- 25 Ocak 2020
- 630
- 544
- 53
Allah yardımcınız olsun canım . İnşallah sağlıkla gelir bebişlerin . Baya yumurta olmuş maşallah . İlk denemeniz sanırımMerhaba arkadaşlar bende size kendi hikayemi anlatmak istiyorum. Son bir senedir doğal yolla ha oldu ha olacak derken uğraşıp durduk. Bende pko vardı. Eşimde problem varmı yokmu bilmiyorduk. Bende 3 ay arka arkaya klomen ilaç kullandım ama bir sonuç alamadık. Bunun üzerine eşim semem testi yaptırdı ve maalesef sonuçları çok kötü oldu . Doktor eşimin ameliyat olması gerektiğini söyledi ama eşim istemedi. Bu sırada tüp bebek düşünmeye başladık ve biraz araştırma yaptık.yaptıgımız arastırma bizi ali osman koyuncuoğluna götürdü ve serüvenimiz basladı. Yaklaşık 11 gün boyunca her gün eşim bana ikişer tane iğne yaptı, iğnelerin kesinlikle dayanılamayacak bir ağrısı yok sadece psikolojik olarak biraz zor bir süreç. Dün ise yumurta toplama işlemim yapıldı. 25 tane döllenmiş yumurtam var şu anda. Bundan sonrasını gün gün takip etmeye başlayacağız. Umarım bekleyeşimiz güzel sonuclanır. Transferim 1 ay sonra yapılacak. Doktorumuz rahmin 1 ay dinlendirilmesinden yana