• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020'DE ANNE OLMAK İSTEYENLER GELİN BİRLİKTE BEKLEYELİM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum ben 3 kere bu ay alttan muayene oldum yumurtlama takibi yaptırmıştım zaten ama.bana ilaç vermedi normal.takip yaptı kendisi 24 mm büyüdü 25 de çatladı rahim de temiz çıktı 24 undede alttan muayene oldum ozamana tertemizdi çok şükür bi sıkıntı yoktu ben de yazayım belirtilerimi ozaman benzer çünkü seninle
1.yumurtlamadan başlayan hafif kasık ağrısı batma ve çekilme hissi
Yumurtlamanın 7. günü birazdaha belirginleşen 8 ve 9. Gunlerde siddetlenen rahim batmasi zonklamasi yanmasi çekilme hissi kasıklarda özellikle sağ bolumde yanma batma çekilme hissi seğirme tarzı kalp atışı gibi hisler ara ara bel agrisi
Yumurtlamanin 10.Gunu rahim zonklamasi birazdaha belirgin oldu birazdaha sıklaştı
yumurtlamanın 9.Günü başlayan 10. Günü artan kasıkta doluluk şişlik hissi

2.yumurtlamanın 8. Günü göğüslerde sızlama hareketlilik hissi uçlarında hafif acıma ve halkaların belirginleşmesi 9.Günü göğüs damarlarının belirginleşmesi şişmesi ve ağrıması özellikle sol kısım

3.ara ara açık sarı akıntı ara ara sulu sümüksü yapışkan şeffaf beyaz karışık akıntı

4.yumurtlamanın 9.Günü şiddetli baş dönmesi

5.yumurtlamanın 9.günü kabızlık ve ara ara gaz cikarma

6. Tüm vücudun sıcak olup ayakların buz gibi olması isinmamasi

7.ara ara üşüme ara ara sıcak basması
Neredeyse hepsi bende de var canım birde ben taş döküyorum adetimin ilk günü çok şiddetli ağrım oluyo şuanda o da var bende

Hoşgeldin canım :KK200: Sen ne zaman oldun iğneni
ben yarın gitcem canım çok heyecanlıyım 🤗🤗🤗 klomen biteli 1 hafta olcak yarın kontrol var yumurtalarıma bakacak uygunsa iğne olcam 🤗 çok korkuyorum yaa iğneyi nerden vurcak çok canım yanar mı 😓 rahim filminden sonra herşeyden korkar oldum

Merhaba
Bende pko hastasıyım bu 24 aralıkta çatlatma iğnesi oldum 30 aralıkta ağrılarım olduğu İçin doktora gittim kan testi verdim 11.94 çıktı çatlatma iğnesi değeri bu kadar yükseltir mi bilginiz var mı
İğnenin 6.günü yaptırmışşın testi canım iğne etkisi devam ediyor o yüzden. 10 günden sonra geçiyor etkisi

Çok iyi. Ben de senin gibi meraklıydım erken uyandım bu işlere fakatpolikistik olduğumu 7. Ayda öğrendim
Adetim çok düzenlidir bir gün bile şaşmaz ondan pek ihtimal vermiyorum ama belli de olmaz tabi

ben yarın gitcem canım çok heyecanlıyım 🤗🤗🤗 klomen biteli 1 hafta olcak yarın kontrol var yumurtalarıma bakacak uygunsa iğne olcam 🤗 çok korkuyorum yaa iğneyi nerden vurcak çok canım yanar mı 😓 rahim filminden sonra herşeyden korkar oldum
İlk defa mı oluyosun canım iğneyi. Benim bu ay pazara denk geldiği için kendim vurdum. Hiç hissetmiyosun bile :halay:

senin yerinde ben olsaydım o çocuğu eltime geri sokardım 😂😂😂😂 Allah tan eltim yok canım . Valla taktir ettim davranışını yaşın küçük ama olgunsun 😘 Daha yaşın küçük canım zamana bırak 😘😘😘
Tesekkurler canım ben sessiz sakinim diyolaga girmem kimseyle kolay kolay 🥰
Iyiki yok bende 2 tane var ama 1i çok iyi :D
1 kuzum var zaten 6 yaşında kuzum 16 da anne oldum ben 2. Vakti geldi ama buyudu kardes istiyor ❤🥰 bu aydan umutluyum insallah 🤲🤲🤲

