- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 133
- 33
Tedavı söyle kuzum yarın Dr gidecektim adetım 21 gunu gel pregstan testı yapalım dedı bugun böle oldumAra kanama/lekelenme de olabilir ben de bir kac aydir o ip gibi olayini yasiyorum. Nedendir cozemedim. Renk degisebilir de 11 gun once olmasi hakikaten tuhaf. Yerlesme kanamasi filan olsa ya regle bi kac gun kala olur ya da regl trihleri civari diye biliyorum. Tedavi görüyor muydun sen ben yeniyim çözmeye çalısiyorum burayi daha once yorum yaptiysan da gorememis olabilirim.
Bence doktorunu dinle uzman olan o sonucta. Aliskin olmadigin bir pozisyon almak da sana stress verebilir iliski esnasinda. Ama ben de sanirim bu konuda herkes gibi dusunuyorum.İnsallah canım doktorlar evet rahatlatıcı mesela doktor ilişki pozisyonunun bir önemi yok diyor ama herkes bayan ğstteylen çok zor diyor biz bu şekilde deniyoruz öyle okudukça o yüzden olmuyormus gibi geliyor ama doktor da önemli değil diyor ne yapacağımı şaşırdım
Ben de öyle düşünüyorum ama eşimi ikna edemiyorum doktor da öyle söyleyince asla kabul etmiyor sacma diyorBence doktorunu dinle uzman olan o sonucta. Aliskin olmadigin bir pozisyon almak da sana stress verebilir iliski esnasinda. Ama ben de sanirim bu konuda herkes gibi dusunuyorum.
Bilemedim bak simdiTedavı söyle kuzum yarın Dr gidecektim adetım 21 gunu gel pregstan testı yapalım dedı bugun böle oldum
Siz yine aliskanliginizi bozmayin tabi canim. Umarim guzel haberlerini alirim.Ben de öyle düşünüyorum ama eşimi ikna edemiyorum doktor da öyle söyleyince asla kabul etmiyor sacma diyor
Şnsallah canımSiz yine aliskanliginizi bozmayin tabi canim. Umarim guzel haberlerini alirim.
Amin inşallah hayırlısı tabi insan umut içersinde bekliyor bütün olumsuzluklara rağmenHayırlısı olsun canım sıkma canını Rabbim en hayırlı zamanda nasip eder inşallah
Güzelim inan o konuda hiç bir bilgim yokAmin inşallah hayırlısı tabi insan umut içersinde bekliyor bütün olumsuzluklara rağmen
Aslında eşim tedavi görüyor onun sonuçlarında bol lökosit çıktı ve canlı cansız sperm hücreaine rastlanilmadi yazıyor şuan antibiyotik kullanıyor lökosit için lökosit yüzünden sperm gozukmemis olabilir mi bi bilginiz varmı
Teşekkür ederim saolun dua edinGüzelim inan o konuda hiç bir bilgim yok
Kuzum naptın sonuç neİnşallah öyledir kuzum yaa inşallah bebiş vardır iğne etkisi mi diye düşünmekten adam akıllı sevinenedim bile
Maalesef tutunamamış canımKuzum naptın sonuç ne
Yaaa inşAllah bidahakine olur kuzum ya üzülme Allah var olur inşAllahMaalesef tutunamamış canımdüşükle sonuçlanmış dedi doktorum sen ne yaptın inşallah senden hayırlı bir haber alirim kuzum iyi şeyler duymaya o kadar ihtiyacım var ki
Çok sevindim senin için kuzum inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın minnoşuYaaa inşAllah bidahakine olur kuzum ya üzülme Allah var olur inşAllah
Sonucum iyi çıkmış çok şükür yarın kadın doğuma gidicem inşAllah canım
Çok geçmiş olsun. Ama olabiliyomuş demek ki sağlığınızda bi sıkıntı olmasın da Allah hayirli bi evlat nasip etsin insallah.Maalesef tutunamamış canımdüşükle sonuçlanmış dedi doktorum sen ne yaptın inşallah senden hayırlı bir haber alirim kuzum iyi şeyler duymaya o kadar ihtiyacım var ki
Amin canım teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. Ama olabiliyomuş demek ki sağlığınızda bi sıkıntı olmasın da Allah hayirli bi evlat nasip etsin insallah.
İnşAllah bir an önce sağlıklıca olur kuzumÇok sevindim senin için kuzum inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın minnoşubenimkide kısmet artık ne yapalım beklemeye devam
İnşallah inşallah tek duam inanİnşAllah bir an önce sağlıklıca olur kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?