- 16 Nisan 2019
- 241
- 133
- 23
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim ben şehir dışındayım annemin yanında olursam daha iyi olur diye düşünüyorum.canım hayırlısı olur inşallah bahçeci merkezide açıldı tekrar işlem yapmaya başladı ama sen sehirdışındasın sanırım
Cokk sevindim hayırlı ugurku olsun insallah. Peki probleminiz neydi özel degilseYeni gördüm mesajını canım . Ben daha önce Yasemin çekmez hocaya gittim muayene oldum . Aşılama istedim önermem dedi . Eşim ısrarla aşılama yapalım dedi başka doktorda yaptım tutmadı hocayı aradım kartını vermişti. Sağolsun moral verdi dedi tutacak olsa ben yapardım. Eşim bunu duydu telefondan tamam gidelim tüp bebek yapalım dedi. Gittik Yasemin hocaya . Kızıltoprak Medicana hastanesinde . İlk denemede tuttu. 18 haftamdayım şimdi . İyiki diyorum instegramda karşıma çıkmış . İyiki mesajıma bakmış . Allah bu duyguyu tatmama çok şükür izin verdi.
Merhaba hangi ildeki Bahçeci de yaptırıyorsunuz?canım hayırlısı olur inşallah bahçeci merkezide açıldı tekrar işlem yapmaya başladı ama sen sehirdışındasın sanırım
Hoşgeldin canım . İnşallah sağlıkla gelir bebislerimiz. Sorun neydi senin nerde yaptiracaksin.Merhaba kızlar, ben de aranıza katılmak istiyorum..Biz de tüp bebek tedavisine başlayacağız inşallah, martta ilk görüşme oldu ama genetik sonucumuzu beklediğimiz için ve bu virüsten dolayı başlayamadık. Genetik sonucumuz çıkmış ama gidip alamadık, alıp dr.a göndereceğiz ve o ne zaman çağırırsa başlayacağız, umarım haziran ayında.
Hoş bulduk canım, inşallah..Benim hamile kalmamda sıkıntı yok aslında, bizim sorunumuz genetik bozukluk. 5 kere hamilelik yaşadım, 1 tane oğlum var şükür 9 yaşında..Diğer hamileliklerimin 3ünde kalp atışı durduğu için kürtaj oldum.Ve en son 2017 temmuzda doğum yaptım ama malesef bebeğim çok hasta doğdu, 7 buçuk ay yaşadı, kaybettik.Çok nadir görülen bir sendromu vardı, normal gebelikte tekrar aynı olma riski olduğu için embriyoya genetik test yapılacak, sağlıklı olursa transfer edilecek..Çok zor günler yaşadım, umarım bu sefer sağlıklı bir bebeğim, oğluma bir kardeş olur,o da çok istiyor..Yaşım da 39,yaş geçmeden olsun istedik.Hoşgeldin canım . İnşallah sağlıkla gelir bebislerimiz. Sorun neydi senin nerde yaptiracaksin.
Tedaviye de memorial ataşehir Cem Demirel de başladık .Hoşgeldin canım . İnşallah sağlıkla gelir bebislerimiz. Sorun neydi senin nerde yaptiracaksin.
Başın sağolsun canım inşallah bu kez sağlıkla gelir. Gercekten zor günler geçirmişin Ben de 34 yaşındayım hiç gebelik geçirmedim. Bi hastalık falan da çıkmadı şükür ama olmadi da . Doktorunun adını duymuştum ben de bahçecide yaptiracaktim ama olmadı memleketimde yaptırmaya karar verdik. 1 tane olsa daha istemicem diyorum ama isticem kesin kendimi kandırıyorumHoş bulduk canım, inşallah..Benim hamile kalmamda sıkıntı yok aslında, bizim sorunumuz genetik bozukluk. 5 kere hamilelik yaşadım, 1 tane oğlum var şükür 9 yaşında..Diğer hamileliklerimin 3ünde kalp atışı durduğu için kürtaj oldum.Ve en son 2017 temmuzda doğum yaptım ama malesef bebeğim çok hasta doğdu, 7 buçuk ay yaşadı, kaybettik.Çok nadir görülen bir sendromu vardı, normal gebelikte tekrar aynı olma riski olduğu için embriyoya genetik test yapılacak, sağlıklı olursa transfer edilecek..Çok zor günler yaşadım, umarım bu sefer sağlıklı bir bebeğim, oğluma bir kardeş olur,o da çok istiyor..Yaşım da 39,yaş geçmeden olsun istedik.
