırım hatırlamıyorum çünkü.Gebelik testi yapana kadar kullanmaya devam edicemSEN NE ZAMAN TEST YAPMAYI PLANLIYORSUN DURUMA GÖRE BERABER YAPALIMMI HAFTA SONU
Canim ben ignelerle birlikte folikasitle corasprin kullanmaya basladim asilamadan sonra ilac verecekmisnz dedm gerek yok haplara devam et dedi baskada bisesey vermedk bazilark jelde kullaniyormus o ilaclarin ne gibi faydasi var bana neden vermediler bilmiyorum banada 2 eylulde gel ben muayene edecegm dediKuzum ben bekleyebildiğim kadar bekliycem sanırım.Doktorum 14. Gün yap dedi 2 Eylül e denk geliyor.Ama ben Allah nasip ederse 3 Eylül'de yaparım.Progestan kullanıyormuydun canım sen? Kullanıyorsan eğer adet gününe kadar mı kullanıcaksın.Ben doktoruma sormadım sanırım hatırlamıyorum çünkü.Gebelik testi yapana kadar kullanmaya devam edicem
Bu arada ben 19 persembe gunu sabah 9da asilama oldum erken oldugu icin ogunude sayiyorum valla ya senKuzum ben bekleyebildiğim kadar bekliycem sanırım.Doktorum 14. Gün yap dedi 2 Eylül e denk geliyor.Ama ben Allah nasip ederse 3 Eylül'de yaparım.Progestan kullanıyormuydun canım sen? Kullanıyorsan eğer adet gününe kadar mı kullanıcaksın.Ben doktoruma sormadım sanırım hatırlamıyorum çünkü.Gebelik testi yapana kadar kullanmaya devam edicem
Bizde de sebepsiz tam 2 yıl oldu.Süreç çok zor gerçekten.3 kere Klomen ve çatlatma tedavisi oldum ama yok yine olmadı.Artık aşılama tedavisine başladık bizde.Tüp bebek raporu için 2 aşılama şartı var.Biz de 2 kere aşılama yaptırıcaz yine olmazsa tüp bebek.Şuan. İlk aşılamanın 7. Günü.İnşalalah hepimiz pozitif görürüz bu ay
Anladım kuzum banada folik asit , coraspin ek olarak Progestan verdi.Progestanlar rahmin kalınlaşıp daha kolay tutunma sağlıyor ama senin rahim kalınlığın güzel demekki doktor gerek duymamış kuzumCanim ben ignelerle birlikte folikasitle corasprin kullanmaya basladim asilamadan sonra ilac verecekmisnz dedm gerek yok haplara devam et dedi baskada bisesey vermedk bazilark jelde kullaniyormus o ilaclarin ne gibi faydasi var bana neden vermediler bilmiyorum banada 2 eylulde gel ben muayene edecegm dedi
Ben de aynı gün 13:15 ye oldum canım.Ben saymıyorum ama zaten 1 gün geç yapıcam testiBu arada ben 19 persembe gunu sabah 9da asilama oldum erken oldugu icin ogunude sayiyorum valla ya sen
Yok kuzum bende hiç olmadı..Vücutsal olabilir bir sürü hormon aldık çünküC
Canim sen de sıcak basması oluyor mu? Iki gündür. Sıcak basıyor .içim daralıyor . aşılama sonrası böyle şeyler yaşayan var mı? .cuma günü oldum aşılama yi.catlatma iğnesi Çarşamba akşamı
Olsun kuzum nasip herşey Allah hayırlısıyla nasip eder inşallahSonuç negatif canım nasip bi daha ay tüp bebeğe geçeceğiz artık
Çatlatma iğnesi ne zaman oldunBen de aynı gün 13:15 ye oldum canım.Ben saymıyorum ama zaten 1 gün geç yapıcam testi
17 Ağustos gece 12 de canımÇatlatma iğnesi ne zaman oldun
Yapma yaKızlar iki gün önce kan testi verdim benim sonucum malesef negatif çıktı Rabbimin bir bildiği vardır diyebiliyorum sadece size yazamadım çünkü ister istemez çok moralimiz bozuldu
Aynen bendeb17 Ağustos gece 12 de canım
Kacinci gunde kan verdinki adet oldunmu pekiKızlar iki gün önce kan testi verdim benim sonucum malesef negatif çıktı Rabbimin bir bildiği vardır diyebiliyorum sadece size yazamadım çünkü ister istemez çok moralimiz bozuldu
13 gün sonra kan verdim adetim birgün gecikti stress üzüntü vs gecikmesi normalKacinci gunde kan verdinki adet oldunmu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?