Gebeliğe Hazırlık 2020’nin en güzel “ANNE” adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken gebelık belırtılerı hakkında bılgınız varmı.bugun beyaz akıntım var.normalde adet öncesı kuru olurdum sanki.hayırlısı inşallah :)
Bende bu ay o kadar belirti vardı ki kremsi akıntı göğüs hassasiyeti damarlar mide bulantısı bas dönmesi ama sonuç negatif ama oyle olup hamile olduğum da oldu

Bende bu ay o kadar belirti vardı ki kremsi akıntı göğüs hassasiyeti damarlar mide bulantısı bas dönmesi ama sonuç negatif ama oyle olup hamile olduğum da oldu
Bi yanım umutlanıyo bı yanım çok umutlanma uzulursun dıyo bakalım artık :) sabah adet olcakmısım gıbi hafıf agrım oldu geçtı

3-4gun kaldı bata, gecen ay ıgnelı asılama yaptrdm olmadı, belkı bu ay tarihler deısır diye pek onemsemedım belirti yok

Hosgeldin canım insallah olursun calışmalar ne alemde
Biz bu ay ilk kez denemeye başladık canım. 31 mayıs bat bakalım beklemedeyim. Benim belirtilerim var gibi ama ilk kez denediğimiz için psikolojik olabilir mi diye de düşünüp umutlanmamaya çalışıyorum.

Biz bu ay ilk kez denemeye başladık canım. 31 mayıs bat bakalım beklemedeyim. Benim belirtilerim var gibi ama ilk kez denediğimiz için psikolojik olabilir mi diye de düşünüp umutlanmamaya çalışıyorum.
Az kalmış bata ama bekleyince geçmez o günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…