Neredeyse hepsi bende de var canım birde ben taş döküyorum adetimin ilk günü çok şiddetli ağrım oluyo şuanda o da var bende
Bende sikinti yok kuzum kan ve idrar verdim temiz cikti insallah gebeyizdir 🤲🤲🤲❤ rabbim sifa versin kuzum 🤲

Tesekkurler canım ben sessiz sakinim diyolaga girmem kimseyle kolay kolay 🥰
Iyiki yok bende 2 tane var ama 1i çok iyi :KK70:
1 kuzum var zaten 6 yaşında kuzum 16 da anne oldum ben 2. Vakti geldi ama buyudu kardes istiyor ❤🥰 bu aydan umutluyum insallah 🤲🤲🤲
İnşallah olur canım Allah tan iste hayırlısını 🤗🤗

diyet yapim belki kilodandır diyom ama akşama en sevdiğim yemek pişince tutamıyom kendimi 😂😂😂 diyet falan yalan oluyor 😂😂😂
Kuzum kilon coksa olabilir ben 114 kiloydum adet görmüyordum ilaçsız yumurtalar tembellesmisti kilo verdim 59 a indim sonra kendiliğinden düzeldi 4 aydirda düzenli regl oluyorum yeni oturdu bu ay ovulasyon testide yaptım 14.gün yumurtladım 24 mm ye ulaştı hapsiz ilacsiz yumurtam ultrasonda doktor kontrolune gidip ogrendim kilo çok önemli bir faktör

Kuzum kilon coksa olabilir ben 114 kiloydum adet görmüyordum ilaçsız yumurtalar tembellesmisti kilo verdim 59 a indim sonra kendiliğinden düzeldi 4 aydirda düzenli regl oluyorum yeni oturdu bu ay ovulasyon testide yaptım 14.gün yumurtladım 24 mm ye ulaştı hapsiz ilacsiz yumurtam ultrasonda doktor kontrolune gidip ogrendim kilo çok önemli bir faktör
1.60 boyundayım 27 yaşındayım 62 kilodayım ve devamlı egzersiz yapıyorum

Kızlar yaptığım iki teste de bir bakıp yardımcı olur musunuz yarın adet olmam gerekiyor biz silik bir çizgi gördük eşimle ama bide siz bakar mısınız 🤦‍♀️

Eklentiler

• IMG_20200102_071104.webp
    IMG_20200102_071104.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20200102_070612.webp
    IMG_20200102_070612.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20191231_160914.webp
    IMG_20191231_160914.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 25
1.60 boyundayım 27 yaşındayım 62 kilodayım ve devamlı egzersiz yapıyorum
E kilon iyi kuzum sıkıntı yok ozaman onla alakalı deil
Spor iyidir ama bebek düşünürken abartma
Ben fitness yapiordum kas geliştirme sıkılasma için ama geçen ay bi kadına gittim bana göbeğinmin düştüğünü söyledi sola kaymış yani bide yumurtaliklarim düşmüş onları kaldirdi icindede kan kalmış bu ay adet olursun ama bidahaki ay inşallah gebe kalırsın demişti o ay adet oldum 6 gün sürdü sancısız geçti ki normalde aşırı sancim olurdu
Bana sporu yasakladı kesinlikle yapma ağır kaldırma dedi merdiven inip çıkarken bile dikkat et fazla hoplama zıplama dedi

Kızlar yaptığım iki teste de bir bakıp yardımcı olur musunuz yarın adet olmam gerekiyor biz silik bir çizgi gördük eşimle ama bide siz bakar mısınız 🤦‍♀️
Erken gebelik beyaz çizgi çıkmis yeniden yap istersen guven vermez boyle yada kan ver kuzum ama normal testte çizgi var

Back
X