- 24 Aralık 2019
- 1.842
- 1.434
- 53
- 25
İnşAllah kuzum birbirimize dua edelim destek olalımAyy maşallah maşallah bende pazartesi böyle bir haber alırım inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşAllah kuzum birbirimize dua edelim destek olalımAyy maşallah maşallah bende pazartesi böyle bir haber alırım inşallah![]()
İnşallah kuzum valla sabahtan beri yataktan çıkmadım kara kara düşünüyordum moral oldun vallahi Allah razı olsun sendenAynen öyle ikimizde hayırlı haberlerle gelelim inşAllah![]()
Allah senden de razı olsun canım bende 4 5 ay bu haberi bekledim az çok biliyorum nasıl Bi duygu olduğun umarım en güzel şekilde alırsın haberini kalbini ferah tut iyi düşünelim ki iyi olsunİnşallah kuzum valla sabahtan beri yataktan çıkmadım kara kara düşünüyordum moral oldun vallahi Allah razı olsun senden![]()
Ben iki yıldır bekliyordum kuzu bu haberi o kadar zorki kan testini verdiğimde adak adadım çocuk sevindirecem diye inşallah pazartesi hayırlı bir haber alırsam sana direk adresini gönder diye msj atarım senin minnaga da biseyler yollarımAllah senden de razı olsun canım bende 4 5 ay bu haberi bekledim az çok biliyorum nasıl Bi duygu olduğun umarım en güzel şekilde alırsın haberini kalbini ferah tut iyi düşünelim ki iyi olsun![]()
Yaa çok teşekkür ederim ama daha muhtaç olanlar vardır onları sevindir benceBen iki yıldır bekliyordum kuzu bu haberi o kadar zorki kan testini verdiğimde adak adadım çocuk sevindirecem diye inşallah pazartesi hayırlı bir haber alırsam sana direk adresini gönder diye msj atarım senin minnaga da biseyler yollarım![]()
Onu yapacam zaten durumu olmayan tanımadığım bir çocuk dedim içimden gerçekten öyle bir aile bulacam ama sen şuan bana moral oldun yüzümü güldürdün ya içimden geçti hem tanımadığım bir bebek işte onada biseyler alır teyzesi ne olacakYaa çok teşekkür ederim ama daha muhtaç olanlar vardır onları sevindir bence![]()
Amin inşAllah kuzumOnu yapacam zaten durumu olmayan tanımadığım bir çocuk dedim içimden gerçekten öyle bir aile bulacam ama sen şuan bana moral oldun yüzümü güldürdün ya içimden geçti hem tanımadığım bir bebek işte onada biseyler alır teyzesi ne olacak ☺ yeterki hayırlı haberler alalım![]()
Merhaba bende 17 aylık evliyim yumurtlama tembelliği var bende geçen ay ilk defa yumurta icin ilaç kullandım 30unda doğal çatladı bugün catlamanin 13.gunu 8.gununde kanda beta bakıldı 1.60 çıktı adetinde 27.gunuydu beklemedeyim inşallah güzel sonuç alırım birde ovulasyonla gebelik bakayim dedim 12.gunu oda pozitif çıktı yumurta kist falan yok doktor muayenesi oldum bu testten 4 gün önce temiz hersey hayırlısı olsun hepinizin hakkında bende pcoluyumMerhaba arkadaşlar.
3 yıllık evliyim pko hastasıyım.18 aydır bebek istiyoruz fakat tedavide 3.ayım.Geçen ay klomen+çatlatma iğnesi oldum.Tutmadı.29 aralıkta ikinci çatlatma iğnemi vuruldum. İnşallah bu ay güzel haberler alırım. Var mı benim gibi bekleyen ?
