- 2 Ağustos 2018
- 92
- 118
- 43
- 33
Hayırlı olsunOldu canım bu sabah 10 30 da . 10 yumurta toplamışlar 8 tanesi gayet iyi dedi iki tanesini beğenmedim dedi . Muhtemelen cumartesi günü yerleştirme yapacaklar . Hiç bi ağrı hissetmedim . 10 dk sürmüş toplam . 2 saniyede uyutuverdiler . Çok çabuk uyandım . Şimdi azıcık pembe kanamam var . Eve gelince de baya uykum geldi bi kaç saat uyudum onun dışında hic bi sorun yok . Ağrı sızı hissetmiyorum . Hayırlısıyla gelişir yumurtalar inşallah.
Hadi geçmiş olsun, maşallah güzel geçmiş, inşallah embriyoların da güzel gelişir ve sana bebiş olur.Hersey gönlünce olsun.Oldu canım bu sabah 10 30 da . 10 yumurta toplamışlar 8 tanesi gayet iyi dedi iki tanesini beğenmedim dedi . Muhtemelen cumartesi günü yerleştirme yapacaklar . Hiç bi ağrı hissetmedim . 10 dk sürmüş toplam . 2 saniyede uyutuverdiler . Çok çabuk uyandım . Şimdi azıcık pembe kanamam var . Eve gelince de baya uykum geldi bi kaç saat uyudum onun dışında hic bi sorun yok . Ağrı sızı hissetmiyorum . Hayırlısıyla gelişir yumurtalar inşallah.
Amin inşallah hayırlısı olsun güzel haberler alalım. Günler çok hızlı geçiyor bu arada ilk iğneye başladım demen dün gibi sankiOldu canım bu sabah 10 30 da . 10 yumurta toplamışlar 8 tanesi gayet iyi dedi iki tanesini beğenmedim dedi . Muhtemelen cumartesi günü yerleştirme yapacaklar . Hiç bi ağrı hissetmedim . 10 dk sürmüş toplam . 2 saniyede uyutuverdiler . Çok çabuk uyandım . Şimdi azıcık pembe kanamam var . Eve gelince de baya uykum geldi bi kaç saat uyudum onun dışında hic bi sorun yok . Ağrı sızı hissetmiyorum . Hayırlısıyla gelişir yumurtalar inşallah.
Hayırlısı olsun canım evet heyacanlı bir süreç benimde çarşamba günü toplandı Yumurtalarım bugün 5 adet iyi kalitede embriyom donduruldu. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Sabırsızlıkla transfer olacak zamani bekliyorumKizlaarr bugün kontrol vardı . Gittim sonuncu iğneyi de yaptılar. Bu gece yapilacak 2 tane catlatma iğnesi verdi . Yumurtalar güzel gelişmiş pazartesi saat 10 gibi toplama işlemi yaparız dedi . Corasprin ve duphaston yazdı pazartesi yanında getir dedi. Pazartesi günü yine yazarım . Süreç çok heyecanlı geçiyor yeni başlayacak olanlara fikir olur.
Canınızı sıkmayın yumurtanın çok olmasından ziyada kaliteli olması önemli 1 tane olsun kaliteli olsunUmarim hayirli guzel sonuçlar alirsiniz.
Bugün bende ilk kez gittim tup bebege baslamak için kan tahlihlerimi rahim filmi vs herseyi götürdüm ultrasonda sadece tek yumurta görüldü cook ama cook üzüldüm klomen
Biosteron
Femara
Fostimon ilaclarini verdi takviye edici birde maxiper vermiş henuz onu almadim. Haftaya cuma gel kontrol edelim dedi tek yumurtam var ve dolu olma ihtimali %20. Bir ay daha beklesemiydim dedim keske belli gelecek ay daha fazla olurdu. Onceden 5 6 tane oluyordu 1 dusmesi beni cok uzdu. Benimde umarim sizin kadar yumurtam olur
Ay evet bana da dün başladım gibi geliyor .Amin inşallah hayırlısı olsun güzel haberler alalım. Günler çok hızlı geçiyor bu arada ilk iğneye başladım demen dün gibi sanki
Amin canım hayırlısıyla olsun inşallah hepimizinkiHayırlı olsunumarım istediğin gibi ilerler herşey
Aminn şimdiki tek dileğim . Allahım bizim de yüzümüzü güldürsün .Hadi geçmiş olsun, maşallah güzel geçmiş, inşallah embriyoların da güzel gelişir ve sana bebiş olur.Hersey gönlünce olsun.
