- 3 Mayıs 2020
- 407
- 2.866
- 63
Canim benim hasimoto tiroidim var insilin direncim var onlardan bahsettim. Bana dediği normalde ultrasonda baktigimizda 14 16 tane folikul olmasi lazim ama 1 tane görünüyor dedi. Rezerv tukeniyor dedi. Havuz yontemi yapicaz dedi bende yaz tatili varken tup bebek olurum diyordum ama sene sonunu bulacak sanki trasnfer. Çalisirken izin almak gitmek gelmek kolay olamayacak ama olsun.Evetc
Evet canım çok karışıyor kimin ne yaptığını unutuyoruz. Aslında gonal-f yumurtalar henüz gelişmeden adetin 2. yada 3. Günü başlanan bi iğne göbekten vuruluyor . Benim de hep duyduğum gonal-f Di. Sonuçta hiçbirimiz doktor diiliz prosedür nedir neler kullanılır pek bi bilgimiz yok belki başka bi şekilde yol almak istemiştir sana uygun maddi manevi yormayacak bişey tercih etmiştir . Ama bildiğim kadarıyla normal bi kadında zaten tek yumurta olur her ay bu hormon ilaçlariyla o ayki yumurta rezervleri uyarılarak diğerlerinin de büyümesi sağlanır . Bi de şu ek takviyeler için söylemişti bana doktorum tutunacak olan sen ne kullanırsan kullan ya da kullanma zaten tutunur demişti ben multivitamin alayım mı diyince. Ama senin tek yumurtaymis o yüzden kullanmada fayda olabilir . Ya belki de o ilaçlarla çoğalacak
Amin inşallah hepimiz bebeğimizin haberini en kısa zamanda aliriz12 gün sonra mutlu haberlerle gel inşallah . Kaç embriyo yerlestirildi canim
Haşimatonun engel olup olmadığına dair bir şey dediler mi canım sana ya da rezerv azlığına sebep olur falan dediler miCanim benim hasimoto tiroidim var insilin direncim var onlardan bahsettim. Bana dediği normalde ultrasonda baktigimizda 14 16 tane folikul olmasi lazim ama 1 tane görünüyor dedi. Rezerv tukeniyor dedi. Havuz yontemi yapicaz dedi bende yaz tatili varken tup bebek olurum diyordum ama sene sonunu bulacak sanki trasnfer. Çalisirken izin almak gitmek gelmek kolay olamayacak ama olsun.
Biz ya Allaj baslayalim dedik demesine ama bakalim biz nerede pes edicez. Bugün basladim ilaclari almaya haftaya cuma gidicem kontrole bakalim neler olacak hepimizin hayirli haberler almasi için dua ediyorum.
Olacak hayırlısıyla vazgeçmek olmasın ya inşallah olacak . Bugün doktor bana aslında benim pozitif gördüğüm hastalarım hiç bi şekilde kafaya takmayan rahat olan hastalarimdi dedi. Bende de bi şimşek çaktı resmen. Ben doktor mesleğimi sorduğunda mesleğimi söyleyemedim resmen bir iki dakika düşündüm. Biraz rahat olmamız lazım aslında . Bide bu aralar tek düşündüğüm sadece tüp bebek . Her şeyi unuttum . Merkeze koydum bebeği. O yüzden bugün başka bi şekilde denemeye karar verdim . Rahat olcam olursa güzel olur olmazsa yine denerim ne olacak . Hepimizin bunu yapması lazım aslında . Biraz da bizim psikoloji etkiliCanim benim hasimoto tiroidim var insilin direncim var onlardan bahsettim. Bana dediği normalde ultrasonda baktigimizda 14 16 tane folikul olmasi lazim ama 1 tane görünüyor dedi. Rezerv tukeniyor dedi. Havuz yontemi yapicaz dedi bende yaz tatili varken tup bebek olurum diyordum ama sene sonunu bulacak sanki trasnfer. Çalisirken izin almak gitmek gelmek kolay olamayacak ama olsun.
Biz ya Allaj baslayalim dedik demesine ama bakalim biz nerede pes edicez. Bugün basladim ilaclari almaya haftaya cuma gidicem kontrole bakalim neler olacak hepimizin hayirli haberler almasi için dua ediyorum.
YaaaaaaaAmin inşallah hepimiz bebeğimizin haberini en kısa zamanda aliriz☺ 2 adet transfer yapıldı. 7 adet kaliteli embriyo gelmiş 5. Güne. 5 ini de dondurduk.
