- 18 Aralık 2020
- 739
- 962
- 29
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #41.461
Kızlar 2 yaşı bebeklerinizden öğle uykusunu bırakan var mı? Hiçbir türlü uyutamıyorum. Hep evcilik oyun oynamak istiyor sabahtan akşama kadar. Uyku hayır diye ağlıyor bağırıyor. Uykuus var esniyor bayılacak durumda nerdeyse hala oyun oynuyor. Yatağa koyuyorum hop aşağıda. Kitap okuyoruz yok. Şarkı dinliyoruz yok. Asla evciliğe oyuna doymuyor. En son ağlasada kucağıma alıp biraz yürüyorum bayılıyor hemen. Ama öyle böyle ağlamak değil. Üstelik 7 aylıkta hamileyim. Artık kucakta taşımakta işkenceli bir hal almaya başladı. Öğle Uykusu bırakma yaşı için 3-5 yaş yazıyor nette. Bıraksa daha mı iyi bilmiyorum.
Diğer bir sorumda çocuklarınız kaç kg. Biz 1 senedir 11 kg dayız. Günlük minimum kaka sayımız 2 çoğu zaman 3. Az mı yiyor diye endişe ediyorum bazen ama doyunca da midesi bulanıyor. Hala çizgi filmle yemek yiyoruz. Yavaş yavaş kesicem telefon işini. Çok zor yiyen bir bebekti. Şimfi buna şükür diyorum. Ama içimde hiç rahat değil bir yandan. Meme yok bazen isterse devam sütü veriyorum
Gün içinde bebekleriniz neyi ne kadar yiyor yazarsanız belki referans olur.
Diğer bir sorumda çocuklarınız kaç kg. Biz 1 senedir 11 kg dayız. Günlük minimum kaka sayımız 2 çoğu zaman 3. Az mı yiyor diye endişe ediyorum bazen ama doyunca da midesi bulanıyor. Hala çizgi filmle yemek yiyoruz. Yavaş yavaş kesicem telefon işini. Çok zor yiyen bir bebekti. Şimfi buna şükür diyorum. Ama içimde hiç rahat değil bir yandan. Meme yok bazen isterse devam sütü veriyorum
Gün içinde bebekleriniz neyi ne kadar yiyor yazarsanız belki referans olur.