• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020'DE ANNE OLMAK İSTEYENLER GELİN BİRLİKTE BEKLEYELİM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba
Canım iğne hakkında bilgim yok sadece 10 gün içinde etkisinin bittiğini duymuştum 2 gün sonra tekrarla kanı
benimde 24 yumurtlama 25 catlamaydi yumurtlama dan beri ağrılarım vardı 2 3 gundurde adet olcak gibi ağrılarım var bata daha bugünü saymazsak 7 gün var belirtileri şimdilik yazmıyorum gebe isem.paylasicam
Anladım canım doktorum geç döllenme olabilir dedi benim 30 aralıkta belim kasıklarım karnım ağrıyordu birde alttan iğne batırıyorlarmış gibi bi sancı vardı doktorum iç kanamadan şüphelendi bi görün istersen

Senin yine iyi kuzum benim küçük eltim 1 yaşında oğlu var 2. Ye gebe 3 aylık falan şuan hamile kandil gecesi konuşuyorduk bana dedi sen kalamadın ben kaldım çatla patla hahaha die güldü ben şaka yapıor sandım ama hiç bisi demedi kapattık artık görüşmüyorum onunla
Benimde 1 kızım var 6 yaşında ben yeni düşünmeye başladım bu 3. Ayim olacak nedim rabbim hayırlısını versin dua dan başka elimden birşey gelmiyor gecen geçsin dalgasını veren Allah Allaha havale ediyorum sende öyle yap boswer canını sıkma
Kızz ben o eltiyi yolarım valla 😂😂😂 Kimse bizim gibi iyimser değil canım ,ben yeni geldim o zaman komşunun gelini 3 senelik ve çocuğu yok ve çok dua ettim Allah ım benden önce ona ver diye çünkü benim olursa o üzülür dedim . Ve duydum ki hamile çok mutlu oldum 🙂 sonra görümceme çok dua ettim benden önce onun olsun ki oda üzülmesin diye ve oda hamile 🤗🤗 bi kendime tutturamadım ama olsun herşeyin bir vakti var dedim yeniyim daha dedim zamana bıraktım . Ama geçen hafta bir akraba ben yokken gelip torununun olacağını hava atar gibi söylemiş çok üzüldüm 😓😓 veren Allah ,alan Allah dedim .

Anladım canım doktorum geç döllenme olabilir dedi benim 30 aralıkta belim kasıklarım karnım ağrıyordu birde alttan iğne batırıyorlarmış gibi bi sancı vardı doktorum iç kanamadan şüphelendi bi görün istersen
Kuzum ben 3 kere bu ay alttan muayene oldum yumurtlama takibi yaptırmıştım zaten ama.bana ilaç vermedi normal.takip yaptı kendisi 24 mm büyüdü 25 de çatladı rahim de temiz çıktı 24 undede alttan muayene oldum ozamana tertemizdi çok şükür bi sıkıntı yoktu ben de yazayım belirtilerimi ozaman benzer çünkü seninle
1.yumurtlamadan başlayan hafif kasık ağrısı batma ve çekilme hissi
Yumurtlamanın 7. günü birazdaha belirginleşen 8 ve 9. Gunlerde siddetlenen rahim batmasi zonklamasi yanmasi çekilme hissi kasıklarda özellikle sağ bolumde yanma batma çekilme hissi seğirme tarzı kalp atışı gibi hisler ara ara bel agrisi
Yumurtlamanin 10.Gunu rahim zonklamasi birazdaha belirgin oldu birazdaha sıklaştı
yumurtlamanın 9.Günü başlayan 10. Günü artan kasıkta doluluk şişlik hissi

2.yumurtlamanın 8. Günü göğüslerde sızlama hareketlilik hissi uçlarında hafif acıma ve halkaların belirginleşmesi 9.Günü göğüs damarlarının belirginleşmesi şişmesi ve ağrıması özellikle sol kısım

3.ara ara açık sarı akıntı ara ara sulu sümüksü yapışkan şeffaf beyaz karışık akıntı

4.yumurtlamanın 9.Günü şiddetli baş dönmesi

5.yumurtlamanın 9.günü kabızlık ve ara ara gaz cikarma

6. Tüm vücudun sıcak olup ayakların buz gibi olması isinmamasi

7.ara ara üşüme ara ara sıcak basması

Ultrasonla bakıyorlar sadece yeni evlisin tüpler tıkalı olamaz dedi rahşmde bir sıkıntı yok büyük ihtimalle gebe kalacaksın dedi eşim de bu ay test yaptıracak ama hormonlara falan bakılmadı
Biraz daha dene hayatım acele edersen stres girersin. Sistemini bozarsın. Keyfine bak.