İnşallah doğru zamanda sana hayırlı bebişler olsun canım . Öyle zor ki bu süreç inşallah bi sorun çıkmadan herşey olumlu sonuçlanır . Bize ve bizim gibi yıllarını vermiş herkese . DuamdasinizHayırlısı olsun canım evet heyacanlı bir süreç benimde çarşamba günü toplandı Yumurtalarım bugün 5 adet iyi kalitede embriyom donduruldu. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Sabırsızlıkla transfer olacak zamani bekliyorum
İnşallah doğru zamanda sana hayırlı bebişler olsun canım . Öyle zor ki bu süreç inşallah bi sorun çıkmadan herşey olumlu sonuçlanır . Bize ve bizim gibi yıllarını vermiş herkese . Duamdasiniz
Elimden geleni yaparimCanınızı sıkmayın yumurtanın çok olmasından ziyada kaliteli olması önemli 1 tane olsun kaliteli olsunsağlıklı beslenmeye dikkat edin sekerden uzak durun derim
Ünüversite de canım. Buarada sen nasılsın nasıl geçti ağrın oldumu kaç yumurta toplandı bilgin varmı sen benden önce transfer olucanÖzeller başladı bi çoğu . Hangi hastanede yaptırıyorsun . bugün bana yumurta toplama işlemi yapıldı.
Uğraş bey de deniz bey de çok iyi. Biri olmazsa diğeri bakıyor çok ilgililer. Ben Denizhan beyle başladım ama kontrollerde 1 2 kez uğraş bey baktı Denizhan bey başka bi yerdeyken. İkisi de birbirinden iyi. Gereksiz beklenti yukseltmiyorlar. normali neyse onu diyorlar . Ne ağrı ne sızı hiç bişey hissetmedim. Bugün embriyolog aradı 7 tane yumurta iyi durumda bunlardan 6 tanesi çok iyi döllenmiş . Diğer 3 ünden 1 i ölmüş. Diğer ikisi de hala döllenme yok zaten küçüklerdi. Gün gün haber veriyorlar. Muhtemelen cumartesi yerleştirme yapcaz dedi. Ama yumurtaların gelişimine göre erken de arayabiliriz dedi. Bu arada yumurta toplamadan sonra her şey serbest dedi. Iliski yeme içme yürüyüş vs... yeme içmeye kendim dikkat ettim Bitki çayları kahve falan tuketmedim ilişki yaşamadık. Tabi bunları doktor söylemedi ben biraz pimpirikten yapmadım . Gün gün yazıyorum buraya herkes faydalansın. Bi yararı olur diye . Sen de anlat ne kadar bilgimiz olursa o kadar iyi . Hakkımızda hayırlı bi şekilde olsun inşallah .Mrb başından başlayarak bütün mesajları okudum bende bugün (1 haziran) doğu fertilde başladım tedaviye. O yüzden dikkatimi çektiniz. Neler yaşıycam bi önden bilgi sahibi olurum dedim. Bende pcos ve eşimde spremlerde yavaşlık ve bozukluk var. Ben Dr Uğraş beye gidiyorum . Adet olamıyorum ilaç olmadan bugün ilaç verdi adet olunca 2. Gün gel dedi
10 tane yumurta toplandı canımÜnüversite de canım. Buarada sen nasılsın nasıl geçti ağrın oldumu kaç yumurta toplandı bilgin varmı sen benden önce transfer olucan
Kaçıncı gün embriyosu olacak bakalım. Çok heyecanlı değilmi bekleme süreci10 tane yumurta toplandı canım8 tanesi iyi durumdayDi . 2 si küçük . 8 taneden 1 ı ölmüş diğerleri döllenmiş . 6 tanesi gayet iyi durumda dediler . Gün gün gelişmeyi arayıp haber verecekler muhtemelen cumartesi günü yerleştirme olacak. İlaçları kullanıyorum şimdi . İnşallah hayırlı mutlu haberlerle gelirim . Her gün yazcam buraya .
