Şimdiden hayırlı olsun, allah gönlünüze göre hayırlısını versin inşallah, hangi merkezdi bu arada ?

Amin . Hepimiz güzel haberler alalım inşallah . Bugün motivasyonum harikaydı . İnşallah hep böyle gider . Kendimi 25 yaşında hissettim gün boyunca 35 olduğum aklıma bile gelmedi . Öyle bi gündü . Normal adetlerimde hep ağlardım bu sefer sevinçle karşıladım .

Canımsın allah gönlüne göre versin . Bu söylediklerin öyle önemli ki benim için . Gerçekten birinin bazen hatırlatması grekiyor . Allah hepimize kalbimizdeki nasip etsin . İyi ki varsınız
Senin de canım gönlüne göre versin inşallah rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin bu yolda mücadele veren herkese rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsın inşallah

Şimdiden hayırlı olsun, allah gönlünüze göre hayırlısını versin inşallah, hangi merkezdi bu arada ?
Malatya doğufertil tüp bebek merkezi . Saat 10 a randevu verdi doktor . Uyuyabilirsem heyecandan. Sanki yarin bana hamilesin diyecekmiş gibi sevinçle gidicem.

Aminn. Allah isteyen dileyen herkese bizim gibi çok aramadan nasip etsin . Çok zor süreçler geçirdik

35 25 ne fark eder. Siz keyfinizi kaçıran ve kaçıracak şeylerden uzak durun. Gönlüne göre versin Allahım

35 25 ne fark eder. Siz keyfinizi kaçıran ve kaçıracak şeylerden uzak durun. Gönlüne göre versin Allahım
Bayram için kv ve kp mi aramam gerekiyor yine her zaman yaptıklari gibi beni sinir edecekler . Gün sonunda ancak kendimi toparlarım artık ama çok düşünmeden en az hasarla atlatmayı düşünüyorum .

Kan testi mi vereceksin canım
Yok canım iğneleri başlıyoruz yarın . Bende öyle enteresan bi sevinç var . Kendimi dizginleyemiyorum . Yoksa normal tüp bebek süreci yeni başlıyor . Psikolojim alt üst deliriyorum bence

Bayram için kv ve kp mi aramam gerekiyor yine her zaman yaptıklari gibi beni sinir edecekler . Gün sonunda ancak kendimi toparlarım artık ama çok düşünmeden en az hasarla atlatmayı düşünüyorum .
nasılsınız iyimisiniz de sen soru sor fırsat verme sonra hop eşine ver telefonu

Yok canım iğneleri başlıyoruz yarın . Bende öyle enteresan bi sevinç var . Kendimi dizginleyemiyorum . Yoksa normal tüp bebek süreci yeni başlıyor . Psikolojim alt üst deliriyorum bence
Yok ya deliriyosan bizde sendeniz merak etme bende adetimi bekliyorum rahme çizik atılacak sonra 3. Tüp bebek denememiz olacak her adet döneminde moralim bozulurdu bende şimdi çok heyecanlaniyorumhangi iğnelere başlıyorsunuz canim

Bizimle de paylaşır mısın süreci bize de umut olsun..
Tabi ki . Her 3 günde bir kontrole çağıracak hepsini ayrı ayrı yazarım buraya . Sonuçta her doktorun kendine göre bi tarzı var . Hepsi ayrı bi şey söylüyor . Birbirimizden farklı şeyler öğreniriz .

nasılsınız iyimisiniz de sen soru sor fırsat verme sonra hop eşine ver telefonu
Eşim benden kötü . İlk o arar gelininiz sizi istiyor der ve hemen bana verir telefonu . Hayatta konuşmaz . Onu da bunaltiyorlar çünkü . Ama bı şey denicem telefonun sarji bitiyor diyip anında kapaticam. Bir kaç saat açmam artık kapalı kalır .

Evet canım mutlaka paylaş bekliyoruz mesajlarını bide kabak çekirdeği ve havuç suyuda iyi oluyormuş onları da dene canim

Basladın mı canım hadi hayırlı olsun

İnşallah bu denemende tutacak amiiiiinnnnnn Gonal-f olacak sanırım yani oyle konuştuk 1 ay öncesinde . Yarın verecek iğneyi yazarım buraya ne kadar başladık hangi iğneyi kullanıyorum falan . Ne kadar çok fikrimiz olursa o kadar iyi . Yeni başlayacak olanlara da tecrübe olur .

Merhaba ben de nisan ayında tüp bebeğe başlamıştım 11 tane dondurulmuş embriyom var. Pko olduğum için rahim dinlendirdik şimdi ikinci adetimle transfer hazırlığına başladık estrofem isimli rahim kalınlaştırıcı ilaç kullanıyorum bir aksilik olmazsa 8 Haziran gibi transferim olacak. 27 yaşındayım ilk denememiz eşimde sıkıntı yok ben pkoyum ve tek taraflı çikolata kistim var 1.5 yıldır olmayınca tüpe başladık kistim büyümeden yeni başlayanlara bol şans bol bol yumurtanız olsun size bebiş olsunlar Benim gibi transfer aşamasına geçenlere de dualarım sizinle bana da dua edin

Amin canım inşallah olumlu sonuçlanır . Bizim gibi olan herkesle dualarımız . Her şey gönlümüzce olsun . Allah kucaklarimizi boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…