Şimdiden hayırlı olsun, allah gönlünüze göre hayırlısını versin inşallah, hangi merkezdi bu arada ?Merkezden çok memnun kaldım . Özellikle doktorlarından . Hiç bir konuyu tek başına karar alıp yapmadılar o beni çok cezbetti. En ufak bi sorunu bile birbirine danışarak birlikte karar alıyorlar . Onun dışında genetik bi araştırma yaparak mi tüp bebek yapacaklar bilemiyorum . NGS yapıp yapmadıkları konusunda bilgim yok acikcasi sormak da aklima gelmedi . Genetik araştırmayı ikinci tüp bebekten sonra yapıyorlar diye biliyorum . Tabi büyük ihtimalle bi genetik araştırma labaratuvarlari olduğunu düşünüyorum . Çünkü doktorum genetik araştırma için 2 . Tüp bebekte yapıyoruz gibi bişey demişti.
Amin . Hepimiz güzel haberler alalım inşallah . Bugün motivasyonum harikaydı . İnşallah hep böyle gider . Kendimi 25 yaşında hissettim gün boyuncaMotivasyonunu düşürme olucak inşallah. Beslenmene dikkat et. Bol protein balık veya balık yağı hapı c vitamini sebze süt yumurta güzel beslen. Az az spor yap evde. Güzel düşün olucak inşallah. Güzel haberler inşallah.
Senin de canım gönlüne göre versin inşallah rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin bu yolda mücadele veren herkese rabbim hayırlı evlatlar nasip etsinCanımsın allah gönlüne göre versin . Bu söylediklerin öyle önemli ki benim için . Gerçekten birinin bazen hatırlatması grekiyor . Allah hepimize kalbimizdeki nasip etsin . İyi ki varsınız
Malatya doğufertil tüp bebek merkezi . Saat 10 a randevu verdi doktor . Uyuyabilirsem heyecandan. Sanki yarin bana hamilesin diyecekmiş gibi sevinçle gidicem.Şimdiden hayırlı olsun, allah gönlünüze göre hayırlısını versin inşallah, hangi merkezdi bu arada ?
Aminn. Allah isteyen dileyen herkese bizim gibi çok aramadan nasip etsin . Çok zor süreçler geçirdikSenin de canım gönlüne göre versin inşallah rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin bu yolda mücadele veren herkese rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsın inşallah
35 25 ne fark eder. Siz keyfinizi kaçıran ve kaçıracak şeylerden uzak durun. Gönlüne göre versin AllahımAmin . Hepimiz güzel haberler alalım inşallah . Bugün motivasyonum harikaydı . İnşallah hep böyle gider . Kendimi 25 yaşında hissettim gün boyunca35 olduğum aklıma bile gelmedi . Öyle bi gündü . Normal adetlerimde hep ağlardım bu sefer sevinçle karşıladım .
Kan testi mi vereceksin canımMalatya doğufertil tüp bebek merkezi . Saat 10 a randevu verdi doktor . Uyuyabilirsem heyecandan. Sanki yarin bana hamilesin diyecekmiş gibi sevinçle gidicem.
Bayram için kv ve kp mi aramam gerekiyor yine her zaman yaptıklari gibi beni sinir edecekler . Gün sonunda ancak kendimi toparlarım artık35 25 ne fark eder. Siz keyfinizi kaçıran ve kaçıracak şeylerden uzak durun. Gönlüne göre versin Allahım
Yok canım iğneleri başlıyoruz yarın . Bende öyle enteresan bi sevinç var . Kendimi dizginleyemiyorum . Yoksa normal tüp bebek süreci yeni başlıyor . Psikolojim alt üst deliriyorum benceKan testi mi vereceksin canım
Bizimle de paylaşır mısın süreci bize de umut olsun..Yok canım iğneleri başlıyoruz yarın . Bende öyle enteresan bi sevinç var . Kendimi dizginleyemiyorum . Yoksa normal tüp bebek süreci yeni başlıyor . Psikolojim alt üst deliriyorum bence
nasılsınız iyimisiniz de sen soru sor fırsat vermeBayram için kv ve kp mi aramam gerekiyor yine her zaman yaptıklari gibi beni sinir edecekler . Gün sonunda ancak kendimi toparlarım artıkama çok düşünmeden en az hasarla atlatmayı düşünüyorum .