Evlat sevgisi bambaşka, istersin bence de.Karnında onun hareketlerini hissetmek tarifsiz, eşi benzeri olmayan bir duygu,umarım sen de isteyen herkes te bu duyguyu tadar.Yaşın da genç, belki ikinci kendiliğinden olur,öyle olan çok örnek var çevremde. Ben de iki dr.arasinda kalmıştım, diğeri bahçeci umutta Cem Çelik ti.o çok sonraya randevu verdi diye ve arkadaş tavsiyesiyle de Cem Demirel e karar verdik,inşallah mutlu son olur hepimiz için.Başın sağolsun canım inşallah bu kez sağlıkla gelir. Gercekten zor günler geçirmişin Ben de 34 yaşındayım hiç gebelik geçirmedim. Bi hastalık falan da çıkmadı şükür ama olmadi da . Doktorunun adını duymuştum ben de bahçecide yaptiracaktim ama olmadı memleketimde yaptırmaya karar verdik. 1 tane olsa daha istemicem diyorum ama isticem kesin kendimi kandırıyorum
Canım sakın anestezi olmadan yaptırma ben çığlık attım resmen yapildiginda gün boyu ağrıdan hüngür hüngür ağladım sakın anestesisiz yapma . Çok zordu acısı hala aklımda. Bacaklarıma kadar inmişti ağrı yürüyemedimKızlar ben de karar değiştirip Antalya memorialde tedaviye başladım bugün muayene oldum rahim filmi çekilecek bu ay önümüzdeki ay tedavi başlıyor insallah ama anestezisiz çekmek istiyor doktor çok korkuyorum
Yaaa doktora söyledim ben korkuyorum dedim istersen verelim ama bence gerek yok hiç acımayacak falan dediCanım sakın anestezi olmadan yaptırma ben çığlık attım resmen yapildiginda gün boyu ağrıdan hüngür hüngür ağladım sakın anestesisiz yapma . Çok zordu acısı hala aklımda. Bacaklarıma kadar inmişti ağrı yürüyemedim
Aaa ben de cem celike gitmiştim . Ama bana da haziran sonrasındaki bi zaman yaparız demişti . Gerçi ben o yüzden değiştirmedim . Annem yanımda her türlü destek olur diye burada yapmaya karar verdik . Doktorum da çok iyi olduğunu duyunca karar verdim Malatya da . Ya çok istiyorum koca karinli bebesi bi hamile olmak . Daha olmadan karnımı sevdiğim zamanlar oluyor . Bi gelse sağlıklaEvlat sevgisi bambaşka, istersin bence de.Karnında onun hareketlerini hissetmek tarifsiz, eşi benzeri olmayan bir duygu,umarım sen de isteyen herkes te bu duyguyu tadar.Yaşın da genç, belki ikinci kendiliğinden olur,öyle olan çok örnek var çevremde. Ben de iki dr.arasinda kalmıştım, diğeri bahçeci umutta Cem Çelik ti.o çok sonraya randevu verdi diye ve arkadaş tavsiyesiyle de Cem Demirel e karar verdik,inşallah mutlu son olur hepimiz için.
