Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geç olmuş ama ne oldu canım durumun ?Haftasonu araya girdi işte canim iki gün sonra testi yenileyin dediler bu gün ikinci gün nereye gidip kan verebilirim ki laboratuvarlar bile kapalı. O yüzden bu sabah erken gebelik testi yaptım evde zaten ilaç etkisiyse illaki düşecek değer testlerde çok hafif pembe çizgi var mı yok mu
Maalesef doktor düşükle sonuçlanmış dedi canımGeç olmuş ama ne oldu canım durumun ?
Kıyamam bende vahim durumdayım iğneyr başlamadan 30 Du fsh iğneleri kullanırken Bı baktrayım dedm125 olmusİnsallah, ben de kullandıktan sonra sonuçları yazarım. Ben çatlatma iğnesi aşamasına hiç gelemedim. Femara ile hiç gelişme yok dedi, büyüme olmayınca çatlama aşamasi beklenmiyor zaten![]()
Zalal ne yaptın? Ben bu ay femara+günde iki doz klomen kullandım ve bir tane istenilen büyüklükte yumurta oluştu. 24 Şubat'ta da çatlatma iğnesi yaptırdım. Şu an beklemedeyimKıyamam bende vahim durumdayım iğneyr başlamadan 30 Du fsh iğneleri kullanırken Bı baktrayım dedm125 olmusyumrtalar buyumuyor
Tedavıyıbsonşansrdık yumurta yetmezliği dedı canm ben kendiliğimden adet gormıyordömhepm÷ ilaçla senZalal ne yaptın? Ben bu ay femara+günde iki doz klomen kullandım ve bir tane istenilen büyüklükte yumurta oluştu. 24 Şubat'ta da çatlatma iğnesi yaptırdım. Şu an beklemedeyim
Yan buyumedı ler 3 haftada kestikZalal ne yaptın? Ben bu ay femara+günde iki doz klomen kullandım ve bir tane istenilen büyüklükte yumurta oluştu. 24 Şubat'ta da çatlatma iğnesi yaptırdım. Şu an beklemedeyim
Peki bundan sonraki süreç için ne dedi doktor? Artık herşeyin bir carresj var eminim onun için de bir yol bulunacaktır. Yumurta yetmezliği olduğuna ne kadar sürede karar verdi? Benim ilk ay femara ile hiç yumurtam gelişmedi. Adet olmayı bekle tekrar 3. Günü gel dedi. İşte bu sefer klomen ve femara verdi bir yumurta oluştu. Yani seninki kaçıncı deneme bilmiyorum ama ilk denemede olmayıp 2. 3. Denemede olabiliyor gördük bunu.Yan buyumedı ler 3 haftada kestik
Büşra bu formlarda hıpı hıpolularda yazstım bana 17 yaşında konan teshıs buydu aradan yıllar geçti hep Cylo kullanıp adet oldum ama hıpolu arkadaşlar dıyormkı fsh lh bizde 0 olur yukselemez hiper hipoda yuksek olur ve tedavisi yoktur sonra Kütahya daki OZEL 3 hafta düşk dozdan başlayıp merional verdı Yumrtalıklar cvp vermedi e2 5 te kaldı 2 gun once bana sesli mesaj atmıs yumurtalık yetmezliği var sende dıye bende pes ettm ama estofem tb aldm kullanyrm ıyı gelmese bile bundan kotu olamaz değerlerim bugun başladım hep rahım duvarın kalnlaşmıyor dediler buda gebeliğe jazrlıyormus rahmi bakalm kutu bitince gıdp devlette kan verıcem ama elimde yapılms her hangı bir ölçüm ne yumurtalık ne rahım yok mukayese edilecek bqkalm neler olcak belki celalettin peruya gıderım gitmeyi düşünuyorm eşimi ikna edebılrsem velhasıl kelam durm bundan ibaretPeki bundan sonraki süreç için ne dedi doktor? Artık herşeyin bir carresj var eminim onun için de bir yol bulunacaktır. Yumurta yetmezliği olduğuna ne kadar sürede karar verdi? Benim ilk ay femara ile hiç yumurtam gelişmedi. Adet olmayı bekle tekrar 3. Günü gel dedi. İşte bu sefer klomen ve femara verdi bir yumurta oluştu. Yani seninki kaçıncı deneme bilmiyorum ama ilk denemede olmayıp 2. 3. Denemede olabiliyor gördük bunu.
