• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 tane yumurta toplandı canım 😊 8 tanesi iyi durumdayDi . 2 si küçük . 8 taneden 1 ı ölmüş diğerleri döllenmiş . 6 tanesi gayet iyi durumda dediler . Gün gün gelişmeyi arayıp haber verecekler muhtemelen cumartesi günü yerleştirme olacak. İlaçları kullanıyorum şimdi . İnşallah hayırlı mutlu haberlerle gelirim . Her gün yazcam buraya .
Canım maşallah 5.gün embiryosu olacak sanırım senin sonu güzel olsun inşallah

İnşallah olumlu sonuç alırsın canım . Doktordan yana sıkıntın olmasın ben çok araştırdım kendinden emin ikisi de . Bilgili ve tecrübeliler. Boş vaatlerde bulunmuyorlar beni en çok o etkiledi. Neye onu söylüyorlar . İnşallah pozitif haberini alırız senin de .

inşallah :) senin tedavin bana ışık oluyor diyebilirim inşallah önce senin güzel haberlerini alırız sonra benim ve bütün bebek isteyenlerim

inşallah :) senin tedavin bana ışık oluyor diyebilirim inşallah önce senin güzel haberlerini alırız sonra benim ve bütün bebek isteyenlerim
Amin inşallah . Şu süreçte öğrendiğim en önemli şey insanların maddi isteklerinin ne kadar basit olduğu . Allah öyle bi dert veriyor ki maddi hiç bi şeyin değeri kalmıyor. Allah isteyen kimseyi evlatsız bırakmasın . Ne ev ne araba ne başka bişey tek dert bu kalıyor yanımıza . Pozitif olalım pozitif sonuçlar alalım :KK51:

Kızlar embroyolog aradı . Yarın nakil yapılıyor . Ben 5 inci günü bekliyordum ama olmadı 😔 inşallah tutunurlar . Dua edin . İçime bi korku düştü

Kızlar embroyolog aradı . Yarın nakil yapılıyor . Ben 5 inci günü bekliyordum ama olmadı 😔 inşallah tutunurlar . Dua edin . İçime bi korku düştü
Inşallah bebislerin sana sıkı sıkı tutunur canım, hayırlısı böyleymiş demekki,sen içini ferah tut, herşey güzel olacak inşallah..

Acaba neden 3. Günü nakil yapılıyor? Neye göre belirleniyor bu transfer günü

Hem üzülme zamanı gelmese nakili yapmazlardı demi . Hani mutlu olacaktık mutlu yumurtalarımız olacaktı 😍 içini ferah tut
Ben daha yolun başındayım adet olmayı bekliyorum ama şimdiden moralimi güzel tutmaya çalışıyorum

Inşallah bebislerin sana sıkı sıkı tutunur canım, hayırlısı böyleymiş demekki,sen içini ferah tut, herşey güzel olacak inşallah..
Ay inşallah iyi olur . Beklentim cumartesi olunca şaşırdım ve üzüldüm açıkçası . Hayırlısıyla olsa tek çift hiç farketmez

Hem üzülme zamanı gelmese nakili yapmazlardı demi . Hani mutlu olacaktık mutlu yumurtalarımız olacaktı 😍 içini ferah tut
Ben daha yolun başındayım adet olmayı bekliyorum ama şimdiden moralimi güzel tutmaya çalışıyorum
Embriyolar ve doktorlar birlikte karar verdiler dedi. Böyle uygun görüldü yerleştirilecek olan yerleştirilir geriye kalan dondururlur dedi. Akşam dus al sabah kahvaltı yapıp ilaçlarını aldıktan sonra saat 10 da burda ol dediler . Dua edin bana :dua:

Embriyolar ve doktorlar birlikte karar verdiler dedi. Böyle uygun görüldü yerleştirilecek olan yerleştirilir geriye kalan dondururlur dedi. Akşam dus al sabah kahvaltı yapıp ilaçlarını aldıktan sonra saat 10 da burda ol dediler . Dua edin bana :dua:
Rabbim sonunu güzrl etsin canım dualarımız seninle nasipte varsa 3.gün 5.gün fark etmez embiryo kalitesi ile ilgili bir şey dedi mi peki