Yalniz değilsin bende yatıyorum oyle tup bebek uyaniyorum öyle tuvalete kalkiyorum öyle. O hissi biliyorum. Umarim baş edebiliriz bununla herşeye rağmen çok şükür.Olacak hayırlısıyla vazgeçmek olmasın ya inşallah olacak . Bugün doktor bana aslında benim pozitif gördüğüm hastalarım hiç bi şekilde kafaya takmayan rahat olan hastalarimdi dedi. Bende de bi şimşek çaktı resmen. Ben doktor mesleğimi sorduğunda mesleğimi söyleyemedim resmen bir iki dakika düşündüm. Biraz rahat olmamız lazım aslında . Bide bu aralar tek düşündüğüm sadece tüp bebek . Her şeyi unuttum . Merkeze koydum bebeği. O yüzden bugün başka bi şekilde denemeye karar verdim . Rahat olcam olursa güzel olur olmazsa yine denerim ne olacak . Hepimizin bunu yapması lazım aslında . Biraz da bizim psikoloji etkili
Hashimoto gebelige engel teşkil ediyor maalesef tsh t3 t4 degerleri önemli onlar kontrol altina alinmadan süreç baslanmiyor. Benim hashimoto başlangıç asamasinda sadece Anti Tpo oldukca yuksek. Diger değerler normal olduğu için ilaç kullanmıyorum bunun için.Haşimatonun engel olup olmadığına dair bir şey dediler mi canım sana ya da rezerv azlığına sebep olur falan dediler mi
Amin inşaallahYaaaaaaamaşallah . İkiz olsun biri kız biri erkek çok tatlı darısı başıma
İnşallah çare olacak iyi bi doktor bulursunuz canım . Sizin gibi olup hamile kalanlar var tabi . Ümit hiç bir zaman kesilmez . Hangi sehirdesiniz . Anatolia var iyi olan bahçeci var yine İstanbulda . Ben ikisiyle de görüşme sağladım beğendim de İnternete de baya araştırdım buranın doktorları öne çıkıyordu . Bi bakın arayın mutlaka dönüş yapıyorlar . Hiçbirini beğenmesen bile fikir olur . Ona göre başka bi yere yönlendirsinİyi akşamlar.. 1 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz olmayınca doktora gittik ve eşimin azosperm olduğunu öğrendik bu durumda olup hamile kalabilen arkadaşlar doktor öneriniz varmı?
İstanbul da Emre Bakırcıoğlu var o doktordan randevu aldık yorumlara baktım gayet iyi bir doktor diye yorumlamış gidenler. bi tanıdığım yönlendirdi onlar o doktorda tüp bebek denemesi yapıp olumlu sonuç aldılar inşallah bizim de olumlu olur. Hakkımız da hayırlısı olsun inşallah siz de güzel haberler alırsınızİnşallah çare olacak iyi bi doktor bulursunuz canım . Sizin gibi olup hamile kalanlar var tabi . Ümit hiç bir zaman kesilmez . Hangi sehirdesiniz . Anatolia var iyi olan bahçeci var yine İstanbulda . Ben ikisiyle de görüşme sağladım beğendim de İnternete de baya araştırdım buranın doktorları öne çıkıyordu . Bi bakın arayın mutlaka dönüş yapıyorlar . Hiçbirini beğenmesen bile fikir olur . Ona göre başka bi yere yönlendirsin
Canım senin yarın opu olacaktı sanırım inşallah kolay bir şekilde atlatırsın sonrasında da güzel haberler alırsınYaaaaaaamaşallah . İkiz olsun biri kız biri erkek çok tatlı darısı başıma
Basladınız mı tedaviye .brnde haftaya adetin 19.gunu iğneye baslıyorumYok canım uzun protokol havuz işlemi değil adetin 18i günü lucrin iğne olcam sonra adetin 3. Günü başlıcam tedaviye
11 haziranda başlıcam canım Allah izin verirseBasladınız mı tedaviye .brnde haftaya adetin 19.gunu iğneye baslıyorum
Ben biesteron balık yağı d vştamini kullanıyorum 1 aydır canım doktorumun tavsiyesi üzerinehaftaya adetin 19.gunu iğneye baslıyorum.bu arada kullandıgınız dikkat ettiğiniz bişeler var mı
Oldu canım bu sabah 10 30 da . 10 yumurta toplamışlar 8 tanesi gayet iyi dedi iki tanesini beğenmedim dedi . Muhtemelen cumartesi günü yerleştirme yapacaklar . Hiç bi ağrı hissetmedim . 10 dk sürmüş toplam . 2 saniyede uyutuverdiler . Çok çabuk uyandım . Şimdi azıcık pembe kanamam var . Eve gelince de baya uykum geldi bi kaç saat uyudum onun dışında hic bi sorun yok . Ağrı sızı hissetmiyorum . Hayırlısıyla gelişir yumurtalar inşallah.Canım senin yarın opu olacaktı sanırım inşallah kolay bir şekilde atlatırsın sonrasında da güzel haberler alırsın
Özeller başladı bi çoğu . Hangi hastanede yaptırıyorsun . bugün bana yumurta toplama işlemi yapıldı.Bende hastaneyi aradım daha sağlık bakanlığından onay gelmemiş benim bu ayda kaldı transfer. Herseyde var bir hayır diyorum ve bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?