Ben günleri bir hafta uzamak kaydıyla her ay adet görürdüm, hep böyleydi. Kilom yok, tüylenme yok ve adet olamama yok o yüzden pkos teşhisi beni çok şaşırttı ama kişiden kişiye değişiyormuş zaten semptomlar. Hayatımda hiç adet söktürücü kullanmadim şimdiye kadar. Ama işte bir yıllık korunmamaya rağmen bebek sahibi de olamadık
Elimde yapılmış ölçüm yok demişsin ama kan testleri yeterli olmuyor mu bunun için? Rahim duvari kalinligini ise ultrasonda gorebiliyorlar doktorlar. Bahsettigin hipo durumunu bilmiyorum araştıracağım ama rahim duvarı inceliği bunun bir getirisi mi yoksa ayrı bir durum mu acaba? Çünkü kalınlaştirmak için uğraşıp basaran arkadaşlar var
Büşra bu formlarda hıpı hıpolularda yazstım bana 17 yaşında konan teshıs buydu aradan yıllar geçti hep Cylo kullanıp adet oldum ama hıpolu arkadaşlar dıyormkı fsh lh bizde 0 olur yukselemez hiper hipoda yuksek olur ve tedavisi yoktur sonra Kütahya daki OZEL 3 hafta düşk dozdan başlayıp merional verdı Yumrtalıklar cvp vermedi e2 5 te kaldı 2 gun once bana sesli mesaj atmıs yumurtalık yetmezliği var sende dıye bende pes ettm ama estofem tb aldm kullanyrm ıyı gelmese bile bundan kotu olamaz değerlerim bugun başladım hep rahım duvarın kalnlaşmıyor dediler buda gebeliğe jazrlıyormus rahmi bakalm kutu bitince gıdp devlette kan verıcem ama elimde yapılms her hangı bir ölçüm ne yumurtalık ne rahım yok mukayese edilecek bqkalm neler olcak belki celalettin peruya gıderım gitmeyi düşünuyorm eşimi ikna edebılrsem velhasıl kelam durm bundan ibaret
Rahim hıc buyumemis tı kendiliğimden adet gormedpşmden histeroskopi yaptrdın rahım 5 şeklinde çıknxa amlıyat oldm dpjtr yapabildiği kadr genıslettı olası bir gebelik için ancak rahım duvarı çok ince olunca yumrtalıkta olsa diklenmeden olsa bebek rahme tutamıyor ve dğşğkle sınanıyor ancak doktrum hem kalınlaşmamıs deyıp geçti ölçü soylemedi estofenle kalnlaşsa dahi mukayese edebileceğim bırsey yok elimde azcık solklanmalıyım çok yıprandım 1 ayda bunla yatp bunla kalkıyorum Büşra vuct da kendini ona gore hazırlıyor bar suyunda başladım rabbm herşeyin hayırlısını versn 1 yıl denıycem olmazsa Kıbrısa Yunanistan'a gdp nakil yaptrmadm ama bir yetimi sevindirir tutar elinden getrıt ona anne okurm sende durumlar nedırElimde yapılmış ölçüm yok demişsin ama kan testleri yeterli olmuyor mu bunun için? Rahim duvari kalinligini ise ultrasonda gorebiliyorlar doktorlar. Bahsettigin hipo durumunu bilmiyorum araştıracağım ama rahim duvarı inceliği bunun bir getirisi mi yoksa ayrı bir durum mu acaba? Çünkü kalınlaştirmak için uğraşıp basaran arkadaşlar var
Rabbim gönlüne göre versin ne diyeyim. Sonuçta O'nun için imkansız diye bir şey yok. Ama yine iyi bir doktor takibi ile belki şu anda bile çok zor olmayan bir tedavisi vardır. Ben söylediğim gibi 24 Şubat'ta çatlatma iğnesi oldum, günde 3 doz klomen+femara ile bir yumurta oluştu. Şu an beklemedeyim. 9 Mart gibi gebelik testi yap dedi doktor. Yumurtlama dönemini baz alırsak şu an bir belirti falan odası mümkün değil tabi, henüz rahme bile yerleşmemistir. Ben de düşünmemeye çalışıyorum pek, harıl harıl ev işi yapiyorum hatta bugün. Yoksa insan mutlaka bir belirti arayıp buluyor, mantığım olmayacağını bilse de duygusal olarak acaba mi diyorsun yine de. Böyle bir durum işteRahim hıc buyumemis tı kendiliğimden adet gormedpşmden histeroskopi yaptrdın rahım 5 şeklinde çıknxa amlıyat oldm dpjtr yapabildiği kadr genıslettı olası bir gebelik için ancak rahım duvarı çok ince olunca yumrtalıkta olsa diklenmeden olsa bebek rahme tutamıyor ve dğşğkle sınanıyor ancak doktrum hem kalınlaşmamıs deyıp geçti ölçü soylemedi estofenle kalnlaşsa dahi mukayese edebileceğim bırsey yok elimde azcık solklanmalıyım çok yıprandım 1 ayda bunla yatp bunla kalkıyorum Büşra vuct da kendini ona gore hazırlıyor bar suyunda başladım rabbm herşeyin hayırlısını versn 1 yıl denıycem olmazsa Kıbrısa Yunanistan'a gdp nakil yaptrmadm ama bir yetimi sevindirir tutar elinden getrıt ona anne okurm sende durumlar nedır
