• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet haklısın . Stres yapmamak için uğraş buluyorum kendime . Canım sıkkın ama ara ara aklıma geldikçe üzülüyorum . Çok beklentiye girmişim cumartesi yerleştirme olacak diye. O yüzden galiba . İnşallah yarın daha iyi olur . Süreç de kısaldı aslında 3 gün falan . İnşallah iyi olur tutunur
Canım arkadaşlara katılıyorum😊ayrıca şöyle düşün seninle birlikte embriyolar daha güvende olucak orda yapay ortamdalar sonuçta, pozitif olalım pozitif sonuçlar görelim inşallah🎊

İyi düşün iyi olsun. Ben c.tesi transfer oldum transferden önce acaba kaç yumurtam olur, kaçı iyi olur vs düşünmedim. Çünkü düşünürsem strese giriyorum. Transfer oldum şimdi de gün sayma modunda değilim asla sürekli düşünmüyorum. Şimdiye kadar düşündüm olmadı bu sefer karar verdim ve uyguluyorum. Hiç streste değilim. Sadece hafif bir heyecan var içimde. Çünkü ilk defa tüp bebek yaptırıyorum ve süreci ilk defa yaşıyorum. Hayırlısı neyse o olsun senin için iyi olacak olan budur eminim rahat ol☺
İnşallah pozitifi duyarız . Öyleyse ilk hamiş sen olacaksın . 🤗 benim de ilk o yüzden sanırım . Yürüyüş yaptım az önce iyi geldi geldim güzel bi duş da aldım yarına hazırım . Allahım elimizi boş çevirmesin.

Bide güzel tarafından bak 😀 bak beklediğin tarih daha erken geldi 🌈 hamile olmanı daha erken öğreneceksin ✨ yarını düşünüp mutlu ol 🎊🎉🎊🎉🎊🎉 beklediğin gün geldi işte ne güzel
Bu zamana kadar herşey yolunda gitti inşallah bundan sonrası da iyi olacak de
Amiiinnnn. Gerçekten insanlar neler yaşıyormuş başıma gelmeyince biraz uzak kalmışım . Ama şu çocuk konusunda allah isteyen herkese nasip etsin . Hiç bişey önemi kalmadı resmen bende. Ne basit şeylere üzülmüşüm. 😊 iyi olacak her şey

Canım dondurulacak kadarsa kalitelidir. Yoksa dondurma olmuyor benim olmamıştı dondurulan embiryom
Ayyy ciddi misin :KK61: valla mutluluktan ağlamak üzereyim . Ben herhalde yerlestirilecek kadar kaldı o yüzden moral bozmak istemiyorlar gibi bi düşünceye kapılmıştım. Yaa inşallah öyledir inşallah yarın daha iyi olur herşey

Canım arkadaşlara katılıyorum😊ayrıca şöyle düşün seninle birlikte embriyolar daha güvende olucak orda yapay ortamdalar sonuçta, pozitif olalım pozitif sonuçlar görelim inşallah🎊
Amin amin amin . Ya aslında daha önce de yazmıştım bi arkadaşımın 3. Gün embriyosu yerlestirildi ve şu an hamile . İnşallah benim de öyle olur .

Ayyy ciddi misin :KK61: valla mutluluktan ağlamak üzereyim . Ben herhalde yerlestirilecek kadar kaldı o yüzden moral bozmak istemiyorlar gibi bi düşünceye kapılmıştım. Yaa inşallah öyledir inşallah yarın daha iyi olur herşey
Her şey nasip canım 2.gün embiryosu olup tutan da var kalitelidir ve annesine tutunur inşallah canım