Doktor cumartesi yerleştiririz öyle bekliyorum dedi yumurta kalitesine göre .ama tabi nasip bilemeyiz belki de 3. gün embriyosu olur . Acibademde yaptıran arkadaşımın da 3.gün embriyosuydu 2 tane yerleştirdiler 1 i tuttu .Kaçıncı gün embriyosu olacak bakalım. Çok heyecanlı değilmi bekleme sürecibide transferin olunca 10 gün zor geçer ama tutunsun inşallah da bekleriz biz ilaçlar sanırım rahmi hazırlıyor kalınlastırıyor inşallah güzel güzel kalınlasır. Hadı bakalım dua ederek ümit ederek bekliyoruz hem seni hem kendimizi
Canım bu arada eşine ve sana bi tedavi verdi mi. Bi de eşine zeytin yağında beklemiş incir ve keçi boynuzu pekmezi al mutlaka kullansın her gün . Çok etkisi oluyor kalite artıyor . Acibademde ki doktor arkadaşımın eşi için tavsiye etmişti. Onun hiç spermi çıkmamıştı ilk denemede . Sonraki ay spermleri biraz artmıştı onunla tuttu . Bence etkisi mutlaka olmuşturMrb başından başlayarak bütün mesajları okudum bende bugün (1 haziran) doğu fertilde başladım tedaviye. O yüzden dikkatimi çektiniz. Neler yaşıycam bi önden bilgi sahibi olurum dedim. Bende pcos ve eşimde spremlerde yavaşlık ve bozukluk var. Ben Dr Uğraş beye gidiyorum . Adet olamıyorum ilaç olmadan bugün ilaç verdi adet olunca 2. Gün gel dedi
Canım bu arada eşine ve sana bi tedavi verdi mi. Bi de eşine zeytin yağında beklemiş incir ve keçi boynuzu pekmezi al mutlaka kullansın her gün . Çok etkisi oluyor kalite artıyor . Acibademde ki doktor arkadaşımın eşi için tavsiye etmişti. Onun hiç spermi çıkmamıştı ilk denemede . Sonraki ay spermleri biraz artmıştı onunla tuttu . Bence etkisi mutlaka olmuştur
Canım bu arada eşine ve sana bi tedavi verdi mi. Bi de eşine zeytin yağında beklemiş incir ve keçi boynuzu pekmezi al mutlaka kullansın her gün . Çok etkisi oluyor kalite artıyor . Acibademde ki doktor arkadaşımın eşi için tavsiye etmişti. Onun hiç spermi çıkmamıştı ilk denemede . Sonraki ay spermleri biraz artmıştı onunla tuttu . Bence etkisi mutlaka olmuştur
İnşallah olumlu sonuç alırsın canım . Doktordan yana sıkıntın olmasın ben çok araştırdım kendinden emin ikisi de . Bilgili ve tecrübeliler. Boş vaatlerde bulunmuyorlar beni en çok o etkiledi. Neye onu söylüyorlar . İnşallah pozitif haberini alırız senin de .biz ilk kontrol için ocak ayında gitmiştik o günden beri keçiboynuzu olsun badem ceviz fıbdık hep tüketti. 43 milyon olan sayı 113 milyon oldu ama hareketleri yavaş işte dr o yüzden tüp bebek önerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?