Rabbm kimsenin kucagı bos brakmasn ben çok yoğn çalşıyrm ama akşam otrp nekadr makale nekadr video varsa gozdrn geçiriyorum Ankara gurcana tüp timur hocaya rendevu aldm ama onamı once celalettin peruya mı gitsem muallaktayım tüp bebek başalayck yumurta yok bılmıyrm İnan AllahaRabbim gönlüne göre versin ne diyeyim. Sonuçta O'nun için imkansız diye bir şey yok. Ama yine iyi bir doktor takibi ile belki şu anda bile çok zor olmayan bir tedavisi vardır. Ben söylediğim gibi 24 Şubat'ta çatlatma iğnesi oldum, günde 3 doz klomen+femara ile bir yumurta oluştu. Şu an beklemedeyim. 9 Mart gibi gebelik testi yap dedi doktor. Yumurtlama dönemini baz alırsak şu an bir belirti falan odası mümkün değil tabi, henüz rahme bile yerleşmemistir. Ben de düşünmemeye çalışıyorum pek, harıl harıl ev işi yapiyorum hatta bugün. Yoksa insan mutlaka bir belirti arayıp buluyor, mantığım olmayacağını bilse de duygusal olarak acaba mi diyorsun yine de. Böyle bir durum işte![]()
Zalal eğer maddi açıdan imkanın varsa ikisine de git mutlaka, birinin görmediğini biri görür, sen de zaten arastiriyormussun. Bilinçli hasta her zaman istediği sonuca daha kolay ulaşıyor. Araştırmaya ve istemeye devam...Rabbm kimsenin kucagı bos brakmasn ben çok yoğn çalşıyrm ama akşam otrp nekadr makale nekadr video varsa gozdrn geçiriyorum Ankara gurcana tüp timur hocaya rendevu aldm ama onamı once celalettin peruya mı gitsem muallaktayım tüp bebek başalayck yumurta yok bılmıyrm İnan Allaha
Peruya gidersem cancazm trshıs koydrmaya gıdecegım adam iç hastalıkları uzmanı mılett iğne için rapor çıkarıyor bir git diyor lakin diyelim ki gıttm uzun prtkl iğne uygulayacak e ben istnblda ikamet etmıyrm adama sürekli başka başka yerlerden yumurtalık takibi yaptırıp donucem ha bırde tip bebeğe gitsem ortada fol yok yımrta yok evet araştryorm üstüne düşmekte hata edıyrm aslnda braz salmak lazm dpjtr lara hıc guvenım kalmadı Acıbadem 2500 alıp hemen tüp bebeğe başlıyrz dedı bir dunya munakaşa ettik lakin onlar kazandı bende pes ettmZalal eğer maddi açıdan imkanın varsa ikisine de git mutlaka, birinin görmediğini biri görür, sen de zaten arastiriyormussun. Bilinçli hasta her zaman istediği sonuca daha kolay ulaşıyor. Araştırmaya ve istemeye devam...
Azcık rahat il tandnı çıkar arkaşadım soluklan arkanı yaslan helekı bırde çalışmıyorsa aman allahım mısrnı patlat TV karşısında bacaklarını uzat benm yerimde çok bırsey kalmamı en yakn zamanda kalp atışını dinlemen dileğşyleRabbim gönlüne göre versin ne diyeyim. Sonuçta O'nun için imkansız diye bir şey yok. Ama yine iyi bir doktor takibi ile belki şu anda bile çok zor olmayan bir tedavisi vardır. Ben söylediğim gibi 24 Şubat'ta çatlatma iğnesi oldum, günde 3 doz klomen+femara ile bir yumurta oluştu. Şu an beklemedeyim. 9 Mart gibi gebelik testi yap dedi doktor. Yumurtlama dönemini baz alırsak şu an bir belirti falan odası mümkün değil tabi, henüz rahme bile yerleşmemistir. Ben de düşünmemeye çalışıyorum pek, harıl harıl ev işi yapiyorum hatta bugün. Yoksa insan mutlaka bir belirti arayıp buluyor, mantığım olmayacağını bilse de duygusal olarak acaba mi diyorsun yine de. Böyle bir durum işte![]()
İnşallah canım... Guzel dileklerin hepimiz için gerçekleşsin inşallah. Çalışıyorum, seninki kadar yoğun bir tempo mu bilmem ama bir hayli yoğun çalışıyorum ben de :)Azcık rahat il tandnı çıkar arkaşadım soluklan arkanı yaslan helekı bırde çalışmıyorsa aman allahım mısrnı patlat TV karşısında bacaklarını uzat benm yerimde çok bırsey kalmamı en yakn zamanda kalp atışını dinlemen dileğşyle
Nerede ikamet ediyorsun? Yumurta takibini de aynı doktor yapsa tabi güzel olurdu, git gel her türlü zor olurPeruya gidersem cancazm trshıs koydrmaya gıdecegım adam iç hastalıkları uzmanı mılett iğne için rapor çıkarıyor bir git diyor lakin diyelim ki gıttm uzun prtkl iğne uygulayacak e ben istnblda ikamet etmıyrm adama sürekli başka başka yerlerden yumurtalık takibi yaptırıp donucem ha bırde tip bebeğe gitsem ortada fol yok yımrta yok evet araştryorm üstüne düşmekte hata edıyrm aslnda braz salmak lazm dpjtr lara hıc guvenım kalmadı Acıbadem 2500 alıp hemen tüp bebeğe başlıyrz dedı bir dunya munakaşa ettik lakin onlar kazandı bende pes ettm