Hoşgeldin canımBende varım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canımBende varım![]()
Neredeyse hepsi bende de var canım birde ben taş döküyorum adetimin ilk günü çok şiddetli ağrım oluyo şuanda o da var bendeKuzum ben 3 kere bu ay alttan muayene oldum yumurtlama takibi yaptırmıştım zaten ama.bana ilaç vermedi normal.takip yaptı kendisi 24 mm büyüdü 25 de çatladı rahim de temiz çıktı 24 undede alttan muayene oldum ozamana tertemizdi çok şükür bi sıkıntı yoktu ben de yazayım belirtilerimi ozaman benzer çünkü seninle
1.yumurtlamadan başlayan hafif kasık ağrısı batma ve çekilme hissi
Yumurtlamanın 7. günü birazdaha belirginleşen 8 ve 9. Gunlerde siddetlenen rahim batmasi zonklamasi yanmasi çekilme hissi kasıklarda özellikle sağ bolumde yanma batma çekilme hissi seğirme tarzı kalp atışı gibi hisler ara ara bel agrisi
Yumurtlamanin 10.Gunu rahim zonklamasi birazdaha belirgin oldu birazdaha sıklaştı
yumurtlamanın 9.Günü başlayan 10. Günü artan kasıkta doluluk şişlik hissi
2.yumurtlamanın 8. Günü göğüslerde sızlama hareketlilik hissi uçlarında hafif acıma ve halkaların belirginleşmesi 9.Günü göğüs damarlarının belirginleşmesi şişmesi ve ağrıması özellikle sol kısım
3.ara ara açık sarı akıntı ara ara sulu sümüksü yapışkan şeffaf beyaz karışık akıntı
4.yumurtlamanın 9.Günü şiddetli baş dönmesi
5.yumurtlamanın 9.günü kabızlık ve ara ara gaz cikarma
6. Tüm vücudun sıcak olup ayakların buz gibi olması isinmamasi
7.ara ara üşüme ara ara sıcak basması
Pko (yumurta fazlalığı) yumurtalarım çatlamıyor adet düzensizliği var canım bendeNe tedavisi görüyorsun canım
ben yarın gitcem canım çok heyecanlıyımHoşgeldin canımSen ne zaman oldun iğneni
İğnenin 6.günü yaptırmışşın testi canım iğne etkisi devam ediyor o yüzden. 10 günden sonra geçiyor etkisiMerhaba
Bende pko hastasıyım bu 24 aralıkta çatlatma iğnesi oldum 30 aralıkta ağrılarım olduğu İçin doktora gittim kan testi verdim 11.94 çıktı çatlatma iğnesi değeri bu kadar yükseltir mi bilginiz var mı
Adetim çok düzenlidir bir gün bile şaşmaz ondan pek ihtimal vermiyorum ama belli de olmaz tabiÇok iyi. Ben de senin gibi meraklıydım erken uyandım bu işlere fakatpolikistik olduğumu 7. Ayda öğrendim
İlk defa mı oluyosun canım iğneyi. Benim bu ay pazara denk geldiği için kendim vurdum. Hiç hissetmiyosun bileben yarın gitcem canım çok heyecanlıyımklomen biteli 1 hafta olcak yarın kontrol var yumurtalarıma bakacak uygunsa iğne olcam
çok korkuyorum yaa iğneyi nerden vurcak çok canım yanar mı
rahim filminden sonra herşeyden korkar oldum
Tesekkurler canım ben sessiz sakinim diyolaga girmem kimseyle kolay kolaysenin yerinde ben olsaydım o çocuğu eltime geri sokardımAllah tan eltim yok canım . Valla taktir ettim davranışını yaşın küçük ama olgunsun
Daha yaşın küçük canım zamana bırak
![]()
Bende sikinti yok kuzum kan ve idrar verdim temiz cikti insallah gebeyizdirNeredeyse hepsi bende de var canım birde ben taş döküyorum adetimin ilk günü çok şiddetli ağrım oluyo şuanda o da var bende
İnşallah olur canım Allah tan iste hayırlısınıTesekkurler canım ben sessiz sakinim diyolaga girmem kimseyle kolay kolay
Iyiki yok bende 2 tane var ama 1i çok iyi
1 kuzum var zaten 6 yaşında kuzum 16 da anne oldum ben 2. Vakti geldi ama buyudu kardes istiyor ❤bu aydan umutluyum insallah
❤
Amin kuzum insallahİnşallah olur canım Allah tan iste hayırlısını![]()
yumurtanın olgunlaştığına nerden bakıyorlarİlk defa mı oluyosun canım iğneyi. Benim bu ay pazara denk geldiği için kendim vurdum. Hiç hissetmiyosun bile![]()
Amin canım beklemek yoruyor ,tedaviler yıpratıyor çok sıkıldım vallahiAmin kuzum insallah❤ her namazdan sonra dua ediyorum rabbim nasip etsin diye hayırlı sağlıklı evlat diliyorum inşallah hepimize nasip olur
❤
Rabbim tez zamanda hayırlısını nasip etsin sağlıkla inşallah kuzum pes etmek yok yola devam ❤Amin canım beklemek yoruyor ,tedaviler yıpratıyor çok sıkıldım vallahi
diyet yapim belki kilodandır diyom ama akşama en sevdiğim yemek pişince tutamıyom kendimiRabbim tez zamanda hayırlısını nasip etsin sağlıkla inşallah kuzum pes etmek yok yola devam ❤![]()
Kuzum kilon coksa olabilir ben 114 kiloydum adet görmüyordum ilaçsız yumurtalar tembellesmisti kilo verdim 59 a indim sonra kendiliğinden düzeldi 4 aydirda düzenli regl oluyorum yeni oturdu bu ay ovulasyon testide yaptım 14.gün yumurtladım 24 mm ye ulaştı hapsiz ilacsiz yumurtam ultrasonda doktor kontrolune gidip ogrendim kilo çok önemli bir faktördiyet yapim belki kilodandır diyom ama akşama en sevdiğim yemek pişince tutamıyom kendimidiyet falan yalan oluyor
![]()
1.60 boyundayım 27 yaşındayım 62 kilodayım ve devamlı egzersiz yapıyorumKuzum kilon coksa olabilir ben 114 kiloydum adet görmüyordum ilaçsız yumurtalar tembellesmisti kilo verdim 59 a indim sonra kendiliğinden düzeldi 4 aydirda düzenli regl oluyorum yeni oturdu bu ay ovulasyon testide yaptım 14.gün yumurtladım 24 mm ye ulaştı hapsiz ilacsiz yumurtam ultrasonda doktor kontrolune gidip ogrendim kilo çok önemli bir faktör
E kilon iyi kuzum sıkıntı yok ozaman onla alakalı deil1.60 boyundayım 27 yaşındayım 62 kilodayım ve devamlı egzersiz yapıyorum
Erken gebelik beyaz çizgi çıkmis yeniden yap istersen guven vermez boyle yada kan ver kuzum ama normal testte çizgi varKızlar yaptığım iki teste de bir bakıp yardımcı olur musunuz yarın adet olmam gerekiyor biz silik bir çizgi gördük eşimle ama bide siz bakar mısınız![]()