İyi düşün iyi olsun. Ben c.tesi transfer oldum transferden önce acaba kaç yumurtam olur, kaçı iyi olur vs düşünmedim. Çünkü düşünürsem strese giriyorum. Transfer oldum şimdi de gün sayma modunda değilim asla sürekli düşünmüyorum. Şimdiye kadar düşündüm olmadı bu sefer karar verdim ve uyguluyorum. Hiç streste değilim. Sadece hafif bir heyecan var içimde. Çünkü ilk defa tüp bebek yaptırıyorum ve süreci ilk defa yaşıyorum. Hayırlısı neyse o olsun senin için iyi olacak olan budur eminim rahat ol☺
Senin kaçıncı gün şuan
belirti varmı transfer sonrası neyaptın😊eminim zaman geçmiyodur hemen test yapasın geliyordur 🙂

İnşallah canım . Bana test yaparız falan demediler direk başlıcaz sanırım. Bi doktorun istediği hormon testlerini yaptırdım
Merhaba ben de tedabiye basliyorum doktor hormon testleri istedi devlet hastanesinde ucretsiz yaptirabilirsin dedi. Devlet hastanesinde hangi bölüme gitmeliyim?

Merhaba ben de tedabiye basliyorum doktor hormon testleri istedi devlet hastanesinde ucretsiz yaptirabilirsin dedi. Devlet hastanesinde hangi bölüme gitmeliyim?
Ben kadın doğuma gittim öğleden önce aç gidiyorsun. bütün testleri yaptı . 2.gün sabahtan çıktı . Şimdiden hayırlı olsun nerede yaptiriyordun

Kizlaarr bugün 3.gün transfer için gittim . Giyindim hazırlandım bekledim 11 e kadar . Herkesi aldılar beni almadılar çok sıkışmıştım. Biraz daha beklemen gerekiyor doktorlar karar veriyorlar dediler . Sonra Denizhan bey geldi odama bugün transfer yapmamaya karar verdik çok iyi kalitede 4 embriyon var cumartesi yapmaya karar verdik dedi. Çok mutlu oldum 🤗 aslında bugün alacaktık ama bi baktık ki embriyolar çok güzel ilerlemiş oyuzden bekleyelim dedi. 6 embriyo hala duruyor ama 2 sinin ilerlemesi yavaşlamış.

Kizlaarr bugün 3.gün transfer için gittim . Giyindim hazırlandım bekledim 11 e kadar . Herkesi aldılar beni almadılar çok sıkışmıştım. Biraz daha beklemen gerekiyor doktorlar karar veriyorlar dediler . Sonra Denizhan bey geldi odama bugün transfer yapmamaya karar verdik çok iyi kalitede 4 embriyon var cumartesi yapmaya karar verdik dedi. Çok mutlu oldum 🤗 aslında bugün alacaktık ama bi baktık ki embriyolar çok güzel ilerlemiş oyuzden bekleyelim dedi. 6 embriyo hala duruyor ama 2 sinin ilerlemesi yavaşlamış.
5.gün embriyosu olacak yani süper ozamn.2 gün kaldı cumartesiye sabır 😊

Ya şaka gibi canım çok sevindim senin adına :))

Hayırlısı olsun canım, bak istediğin oldu,Gözün aydın..Maşallah embriyolarına,inşallah güzel sonuç alacaksın.

Hayırlısı olsun canım, bak istediğin oldu,Gözün aydın..Maşallah embriyolarına,inşallah güzel sonuç alacaksın.
Çok şükür . Ne dualar ettik komşular arkadaşlar kurani hatmettik resmen 😊 tabi ben okuyamadım her okumak istediğimde bi ağlama geliyordu. Saolsunlar tanıdık eş dost hepsi seferber oldu. Dua inanç çok önemliymiş . Ben de hepinize ediyorum.

Çok şükür . Ne dualar ettik komşular arkadaşlar kurani hatmettik resmen 😊 tabi ben okuyamadım her okumak istediğimde bi ağlama geliyordu. Saolsunlar tanıdık eş dost hepsi seferber oldu. Dua inanç çok önemliymiş . Ben de hepinize ediyorum.
Transfer olduktan sonra eşinle birlikte elini karnına koy ya mübdi ya müid 7 defa oku canım sakın unutma olur mu içinden dileğini dile okuduktan sonra

Back