Yok ya deliriyosan bizde sendeniz merak etme bende adetimi bekliyorum rahme çizik atılacak sonra 3. Tüp bebek denememiz olacak her adet döneminde moralim bozulurdu bende şimdi çok heyecanlaniyorumYok canım iğneleri başlıyoruz yarın . Bende öyle enteresan bi sevinç var . Kendimi dizginleyemiyorum . Yoksa normal tüp bebek süreci yeni başlıyor . Psikolojim alt üst deliriyorum bence
Tabi ki . Her 3 günde bir kontrole çağıracak hepsini ayrı ayrı yazarım buraya . Sonuçta her doktorun kendine göre bi tarzı var . Hepsi ayrı bi şey söylüyor . Birbirimizden farklı şeyler öğreniriz .Bizimle de paylaşır mısın süreci bize de umut olsun..
Eşim benden kötü . İlk o arar gelininiz sizi istiyor der ve hemen bana verir telefonu . Hayatta konuşmaz . Onu da bunaltiyorlar çünkü . Ama bı şey denicemnasılsınız iyimisiniz de sen soru sor fırsat vermesonra hop eşine ver telefonu
Evet canım mutlaka paylaş bekliyoruz mesajlarını bide kabak çekirdeği ve havuç suyuda iyi oluyormuş onları da dene canimTabi ki . Her 3 günde bir kontrole çağıracak hepsini ayrı ayrı yazarım buraya . Sonuçta her doktorun kendine göre bi tarzı var . Hepsi ayrı bi şey söylüyor . Birbirimizden farklı şeyler öğreniriz .
Basladın mı canım hadi hayırlı olsunAmin . Hepimiz güzel haberler alalım inşallah . Bugün motivasyonum harikaydı . İnşallah hep böyle gider . Kendimi 25 yaşında hissettim gün boyunca35 olduğum aklıma bile gelmedi . Öyle bi gündü . Normal adetlerimde hep ağlardım bu sefer sevinçle karşıladım .
İnşallah bu denemende tutacak amiiiiinnnnnn Gonal-f olacak sanırım yani oyle konuştuk 1 ay öncesinde . Yarın verecek iğneyi yazarım buraya ne kadar başladık hangi iğneyi kullanıyorum falan . Ne kadar çok fikrimiz olursa o kadar iyi . Yeni başlayacak olanlara da tecrübe olur .Yok ya deliriyosan bizde sendeniz merak etme bende adetimi bekliyorum rahme çizik atılacak sonra 3. Tüp bebek denememiz olacak her adet döneminde moralim bozulurdu bende şimdi çok heyecanlaniyorumhangi iğnelere başlıyorsunuz canim
Çok şükür yarın başlıyorum . İnşallah güzel haberler veririz birbirimize .Basladın mı canım hadi hayırlı olsun
Amin canım inşallah olumlu sonuçlanır . Bizim gibi olan herkesle dualarımız . Her şey gönlümüzce olsun . Allah kucaklarimizi boş bırakmasınMerhaba ben de nisan ayında tüp bebeğe başlamıştım 11 tane dondurulmuş embriyom var. Pko olduğum için rahim dinlendirdik şimdi ikinci adetimle transfer hazırlığına başladıkestrofem isimli rahim kalınlaştırıcı ilaç kullanıyorum bir aksilik olmazsa 8 Haziran gibi transferim olacak. 27 yaşındayım ilk denememiz eşimde sıkıntı yok ben pkoyum ve tek taraflı çikolata kistim var 1.5 yıldır olmayınca tüpe başladık kistim büyümeden yeni başlayanlara bol şans bol bol yumurtanız olsun size bebiş olsunlar Benim gibi transfer aşamasına geçenlere de dualarım sizinle bana da dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?