Güzelim ben 3 ay önce çektirdim ama herhangi bir adet düzensizliği olmadı bende yarında regl olmazsan bir test al dene derimMerhaba kızlar ben geçen ay rahim filmi cektirdim bugün adet olmam gerekiyor ama hiç belirtilerim yok normalde 1 hafta önceden gogus şişmesi akıntı olur ama yumurtlama gününden sonra ne akıntı ne de göğüs hassasiyet i rhim filmden sonra adet düzensizliği olan varmı yada gebelik olabilir mi ne akıntı m var ne gogus anlamadım yaaa
Teşekkür ederim cevabınız için bugün oldum hayırlısıGüzelim ben 3 ay önce çektirdim ama herhangi bir adet düzensizliği olmadı bende yarında regl olmazsan bir test al dene derim
Hayırlısı olsun canım sıkma canını Rabbim en hayırlı zamanda nasip eder inşallahTeşekkür ederim cevabınız için bugün oldum hayırlısı
4 ay kısa bir süre elbette. Yaş da önemli tabi. 28.5 yaşındayım. 1 yıla yakın denedik olmadı ikinci ay klomen tedavimi gördüm catlatma ignesi oldum. Bekliyorum bakalim. En dogru zamanda verir insallah Allah.Kızlar ben de 4 aydır korunmuyorum yumurtlama takibi yapıyorum ama olmadı bu ay da doktorlar bir sıkıntı yok diyorlar ben acele mi ediyorum acaba 4 ay kısa bir süre mi
25 yaşındayım canım ben de rabbim hayırlısıyla nasip etsin insallah4 ay kısa bir süre elbette. Yaş da önemli tabi. 28.5 yaşındayım. 1 yıla yakın denedik olmadı ikinci ay klomen tedavimi gördüm catlatma ignesi oldum. Bekliyorum bakalim. En dogru zamanda verir insallah Allah.
Merhaba iyiyiz sukur sen nasilsinSlm kızlar nasılsıniz günaydın ❤![]()
İyim bende çok şükür biraz cnm sıkıldı ya 11 gün vardı adetime galba adet oldum dun kahve rengımsı akıntı vardı ondan 2 gun önce de ıp gibi ince 2 tane kırmızı kan gelmişti ama böle ilk defa oldu cok tuaftı arkadsa peceteyi cekıp attım kıpkırmızı dgl tuaf dedi test yap dıyor ama sanmıyorumMerhaba iyiyiz sukur sen nasilsin![]()
Benim doktorum cok rahatlatici cok seviyorum. Hakikaten sakinlestiriyo beni sabirsiz biri olmama ragmen. Bir de o ne derse onu dinliyorum. Kimsenin yorumlarina bakmiyorum. Bence 1 yil bekle demeleri cok iyi bir sey bu surecte psikolojik olarak da olgunlasiyo insan. Hemen anne olsaydim belki sadece kendi aileme odaklanirdim. Ama bu bir yil icinde daha cok gozlem yapma firsatim oldu. Elbette basa gelmeden bilinmez ama ben faydasi olacagina inaniyorum. Hamile kalirsan bana haber ver.25 yaşındayım canım ben de rabbim hayırlısıyla nasip etsin insallah
İnsallah canım doktorlar evet rahatlatıcı mesela doktor ilişki pozisyonunun bir önemi yok diyor ama herkes bayan ğstteylen çok zor diyor biz bu şekilde deniyoruz öyle okudukça o yüzden olmuyormus gibi geliyor ama doktor da önemli değil diyor ne yapacağımı şaşırdımBenim doktorum cok rahatlatici cok seviyorum. Hakikaten sakinlestiriyo beni sabirsiz biri olmama ragmen. Bir de o ne derse onu dinliyorum. Kimsenin yorumlarina bakmiyorum. Bence 1 yil bekle demeleri cok iyi bir sey bu surecte psikolojik olarak da olgunlasiyo insan. Hemen anne olsaydim belki sadece kendi aileme odaklanirdim. Ama bu bir yil icinde daha cok gozlem yapma firsatim oldu. Elbette basa gelmeden bilinmez ama ben faydasi olacagina inaniyorum. Hamile kalirsan bana haber ver.![]()
Ara kanama/lekelenme de olabilir ben de bir kac aydir o ip gibi olayini yasiyorum. Nedendir cozemedim. Renk degisebilir de 11 gun once olmasi hakikaten tuhaf. Yerlesme kanamasi filan olsa ya regle bi kac gun kala olur ya da regl trihleri civari diye biliyorum. Tedavi görüyor muydun sen ben yeniyim çözmeye çalısiyorum burayi daha once yorum yaptiysan da gorememis olabilirim.İyim bende çok şükür biraz cnm sıkıldı ya 11 gün vardı adetime galba adet oldum dun kahve rengımsı akıntı vardı ondan 2 gun önce de ıp gibi ince 2 tane kırmızı kan gelmişti ama böle ilk defa oldu cok tuaftı arkadsa peceteyi cekıp attım kıpkırmızı dgl tuaf dedi test yap dıyor ama sanmıyorum