- 4 Nisan 2019
- 5.671
- 6.112
- 198
Amin inşallah canımKızlar,yarın nasip olursa aşılamam olacak.Dualarınızı benden eksik etmeyinİnşaallah hepimiz hayırlı,sağlıklı evlat haberini alırız
Aşılama oldun mu canım nasıl geçtiBenim bu aşılama biraz tuhaf ilerledi malesef bir iki aksilik yaşadım. Daha bu akşam catlama iğnesini yaptım çarşamba aşılamam olacak. Mesaji gören dua ederse mutlu olurum. Hepimizin hamile kalmasi temennisiyle
Hiç üzülme morelini yüksek tutİnşallah pozitif sonuç alır bebislerimize kavuşuruz.Geçen aşılama da iki yumurta olmuş tu bu sefer tek olunca biraz üzüldüm
Oldum canim şükür iyi gecti hafif bi kasilma oldu gecti simdi dinleniyorum. Hayırlısı bakalımAşılama oldun mu canım nasıl geçti
Senin çok guzel gelişmişler masallah 5 günlük ilaca yanit gayet iyi. Kaliteli bi yumurtaciga benziyor neden tutmasinKizlar 5 gündür iğne yapıyordum bugün kontrolde doktor solda hiç yumurta yok sağda 19 mm yazdı . bugün çatlatma cuma sabah aşılama dedi. Tek yumurta ile tutar mı
Yapma yaKan sonucum da negatif, bakalım doktor ne dicek
14.gün bugün adet olunca gel 3.yü deneyelim dediYapma yaAşılama sonrası kaçıncı gün canım
Hayirlisi olsun. Progestan kullaniyor musunuz? Insallah adetiniz cok gecikmeden gelir de hemen 3.ye baslarsiniz. Buyuk ihtimal ben de 3.yü yaptiracagim.14.gün bugün adet olunca gel 3.yü deneyelim dedi
Kız sen daha test yapmadan üçüncüye niye niyetledin dur bakalım bi yap testini senHayirlisi olsun. Progestan kullaniyor musunuz? Insallah adetiniz cok gecikmeden gelir de hemen 3.ye baslarsiniz. Buyuk ihtimal ben de 3.yü yaptiracagim.
Hayırlısı olsun kuzummmKızlar,yarın nasip olursa aşılamam olacak.Dualarınızı benden eksik etmeyinİnşaallah hepimiz hayırlı,sağlıklı evlat haberini alırız
Hahaha vallahi oturdugum yerde güldüm :) Hicbir sekilde belirtim yok, adet öncesi normalde ne yasiyorsam günü gününe aynisini yasiyorum su an. O yüzden hic ümitlenmiyorum valla.Kız sen daha test yapmadan üçüncüye niye niyetledin dur bakalım bi yap testini sen
Progestan kullanıyordum ama bırakmam lazım mı bişey demedi, adetin sökülmezse 1 hafta sonra gel ilaç veririm dediHayirlisi olsun. Progestan kullaniyor musunuz? Insallah adetiniz cok gecikmeden gelir de hemen 3.ye baslarsiniz. Buyuk ihtimal ben de 3.yü yaptiracagim.
merhaba araştırma hastahanesinde mi fiyatlar böyle bende yarın dan sonra gideceğim hiç bir bilgim yokMerhaba canım,ben araştırma hastanesine gidiyorum.Aşılama 1600 TL + ilaç masrafı.İğneli tedavi uygulandığında ilaçlar 1000 TL yı bulabiliyormuş.Yani aşağı yukarı 3000 TL yı göze almak gerekiyor.Tabi bu benim gittiğim hastanede böyle.Muayene ücreti ve tahlillerde ayrı oluyor tabi.Yalnız morfoloji ve ileri hareket 0 sa aşılama yapılmaz kuzum.Asla üzmek istemem ama aşılama için de sperm in belli bir sayıda ve harekette olması lazım.Sana tavsiyem araştırma Hastanesi'nde tüp bebek bölümüne git.Orada çok daha sağlıklı bilgiler edinebilirsin.Ben 2 senedir bebek bekliyorum.Bu süreçte hep özele gittim inan çok pişmanım.İstanbulda da en uygun hastane Bezmialem hastanesi o yüzden hem hastaneden memnun olduğum için hem fiyat olarak düşük kaldığı için hem de doktorumdan çok memnun olduğum için Tekirdağ'dan gidiyorum.Eğer İstanbul'daysan doktorda önerebilirim
Bana doktorum test yap, negatifse progestan’ı bırak demişti. Negatif olduğu kesinse siz de bırakın çünkü adet gecikmesi yapıyor.Progestan kullanıyordum ama bırakmam lazım mı bişey demedi, adetin sökülmezse 1 hafta sonra gel ilaç veririm dedi
Araştırma Hastanesi'nde sadede ilaçlara para verdim ben ilkinde 360tl tuttu ikincide 500küsürmerhaba araştırma hastahanesinde mi fiyatlar böyle bende yarın dan sonra gideceğim hiç bir bilgim yok
adetin ilk 3 günü içinde gel dediler ben işim dolayısıyla 3. gün gidebilicem işlemler nasıl oluyor hiç bi bilgim yok sizde nasıl oldu ?Araştırma Hastanesi'nde sadede ilaçlara para verdim ben ilkinde 360tl tuttu ikincide 500küsür
Evet canım hatta benim 5000 i buldu çünkü doktorum dışardan geliyor ekstra ona ödüyorum bu yüzdenmerhaba araştırma hastahanesinde mi fiyatlar böyle bende yarın dan sonra gideceğim hiç bir bilgim yok
sigortalı mısın peki süreç nasıl bilgim hiç yokEvet canım hatta benim 5000 i buldu çünkü doktorum dışardan geliyor ekstra ona ödüyorum bu yüzden
adetin ilk 3 günü içinde gel dediler ben işim dolayısıyla 3. gün gidebilicem işlemler nasıl oluyor hiç bi bilgim yok sizde nasıl oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?