Ay inşallah iyi olur . Beklentim cumartesi olunca şaşırdım ve üzüldüm açıkçası . Hayırlısıyla olsa tek çift hiç farketmez
Canım herkesin 5. Güne kadar bekletmiyolar. Çok yumurta çıkarsa beklettiklerini biliyorum. Sıkıntı yapma yani. Örn. Ben pkoyum benim 41 yumurta toplandı tabi 3 tanesi 5.güne gelebildi. Ama şükür birinci kalite. O yüzden he 5. Gün he 3.gün dert etme. Sadece kalitesi nasıl onu biliyomusun

Canım herkesin 5. Güne kadar bekletmiyolar. Çok yumurta çıkarsa beklettiklerini biliyorum. Sıkıntı yapma yani. Örn. Ben pkoyum benim 41 yumurta toplandı tabi 3 tanesi 5.güne gelebildi. Ama şükür birinci kalite. O yüzden he 5. Gün he 3.gün dert etme. Sadece kalitesi nasıl onu biliyomusun
Rabbim sonunu güzrl etsin canım dualarımız seninle nasipte varsa 3.gün 5.gün fark etmez embiryo kalitesi ile ilgili bir şey dedi mi peki
Dun aradikalarinda kaliteli 6 embriyo var demişti embriyolog. Bugün pek bişeyler bahsetmedi . Yarın daha detaylı bilgi verilir dedi . Yerlestirilecek olanlar haricindekiler dondurulacak dedi . Biraz stres yaptım sanırım inşallah olumlu sonuçlanır

Dun aradikalarinda kaliteli 6 embriyo var demişti embriyolog. Bugün pek bişeyler bahsetmedi . Yarın daha detaylı bilgi verilir dedi . Yerlestirilecek olanlar haricindekiler dondurulacak dedi . Biraz stres yaptım sanırım inşallah olumlu sonuçlanır
Bu süreçte en büyük zarar stresten geliyor. Sakın stres yapma.

Bu süreçte en büyük zarar stresten geliyor. Sakın stres yapma.
Evet haklısın . Stres yapmamak için uğraş buluyorum kendime . Canım sıkkın ama ara ara aklıma geldikçe üzülüyorum . Çok beklentiye girmişim cumartesi yerleştirme olacak diye. O yüzden galiba . İnşallah yarın daha iyi olur . Süreç de kısaldı aslında 3 gün falan . İnşallah iyi olur tutunur

Evet haklısın . Stres yapmamak için uğraş buluyorum kendime . Canım sıkkın ama ara ara aklıma geldikçe üzülüyorum . Çok beklentiye girmişim cumartesi yerleştirme olacak diye. O yüzden galiba . İnşallah yarın daha iyi olur . Süreç de kısaldı aslında 3 gün falan . İnşallah iyi olur tutunur
İyi düşün iyi olsun. Ben c.tesi transfer oldum transferden önce acaba kaç yumurtam olur, kaçı iyi olur vs düşünmedim. Çünkü düşünürsem strese giriyorum. Transfer oldum şimdi de gün sayma modunda değilim asla sürekli düşünmüyorum. Şimdiye kadar düşündüm olmadı bu sefer karar verdim ve uyguluyorum. Hiç streste değilim. Sadece hafif bir heyecan var içimde. Çünkü ilk defa tüp bebek yaptırıyorum ve süreci ilk defa yaşıyorum. Hayırlısı neyse o olsun senin için iyi olacak olan budur eminim rahat ol☺️

Bide güzel tarafından bak 😀 bak beklediğin tarih daha erken geldi 🌈 hamile olmanı daha erken öğreneceksin ✨ yarını düşünüp mutlu ol 🎊🎉🎊🎉🎊🎉 beklediğin gün geldi işte ne güzel
Bu zamana kadar herşey yolunda gitti inşallah bundan sonrası da iyi olacak de

Canım dondurulacak kadarsa kalitelidir. Yoksa dondurma olmuyor benim olmamıştı dondurulan embiryom

Back