Aşılama 2021 Ağustos Ayında Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar 5 gündür iğne yapıyordum bugün kontrolde doktor solda hiç yumurta yok sağda 19 mm yazdı . bugün çatlatma cuma sabah aşılama dedi. Tek yumurta ile tutar mı
Senin çok guzel gelişmişler masallah 5 günlük ilaca yanit gayet iyi. Kaliteli bi yumurtaciga benziyor neden tutmasin

Kız sen daha test yapmadan üçüncüye niye niyetledin dur bakalım bi yap testini sen
Hahaha vallahi oturdugum yerde güldüm :) Hicbir sekilde belirtim yok, adet öncesi normalde ne yasiyorsam günü gününe aynisini yasiyorum su an. O yüzden hic ümitlenmiyorum valla.

merhaba araştırma hastahanesinde mi fiyatlar böyle bende yarın dan sonra gideceğim hiç bir bilgim yok

Adetin 2. 3.günğ falan kan alıyorlar ve de alttan muayene ediyorlar. Duruma göre doktor hangi ilacı verecekse veriyor. 1 hafta kullanıp kontrole gittim ben. Sonra çatlatma iğnesi vuruluyorsun yaklaşık 36 saat sonra aşılama oluyor. İlkinde çok korkmuş endişelenmiştim ama hiç bir şey olmuyor anlamadan geçip gidiyor. Sonra 2 hafta bekleyip test yapıyorsunuz. İnşallah positifi görürsünüz sağlıkla
adetin ilk 3 günü içinde gel dediler ben işim dolayısıyla 3. gün gidebilicem işlemler nasıl oluyor hiç bi bilgim yok sizde nasıl oldu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…