Canım ben resmî olarak 1 senelik evliyim ama düğünüm Haziran ayında oldu 7 aylık evliyim Eylül ayın da yani evliliğimin 3. Ayında doktora gittim 1 yıllık evliyim dedim şuan 4 aydır tedavi görüyorum başka bir doktora gidip 1 yıllık evli olduğunu söyleye bilirsin araştırmıyolar zaten ne kadar evlisin diye
Ne tedavisi görüyorsun canım

Kızz ben o eltiyi yolarım valla 😂😂😂 Kimse bizim gibi iyimser değil canım ,ben yeni geldim o zaman komşunun gelini 3 senelik ve çocuğu yok ve çok dua ettim Allah ım benden önce ona ver diye çünkü benim olursa o üzülür dedim . Ve duydum ki hamile çok mutlu oldum 🙂 sonra görümceme çok dua ettim benden önce onun olsun ki oda üzülmesin diye ve oda hamile 🤗🤗 bi kendime tutturamadım ama olsun herşeyin bir vakti var dedim yeniyim daha dedim zamana bıraktım . Ama geçen hafta bir akraba ben yokken gelip torununun olacağını hava atar gibi söylemiş çok üzüldüm 😓😓 veren Allah ,alan Allah dedim .
Ben basit insan değilim kuzum seviyesine düşeyim çocuğun havasımı olur Allahtan korkarim ben ilk ay gebe kaldim o 10 ay tedavi gordu kaldı oğluna ben ona dua ettim o benle alay etti onun ayıbı Allahtan korkmuyorsa kuldanmi utanacak
Inşallah rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin inşallah Amin🤲🤲🤲

Yüzde 10-15 civarı ilk ay hamile kalan. Ilk bir yılda yüzde 80 miydi neydi. Ama tabi aklında birşey varsa tahlil yatırabilirsin. Folik asit, d vitamini fsh, tahlilleriyle başlayabilirsin.
Yarın gidicem hormon testi için canım bakalım insallah bir sıkıntı cıkmaz

Ben basit insan değilim kuzum seviyesine düşeyim çocuğun havasımı olur Allahtan korkarim ben ilk ay gebe kaldim o 10 ay tedavi gordu kaldı oğluna ben ona dua ettim o benle alay etti onun ayıbı Allahtan korkmuyorsa kuldanmi utanacak
Inşallah rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin inşallah Amin🤲🤲🤲
boşver canım hayatı alaya al keyfine bak 😘 emin ol kimin kalbinde ne varsa Rabbim önüne getiriyor 😘 eltin kuluçka makinesi gibi anca doğursun 😂😂😂 doğurmak marifet değil bakmak eğitmek marifet 😘

boşver canım hayatı alaya al keyfine bak 😘 emin ol kimin kalbinde ne varsa Rabbim önüne getiriyor 😘 eltin kuluçka makinesi gibi anca doğursun 😂😂😂 doğurmak marifet değil bakmak eğitmek marifet 😘
Aynen öyle kuzum ben ozaman agladim üzüldüm ama şuan hiç takmıyorum:D kıskançlığından yaptı biliyorum ben gezip tozuyor herşeyi alıyorum eşim.1 dedimi 2 etmiyor onunki tam tersi oyuzden hava atacağı tek şey buydu umrumda deil hayırlı zamanda rabbim banada hepimizde nasip eder inşallah 🤲🤲🤲
Yaşım daha ufak 22yim önümde uzun bir yol var Allahın izniyle olur insallah 🤲🤲🤲

Aynen öyle kuzum ben ozaman agladim üzüldüm ama şuan hiç takmıyorum:KK70: kıskançlığından yaptı biliyorum ben gezip tozuyor herşeyi alıyorum eşim.1 dedimi 2 etmiyor onunki tam tersi oyuzden hava atacağı tek şey buydu umrumda deil hayırlı zamanda rabbim banada hepimizde nasip eder inşallah 🤲🤲🤲
Yaşım daha ufak 22yim önümde uzun bir yol var Allahın izniyle olur insallah 🤲🤲🤲
senin yerinde ben olsaydım o çocuğu eltime geri sokardım 😂😂😂😂 Allah tan eltim yok canım . Valla taktir ettim davranışını yaşın küçük ama olgunsun 😘 Daha yaşın küçük canım zamana bırak 😘😘😘

Evet canım. Pzt doktora gidicem multikistik bir yapıda mi yoksa pko yapısı mi var onu yorumlaticam doktora. ama tedavi olarak aynı prosedür uygulanıyor kafalar karışmasın

bunlar ciddi şeyler değil demi hamileliğe engel olacak kadar 🤔 ben çözemedim hala[/QUOTE]

bunlar ciddi şeyler değil demi hamileliğe engel olacak kadar 🤔 ben çözemedim hala
[/QUOTE]
Yok canım değil. Hatta bolca yumurta var ama biri dominant olupta büyüyüp çatlamıyor diye sorun oluyor. Kimi pkolu hemen hamile kalabiliyor. Benim gibi yumurtlamayi etkiliyorsa tedaviyle hamilelik sağlanabiliyor.

yumurtalıklar yavaş çalışıyor denildi , bu yumurtalıklar neden yavaş çalışıyor çok hareketli ve normal kilodayım 🙂 artık egzersiz yapcam diye kuluç oldu her tarafım 😂😂 boynum tutuldu vallahi 😂

Back
X