• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçeciyi beğenmiştim. Ben de istanbuldakine gitmiştim koronadan önce. Orada yapacaktık. Tek başına karar almıyorlar bi kaç doktor istişare yapıp karar veriyor. Buraya geldiğimde doğu fertilin de aynı olduğunu gördüm. Doktorlar toplandı filmlerime tahlimlerime baktılar her şeyi olumlu görünce secim hakkı sunup kimle devam edeceğime karar verdik. Gelecek ay hayırlısıyla olacak bakalım. Hadi inşallah yüzümüz gülsün bizim de :anneadayı:
İnşallah canım .Bizim biraz daha geç olacak malesef eşimin tedavisinden dolayı en erken Ağustos gibi .Önce siz pozitifleri görün sonra arkanızdan ben geleyim inşallah :anneadayı::KK68:

Bahçeciyi beğenmiştim. Ben de istanbuldakine gitmiştim koronadan önce. Orada yapacaktık. Tek başına karar almıyorlar bi kaç doktor istişare yapıp karar veriyor. Buraya geldiğimde doğu fertilin de aynı olduğunu gördüm. Doktorlar toplandı filmlerime tahlimlerime baktılar her şeyi olumlu görünce secim hakkı sunup kimle devam edeceğime karar verdik. Gelecek ay hayırlısıyla olacak bakalım. Hadi inşallah yüzümüz gülsün bizim de :anneadayı:
Cok heyecanlı günler bizi bekliyor 🥰

Evet bugün doktor kontrolünden sonra bi sevinç kapladı beni. Bakalım ne kadar idare edecek :KK48: mod düşürmekte benden iyisi yok
Bi beni görsen sen haline sukredersin😄😄 bi gün çok neşeliyim olacak çok inanıyorum bir sabah kalkıyorum olmayacak kesim diye bütün günüm zehir oluyor boş boş oturuyorum ağlıyorum 😄

Bi beni görsen sen haline sukredersin😄😄 bi gün çok neşeliyim olacak çok inanıyorum bir sabah kalkıyorum olmayacak kesim diye bütün günüm zehir oluyor boş boş oturuyorum ağlıyorum 😄
Hahahhahah bi ben daha :KK70:ne olacak bu halimiz

Kızlar aklıma geldi şimdi dün ben doktora adetim bittiği halde kahverengi akıntı oluyor dedim. Telaş yapacağın bi şey diil dedi normalmiş yani sizde de oluyorsa diye soyliyim dedim. Kist miyom yok bende o yüzden korkmana gerek yok dedi

Kızlar tüp benekte transferden önce hangi ilaçları verdiler size
Tüp bebekten önce yumurta büyütme işlemleri yapıyorlar. Ben gonal f igne, merional iğne kullandım yumurtalar büyüdü sonra çatlatma ignesi kullandım cetride adında. Sonra rahim dinlendirmesi yapıldı adetim olana kadar bekledik. Adetin 7. Günü estrofem coraspin ve folik asit kullandım. Adetimin 17. Günü transfer yapıldı transferden sonra estrofem coraspin folik asit progestan igne cronial vajinal jel ve balık yağı kullandım.

Tüp bebekten önce yumurta büyütme işlemleri yapıyorlar. Ben gonal f igne, merional iğne kullandım yumurtalar büyüdü sonra çatlatma ignesi kullandım cetride adında. Sonra rahim dinlendirmesi yapıldı adetim olana kadar bekledik. Adetin 7. Günü estrofem coraspin ve folik asit kullandım. Adetimin 17. Günü transfer yapıldı transferden sonra estrofem coraspin folik asit progestan igne cronial vajinal jel ve balık yağı kullandım.
Tesekkür ederm ❤️

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım benim gittiğim merkez hepsini birlikte paket olarak veriyor o yüzden benim ihtiyacım yok. Ama diğerleri de doktor demeden almaz sanıyorum. Teşekkür ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar merhaba bu süreçte yani corona varken tüp bebek yaptırmayı öneriyor musunuz doktora gitmek tahliller falan zor olmuyor mu

Kızlar merhaba bu süreçte yani corona varken tüp bebek yaptırmayı öneriyor musunuz doktora gitmek tahliller falan zor olmuyor mu
Ben gittim canım boştu zaten ama özelde yaptırıcam ben. Tahlilleri devlet hastanesinden sira alıp gittim. 2.gün çıktı. İğneyi evde kendim yapmam zaten 3 günde bir de kontrole gidicem. Ben sıkıntı görmedim ama bulunduğun şehir de önemli tabi

Sizin sorun neydi acaba? Hangi tüp bebek merkezine gittinzi?
Yeni gördüm mesajını canım . Ben daha önce Yasemin çekmez hocaya gittim muayene oldum . Aşılama istedim önermem dedi . Eşim ısrarla aşılama yapalım dedi başka doktorda yaptım tutmadı hocayı aradım kartını vermişti. Sağolsun moral verdi dedi tutacak olsa ben yapardım. Eşim bunu duydu telefondan tamam gidelim tüp bebek yapalım dedi. Gittik Yasemin hocaya . Kızıltoprak Medicana hastanesinde . İlk denemede tuttu. 18 haftamdayım şimdi . İyiki diyorum instegramda karşıma çıkmış . İyiki mesajıma bakmış . Allah bu duyguyu tatmama çok şükür izin verdi.

Back