• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amiiiiiiiin . Ama olacak ya bizim de cektiklerimize değecek inşallah . Yaşımdan dolayı tedirginim ben zaman aleyhime işliyor . 35 yaşındayım her gün bi kayıp benim için .gelsin artık bebişler
sıkma canını bu dünyada cocugu olmayan nice insan var rabbim nasip ederse olur etmezse bız naparsak yapalım olmazz sen bu geldiğin dünyadan hayattan keyf almaya bak gercekten bak

Hayat boş gibi geliyor şuan ama geçecek biliyorum . İnşallah dondurulmuslar tutar temmuz sonu yapcaz onu da
Canim üzülme nolur bi hayır vardır mutlaka, dualarim burdaki herkesle birlikte seninle de ayni zamanda🙏 Hayırlısı olsun vazgecme cok dua et, meditasyon ve nefes egzersizi yap

Allah yardimcin olsun canim benim iki kez yumurta toplamam yapildi bile sayim az olduğu için islem iki defa yapildi şükür ki su an 3 embriyom var adet olunca ara dediler belki bir toplama daha yapilir belki transfere geceriz. Su an harcamamiz 9 bine dayandı. İnşallah ikimizde olumlu sonuclar alir buraya yazarız ya🙏🙏
Ben. Bugün doktora gittim 2 kutu gonal f 2 kutu menopur igne verdi. Bugün ignelere başlayıp pazartesi tekrar gitcem. Bi tarafta 3 yumurta diger tarafta 2 yumurta gördüler bugün. Havuz yapmayacaklarını söylediler. Tek embriyo transferi olacakmış. 9900 sadece merkeze ödedik bugün. Ilaclar da 2300 tuttu. Almadigimiz bir ilac kaldi onu pazartesi al dediler. Insallah hayırlı mutlu sonuclarimiz olur 🙏😊

Ben. Bugün doktora gittim 2 kutu gonal f 2 kutu menopur igne verdi. Bugün ignelere başlayıp pazartesi tekrar gitcem. Bi tarafta 3 yumurta diger tarafta 2 yumurta gördüler bugün. Havuz yapmayacaklarını söylediler. Tek embriyo transferi olacakmış. 9900 sadece merkeze ödedik bugün. Ilaclar da 2300 tuttu. Almadigimiz bir ilac kaldi onu pazartesi al dediler. Insallah hayırlı mutlu sonuclarimiz olur 🙏😊
5 folikul cikmis harika umarim iclerindeki yumurtalar cok kaliteli olurlar ve transfer asamasinda basariya ulasirsiniz darısı hepimize ya. Ben de bir umut bekliyorum transfer asamasina bakalim🙏

5 folikul cikmis harika umarim iclerindeki yumurtalar cok kaliteli olurlar ve transfer asamasinda basariya ulasirsiniz darısı hepimize ya. Ben de bir umut bekliyorum transfer asamasina bakalim🙏
Kaliteli olan diger embriyolarini donduracaklar degil mi

İnşallah güzel bir süreç olur. İgneler konusunda bir sıkıntı yaşadınız mi? Kendiniz mi yaptınız esiniz mi size yapti?

Benim de rahim ince diye transfer yapmadı 6-7 mm tutunması zor olur biraz kalınlaşması için bekleyelim dedi 4 tane embriyo 3. Gün bugün toplama gününü saymazsak dondurulacak 🙏

Kızlar bu sabah 11de transferim oldu . İnanılmaz kolay bir işlemmiş, sanırım 10 dk falan sürdü. Şimdi geriye dua edip beklemek kaldı.
Allah tutunmasını güzel haber almayı nasip etsin. Bende bugün transfer hazırlına başladım. Estrofem verdi bide folidoce verdi. 🤔Siz ne kullanmıştınız

Kızlar bu sabah 11de transferim oldu . İnanılmaz kolay bir işlemmiş, sanırım 10 dk falan sürdü. Şimdi geriye dua edip beklemek kaldı.
Dularim sizinle 🙏 mesajinizi şu an gördüm burda olan herkese dua ediyorum. Size bu niyetiniz için özellikle edeceğim. Rabbim hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin🙏

Konuyu pek bilmiyorum ama cevap yazmak istedim iki sene önce tüp bebek yaptım iki tane yerleştirdiler ikiside tutmadı ondan 6 ay sonra tek tüple kandiligimden hamile kaldım endometriozis hastasıyım ona ragmen bide düşün yani nasıp olmayınca olmuyo ve ben 4.ayda bebegimi kaybettim enfeksiyon dediler herşeyde hayır var emin ol bende şimdi tüp bebege başlıçam yine
MERHABA; benımde tek tüpüm kapalı ve bnde de çikolata kıstı var. ne kadar surede hamıle kalmıştın canım

Merhaba Ankara'da Anatolia ya gidiyorum, tahlilleri devlet hastanesinde yaptirdim. Tsh icin ilac verdi onu iciyorum. Ayni zamanda icinde kirmizo beyaz haplar olan bi hormon ilaci var ona başladım. Adetin 3. Günü tekrar gel dedi bakalim nasil olacak. Sen hangi aşamadasın su an?
canım bende orayı düşünüyorum nasıl bır yer

MERHABA; benımde tek tüpüm kapalı ve bnde de çikolata kıstı var. ne kadar surede hamıle kalmıştın canım
Benim cok karışık sürekli menepoza sokuldum ameliyatlar vs çoçuk deneyemedik taki 2 senelik evliydim tüp denedik olmadı tüpten 6 ay sonra kendiligimden kaldım canım ama kaldıgım zaman sağda kistim erimişti sadece sağ tüpüm vardı o sayede kaldım canım

Benim cok karışık sürekli menepoza sokuldum ameliyatlar vs çoçuk deneyemedik taki 2 senelik evliydim tüp denedik olmadı tüpten 6 ay sonra kendiligimden kaldım canım ama kaldıgım zaman sağda kistim erimişti sadece sağ tüpüm vardı o sayede kaldım canım
ANLADIM CANIM. DOKTORUM BANA BU AY AŞILAMA YAPACAK. PEKI AMH DEGERIN FALAN NASILDI SENIN

ilk ameliyat 2016 da oldum sonrasında 2,50 lerdeydi ikinci ameliyattan sonra düşmüş 1.50 lerde şuan yani bu kistlere ve ameliyatlara rağmen bu amh değerine doğal yolla kaldıysam bunun tek açıklaması var kızlar rabbim ne yazdıysa onu yaşıyoruz onun zamanı vardır sıkmayalım canımızı

Back