- 20 Mayıs 2018
- 163
- 83
- 33
-
- Konu Sahibi sonbaharss
- #2.001
Öyle canim dogru valla kendimi dinleyip duruyorum. Hayirlisi bakalim artikTakma o kadar canım taktıkça birşeyler buluruz biz boşvermwk gerekiyor sağlıklı olsunlar gerisi boş demek lazım
Maşallah miniklereKızlar bugün kontrol günümdü çok şükür bebişlerim iyi biri baş gelişli diğeri popo gelişli duruyor kafasını öyle bi noktaya diremişki tam göbek deliğimin yani böyle bi acı yok okşasam açıyorama olsun bende sürekli yatmaya çalışıyorum. Size sorum ciğer geliştirici iğne verdi mi doktorunuz benim doktorum bugün yazdı 12 saat arayla 2 doz şeklinde
Dinleme canım bende çok yaptım onu inan stres den başka birşey değilÖyle canim dogru valla kendimi dinleyip duruyorum. Hayirlisi bakalim artik
Benim doktorum da 12 saat arayla dedi yarın sabah yaptıracağım bakalım acıtan bi iğne mi canımMaşallah miniklereBen vurundum canım ama 24 saat arayla mesela bu akşam 9 yarın akşam 9 gibi ve toplam da 3 kez vurundum 3 ayrı tarihte
Dinleme canım bende çok yaptım onu inan stres den başka birşey değil
Hayır hiç acıtmadı beni. Yalnız bebekler de hareketsizlik yapıyor haberin olsun canım hareketlerinde azalma olabilir korkmaBenim doktorum da 12 saat arayla dedi yarın sabah yaptıracağım bakalım acıtan bi iğne mi canım
erken dogum ıhtımalı mı var acaba neden verildi iğneler?Maşallah miniklere ❤ Ben vurundum canım ama 24 saat arayla mesela bu akşam 9 yarın akşam 9 gibi ve toplam da 3 kez vurundum 3 ayrı tarihte
Dinleme canım bende çok yaptım onu inan stres den başka birşey değil
Evet maaleseferken dogum ıhtımalı mı var acaba neden verildi iğneler?
Çok sağol canım benim bunu öğrendiğim iyi oldu yoksa panik yapabilirdim. Hazırlıklarını tamamladın mı bu aradaHayır hiç acıtmadı beni. Yalnız bebekler de hareketsizlik yapıyor haberin olsun canım hareketlerinde azalma olabilir korkma
Bana doktorum söylemesine rağmen yapmıştımÇok sağol canım benim bunu öğrendiğim iyi oldu yoksa panik yapabilirdim. Hazırlıklarını tamamladın mı bu arada
Oyyy kıyamam ya uyuyorlar demekBana doktorum söylemesine rağmen yapmıştımçünkü ilk değil Ama ikinci iğneden sonra baya uyuyorlar neredeyse tüm gün hareket olmuyor canım. Tamam sayılır baya senin ne durumda
MaşallahOyyy kıyamam ya uyuyorlar demekbenimde bitmek üzere hazırlıklar sadece yıka ütüleme kısmı kaldı odaları hazırlandı ❤
İnşallah hepimize sağlıkla büyütmeyi nasip etsin rabbim canım benimMaşallahGüle güle kullanmak nasip olsun canım. evet uyuyacaklar baya hem de
Aminnn canımİnşallah hepimize sağlıkla büyütmeyi nasip etsin rabbim canım benim
İnşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebislerimizi .Ay masallah allah yardmcin olsun bize de dua et lutfen senin haftalarini gorebilelim
Benim doktorum onermedi. Ben de yapmadım. Çarşamba sezeryan olacağım inşallah. Onceki gebeligimde doktorum yaptırmıştı.Kızlar bugün kontrol günümdü çok şükür bebişlerim iyi biri baş gelişli diğeri popo gelişli duruyor kafasını öyle bi noktaya diremişki tam göbek deliğimin yani böyle bi acı yok okşasam açıyorama olsun bende sürekli yatmaya çalışıyorum. Size sorum ciğer geliştirici iğne verdi mi doktorunuz benim doktorum bugün yazdı 12 saat arayla 2 doz şeklinde
Maşallah sizin haftanız çok güzel inşallah bizde o haftaları görebilirizBenim doktorum onermedi. Ben de yapmadım. Çarşamba sezeryan olacağım inşallah. Onceki gebeligimde doktorum yaptırmıştı.
Merhabalar;Oyyy kıyamam ya uyuyorlar demekbenimde bitmek üzere hazırlıklar sadece yıka ütüleme kısmı kaldı odaları hazırlandı ❤
Tabi ki valla listeyi internetten bulduklarım herkesin hemen hemen tercih ettiği şeyleri aldım bol zıbın aldım. Ben 2 tane ahşap beşik tercih ettim çünkü 5 6 aylık olduklarında birbirlerini uyandırıyorlarmış sallanabilen tercih ettim şimdilik beşikleri odalarında doğduklarında yanıma alacağım ikeadan dolaplarını ve şifonyerini aldım sade bembeyaz bi odaları oldu rabbim kucağıma almayıda nasip eder inşallah. Bebek arabamızda alındı ve ben bide elektrikli sallanan ana kucağı aldımMerhabalar;
Fikir olması için ne gibi hazırlıklar yaptınız odalarına, bir listeniz varmı paylaşacakyardımcı olursanız sevinirim
Bebek arabasını nasıl aldınız acaba Yanyana mı arka arkaya olanlardan mıTabi ki valla listeyi internetten bulduklarım herkesin hemen hemen tercih ettiği şeyleri aldım bol zıbın aldım. Ben 2 tane ahşap beşik tercih ettim çünkü 5 6 aylık olduklarında birbirlerini uyandırıyorlarmış sallanabilen tercih ettim şimdilik beşikleri odalarında doğduklarında yanıma alacağım ikeadan dolaplarını ve şifonyerini aldım sade bembeyaz bi odaları oldu rabbim kucağıma almayıda nasip eder inşallah. Bebek arabamızda alındı ve ben bide elektrikli sallanan ana kucağı aldım