• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020'DE ANNE OLMAK İSTEYENLER GELİN BİRLİKTE BEKLEYELİM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ultrasonla bakıyorlar sadece yeni evlisin tüpler tıkalı olamaz dedi rahşmde bir sıkıntı yok büyük ihtimalle gebe kalacaksın dedi eşim de bu ay test yaptıracak ama hormonlara falan bakılmadı
Doktorun iyisini bulmak çok önemli ,senin gibi aynı yollardan geçtim önce bişeyin yok dediler 1 sene geçti ve pko olduğumu öğrendim yanlış tedavilerle zaman kaybım oldu . Şimdi başka bir doktorun kontrolü altındayım inşallah faydasını görürüm 🤗

doktorları anlamıyorum zaten rahat kafaları var. 😛😛😛 bence 1 senelik olduğunu söyle anlamazlar ve tam detaylı bakarlar
Beni de cok oyaladilar oyle yok 1 yil dolmadan bakmazmisiz.yok yasiniz gencmis yok olur zamanla bekleyin yok 😂😂😂 her gittgimde alttan bakti hicborseyin yok diyordu yolluyorlardi😂 ama 1 yil dolar dolmaz amh bakildi asil sorun amh 0.91 cikti .. 2 basarisiz asilama ve son olarak tup bebek icin uğraşıyoruz. Doktorlar da illaki zamanimiz gecsin is daha zorlassin o zaman gelelim istiyorlar resmen . Erken teshis her zaman en onemlisi

Beni de cok oyaladilar oyle yok 1 yil dolmadan bakmazmisiz.yok yasiniz gencmis yok olur zamanla bekleyin yok 😂😂😂 her gittgimde alttan bakti hicborseyin yok diyordu yolluyorlardi😂 ama 1 yil dolar dolmaz amh bakildi asil sorun amh 0.91 cikti .. 2 basarisiz asilama ve son olarak tup bebek icin uğraşıyoruz. Doktorlar da illaki zamanimiz gecsin is daha zorlassin o zaman gelelim istiyorlar resmen . Erken teshis her zaman en onemlisi
Doktorun biri acelen ne dedi 😂😂😂😂😂 daha erken gez toz dedi ben şok 😂 sonuç ise doktor doktor gezmek oldu 😂😂

😂😂😂😂😂😂😂 her ay gitmekten doktor nasıl bir doktorsa deliye dönüyordu 😂😂
Her ay farkli doktora git 😂😂😂 hicbiri de bi ise yaramiyor benim derdime care bulamadiktan sonra😂😂 en pahalisindan en ucuzuna hepsini gezdim yok hala gebe degilim 😂

Her ay farkli doktora git 😂😂😂 hicbiri de bi ise yaramiyor benim derdime care bulamadiktan sonra😂😂 en pahalisindan en ucuzuna hepsini gezdim yok hala gebe degilim 😂
Verecek olan Allah canım o dilerse olur 😘 herşeyin vakti saati var 😘 ama kısırlık çok arttı valla ya olmuyor yada 1 taneden sonra hiç çocuk olmuyor

Çünkü ortada dogal bisey kalmadi hormon hersey 🤗
aynen valla ya ☺️ eskiden valla böyle bişey yokmuş doğurganlık çokmuş şimdi kısırlık almış başını gidiyor ya . Benim tahlillerim temiz hiç bişeyim yok ama pkoluyum nasıl oluyosa 🤔🤔 eşimin değerleri düşük sadece

aynen valla ya ☺ eskiden valla böyle bişey yokmuş doğurganlık çokmuş şimdi kısırlık almış başını gidiyor ya . Benim tahlillerim temiz hiç bişeyim yok ama pkoluyum nasıl oluyosa 🤔🤔 eşimin değerleri düşük sadece
Pcolularin daha cok ymurtalaro var diye biliyorum sonucta igne ilacla uyarilirsa one gecen bir kac tane yumurtan olur ve dolenir diye dusunuyorum .

Pcolularin daha cok ymurtalaro var diye biliyorum sonucta igne ilacla uyarilirsa one gecen bir kac tane yumurtan olur ve dolenir diye dusunuyorum .
ya benden çok sonra evlenen biri var akrabadan yememiş içmemiş çocuk yapmış bide hava atar gibi göze sokuyorlar deli oluyorum yeminle 😈😈

ya benden çok sonra evlenen biri var akrabadan yememiş içmemiş çocuk yapmış bide hava atar gibi göze sokuyorlar deli oluyorum yeminle 😈😈
Senin yine iyi kuzum benim küçük eltim 1 yaşında oğlu var 2. Ye gebe 3 aylık falan şuan hamile kandil gecesi konuşuyorduk bana dedi sen kalamadın ben kaldım çatla patla hahaha die güldü ben şaka yapıor sandım ama hiç bisi demedi kapattık artık görüşmüyorum onunla
Benimde 1 kızım var 6 yaşında ben yeni düşünmeye başladım bu 3. Ayim olacak nedim rabbim hayırlısını versin dua dan başka elimden birşey gelmiyor gecen geçsin dalgasını veren Allah Allaha havale ediyorum sende öyle yap boswer canını sıkma

Merhaba arkadaşlar.
3 yıllık evliyim pko hastasıyım.18 aydır bebek istiyoruz fakat tedavide 3.ayım.Geçen ay klomen+çatlatma iğnesi oldum.Tutmadı.29 aralıkta ikinci çatlatma iğnemi vuruldum. İnşallah bu ay güzel haberler alırım. Var mı benim gibi bekleyen ?
Merhaba
Bende pko hastasıyım bu 24 aralıkta çatlatma iğnesi oldum 30 aralıkta ağrılarım olduğu İçin doktora gittim kan testi verdim 11.94 çıktı çatlatma iğnesi değeri bu kadar yükseltir mi bilginiz var mı

Merhaba
Bende pko hastasıyım bu 24 aralıkta çatlatma iğnesi oldum 30 aralıkta ağrılarım olduğu İçin doktora gittim kan testi verdim 11.94 çıktı çatlatma iğnesi değeri bu kadar yükseltir mi bilginiz var mı
Merhaba
Canım iğne hakkında bilgim yok sadece 10 gün içinde etkisinin bittiğini duymuştum 2 gün sonra tekrarla kanı
benimde 24 yumurtlama 25 catlamaydi yumurtlama dan beri ağrılarım vardı 2 3 gundurde adet olcak gibi ağrılarım var bata daha bugünü saymazsak 7 gün var belirtileri şimdilik yazmıyorum gebe isem.paylasicam

Yok ordan bilmedi zaten yeni diye takmıyorlar beni bir sene olsun diyorlR hep
Canım ben resmî olarak 1 senelik evliyim ama düğünüm Haziran ayında oldu 7 aylık evliyim Eylül ayın da yani evliliğimin 3. Ayında doktora gittim 1 yıllık evliyim dedim şuan 4 aydır tedavi görüyorum başka bir doktora gidip 1 yıllık evli olduğunu söyleye bilirsin araştırmıyolar zaten ne kadar evlisin diye

Back
X