Valla ben devlette yaptırdım . Hiç bişey demediler ilaç vericez sakın kıpırdama dediler. Agriyacagini hiç söylemediler ben çığlık attım eşim dışarda çılgına dönmüştü ne oldu niye bağırdım diye. Çıktım herkes bana bakıyor ne oldu diye . Ben ağlaya ağlaya doktora gittim bide sonrasinda raporu bile kendim istedim sonrasında nasıl çalışır demiyorlar hiç. Doktorla hepsini konuş öyle gir bence Gun boyu geçmedi acım. Tabi bilemiyorum belki ilacı falan değişti acıtmayan bişeyler verirler . Emin diilimYaaa doktora söyledim ben korkuyorum dedim istersen verelim ama bence gerek yok hiç acımayacak falan dedi
Ya Çoğu kişi çok ağrılı olduğunu söylüyor eşimi anesteziye ikna edeyim de öyle çektirelim ya ben dayanamam muayenede bile ter içinde kalıyorumValla ben devlette yaptırdım . Hiç bişey demediler ilaç vericez sakın kıpırdama dediler. Agriyacagini hiç söylemediler ben çığlık attım eşim dışarda çılgına dönmüştü ne oldu niye bağırdım diye. Çıktım herkes bana bakıyor ne oldu diye . Ben ağlaya ağlaya doktora gittim bide sonrasinda raporu bile kendim istedim sonrasında nasıl çalışır demiyorlar hiç. Doktorla hepsini konuş öyle gir bence Gun boyu geçmedi acım. Tabi bilemiyorum belki ilacı falan değişti acıtmayan bişeyler verirler . Emin diilim
Hiç-bir sorun yoksa olur canım inşallah.Cem Çelik e benim bir arkadaşım gitmişti, 17 yıl hicbir sorun görülmemesine rağmen bebegi olmamıştı, Cem Çelik 'in tedavisiyle kavuştu bebeğine. Çok iyi bir dr.a benziyor videolarından da gördüğüm kadarıyla. Ona yatırsaydın keşke, annen gelebilseydi yanına..Benim hamile kalmamda sıkıntı olmadığı için, bizimle aynı durumda olan bir arkadaş Cem Demirel de tedavi görüp sağlıklı bebeğine kavuştuğu için ve dediğim gibi randevuyu çok geçe vermişlerdi o Yüzden gitmedim ona, Cem Demirele karar verdik.Aaa ben de cem celike gitmiştim . Ama bana da haziran sonrasındaki bi zaman yaparız demişti . Gerçi ben o yüzden değiştirmedim . Annem yanımda her türlü destek olur diye burada yapmaya karar verdik . Doktorum da çok iyi olduğunu duyunca karar verdim Malatya da . Ya çok istiyorum koca karinli bebesi bi hamile olmak . Daha olmadan karnımı sevdiğim zamanlar oluyor . Bi gelse sağlıkla
Ay muayene diyince birden kendimi düşündüm ilk başlarda utana sıkıla allahım ben nasıl yaşarıma kadar düşünürken şimdi ben diyorum alttan muayene etmeyecek misin diye ilaçlı rahim filmi çektridiğimde çok canım yandı öyle çok da olmadı aslında 5 ay falan oldu çektireli. Ama dedim ya bilemiyorum 5 ayda bişeyler değişmiş olabilir ya da yöntemleri farklı olabilir emin diilim. İlk ilacı verdikleri ağrı diil sonrasında hissedilen ama yine de ağlatan bi acıydı benim için.Ya Çoğu kişi çok ağrılı olduğunu söylüyor eşimi anesteziye ikna edeyim de öyle çektirelim ya ben dayanamam muayenede bile ter içinde kalıyorum
Tedaviniz hayırlı olsun öncelikle. Ben hiç rahim filmi cektirmedim ama yorumlarını okuduğumda bazıları hiç acı olmadığını bazıları çok ağrılı olduğunu yazmıştı. Geçenlerde bir akrabam çektirdi, ağrı oluyor ama bağıracak kadar değil dedi.O biraz rahmin durumuna ve kişiye göre değişiyor bence..inşallah sıkıntısız atlatırsınız.Ya Çoğu kişi çok ağrılı olduğunu söylüyor eşimi anesteziye ikna edeyim de öyle çektirelim ya ben dayanamam muayenede bile ter içinde kalıyorum