• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.25 çıktı kızlar negatif 😭 ilaçları bırak adet olmazsan tekrar test yaptır dedi
Hayırlısı canım inşallah, belki yükselir. Üzülmemek elde değil tabiki ,o kadar emek var..inşallah en kısa zamanda bir bebişin olur.Belki normal yoldan hamile kalırsın. Benim amcakizi başarısız tüp bebek sonrası kendiliğinden hamile kaldı, 2 kızı var şimdi..

Kızlar bende başladım bugün ilk muayeneyle iğnelere🤗Diyarbakır bahçeci de başladık .

Bende kısmetse temmuzda tüp bebeğe başlıcam 2.8cm çikolata kistim var. Senin kaç cm? Ne gibi işlemler yapıldı zahmet olmazsa beni de bilgilendirir misin?
3 cmdi 1.7 ye düştü tüp Bebek iğneleri yüzünden büyüdü sonra tekrar küçüldü, havuz yöntemi yapıldı histereskopi, hsg ,Benim çok uzun hikâyem 2.tup deniyorum bir sürü çetrefilli yollardan geçtim şuan transfer bekliyorum haftaya belli olacak rahîm durumuna göre

Bende polikistik over var benim 41 yumurtam toplandı ama çok azı embriyo oldu. Sizin rahim mi kalınlaşmadı 1. Tutmadı. Genelde over olanların rahmi kalınlaşmıyomuş
Aslında rahîm de çok güzel kalınlaştı ama yumurtaların kalitesi düştü dondurp açılınca nasip tabiki ama doktorum kotiydu hic tahlil.yaoamdan tedaviyebaşladı berbat birinin elindeydim anlayacağın onun icin şimdi iyi bor doktor bulmalıyım şehir de önemli deil giderim neresi olursa artık oyle

kızlar bende baslıcam temmuzda hayırlısıyla bırsey merak ettım deneyen var mı aranızda bu esnada ilaç kullanılcak eve ama bitkide içebilir miyiz acaba ıkısı bır arada kullanan oldumu cunku aslanpençesi bitkisi cok ıyımıs yumurta için

Bu şekilde söylemlerle

Merhaba Fatmahuma. Ama bu şekilde sötlemlerle Eses44 ün moralini bozduğunu söylemek isterim. Tüp bebek evet stresli ama hayatı kendimize de dar etmiycez. Elbette beslenmesini de düşünsün Eses44. Hatta bunlara konsantre olsun ki, paranoyaklaşmasın. İyi şeyler düşünelim. Beni bu konuda çok rahatlatan bir ekiple başladım ben de tüp bebeğe. tavsiye ederim bi bak sen de nasılbasardik.tupbebek instangramda Bat 23 haziran. Bakalım bekliyoruz.
Nie kandırıyım ki beslenmeyle hiç bi alakası yok belki de zararı olucak doktor gerekeni yapıyor zaten nie boşa ümit bağlasın başımıza gelene çocuğu olmadığına üüzülmüyorda benim lafımamı üzülüyor o çocuk ölünve üzülecek fazlasıyla zaten böyle saçma şeylerle avutmayın kendinizi nasipse zaten olur

Kızlar bu işe başlamak bile büyük bi karar şu seviyeye gelmek için neler neler yaşıyoruz ne çileler çekiyoruz hepimiz birbirimizi anlıyoruz die düşünüyorum yaptıranlar zaten biliyor yaptırmayı düşünenler için söylüyorum ay yürüdüm tutmıcak ay merdiven çıktım ölecek öyle birşey yok normal hayatınızı yaşamaya devam edin bu sizin embiriyo kalitenize bağlı bi durum geri kalan sizin ihtiyacınız olan herşeyi zaten doktorlar sizin kan testinize göre veriyor sizin ekstra bi çaba sarfedip daha fazla stres yapmanıza gerek yok sakin olmaya özen gösterin bu allah ın size yazdığı kader nasipte varsa zaten bizi bulur yoksa da boyun eğicez o yüzden sen nie bunu dedin sen nie bunu yaptın demek saçmalık çıkın bu forumdan kapadın telefonunuzu açın güzel bi filim dizi keyfinize bakın bi anlık annelik duyguduna teslim edin kendinizi en büyük tavsiyem bu olabilir

Bu şekilde söylemlerle

Merhaba Fatmahuma. Ama bu şekilde sötlemlerle Eses44 ün moralini bozduğunu söylemek isterim. Tüp bebek evet stresli ama hayatı kendimize de dar etmiycez. Elbette beslenmesini de düşünsün Eses44. Hatta bunlara konsantre olsun ki, paranoyaklaşmasın. İyi şeyler düşünelim. Beni bu konuda çok rahatlatan bir ekiple başladım ben de tüp bebeğe. tavsiye ederim bi bak sen de nasılbasardik.tupbebek instangramda Bat 23 haziran. Bakalım bekliyoruz.
Zaten tutmamışta yazık gördün mü öyle ymekle içmekle olacak iş değil bunlar boşa umut yüklemeyin millete gerçeği söyleyin de bu kadar üzülmesinler tutacak olsa nasibi olsa olurdu zaten bi kamyon ananasda yese 1 ton süt de içse o kadarı nasip zaten doktor gerekeni fazlasıyla veriyor ordan burdan akıllarla insanları daha fazla sitres ediyorsunuz şunu ye aman evi temizleme aman su içmeye bile kalk aaman tualette ıkınma vay anan vay geç bunları o embriyo sağlıklıyda tutar zaten sen ne yersen ye

Benim de tutdu 2 aylık ikiz gebelikti milyonda bir olan bişi oldu bebeğin biri mol gebelik oldu diğerini zehirledi ben ne yaptıysam genede bebeğim öldü ya işte insan Allah ın varlığınıda hesaba koyacak biraz o ilaç bu ilaç o doktor bu doktor değil kızlar Allah nasip edecek olacak benim mi hatam var hayır doktorun mu hayır eee işte nasip o yüzdenbu forumda yazanları okuyup okuyup stres yapıp durmayın

Back