- 22 Mayıs 2020
- 35
- 18
- 3
- 33
bir ihtimal Konya da oalbilirİzmir'de düşünüyoruz.
İçim rahatladı teşekkür ederimEvet e2 ne kadar yüksek olursa o kadar yumurta çıkar kaçıncı gününüz tahmini e2 değeri 200 250 arasına 1 olgun yumurta deniliyor
nerede tedavi görüyorsunuz öğrene bilir miyim canımİçim rahatladı teşekkür ederim ☺ ayın 13unde tedaviye başladım 21indeki değerim 841 di bugün son yumurta büyütücü ignemi yaptım. Pazartesi yumurtama toplama işlemim olacak. Doktor fazla yumurtan gelişiyor güzel gelişiyor dedi.
Merhaba..iki tane yerleştiren bilmiyorum,o yaşa göre değişiyor galiba ama iyi tüp bebek merkezi olarak bahçeci umut da Cem Çelik ya da memorial ataşehir Cem Demirel i tavsiye ederim istanbula gelebilme şansınız varsa..Ben Cem Demirel de başlayacağım.iyi günler hayırlı Ramazanlar kızlar ben tüp bebek yaptırmak istiyorum ama bir türlü karar veremedik eşimle tüp bebek merkezine hangi tüp bebek merkezini önerirsiniz bir de embiriyo 1 adet konuluyormuş 2 tane embiriyo yerleştiren tüp bebek merkezi biliyor musunuz bazı yerler yapıyormuş galiba
Verirsin canım üzülme ona . Biraz azim herşeyi degistiriyor .iftar sonrası 1 saat yürüyorum canım inşallah kalan kilolarımı da veririm
Hadi hayırlısı olsun. Inşallah herşey yolunda gider ve bebişin olur..Kızlar adetim başladı bugün 4 gün erken oldu. Yarın doktorum gel başlayalım dedi . Çok heyecanlıyım . İnşallah her şey güzel gider
Referans aralığı karşısında yazar . Ya da ok işareti aşağı yukarı gösterir veya yeşil tonda olursa normal değerde kırmızı olursa normal diildirİstenen ilk tahlilleri yaptırdım ama hiç bişey anlamıyorum, kan değerlerinin ne olduğuna dahi hakim değilim,
Prolaktin 34,19
Rubella IgG 212
HBSAG (Eliza) 0,18
Anti HBs (ELISA) <3,0
Anti HCV 0,15
Anti HIV 1 2 0,1
AMH (Anti müllerien Hormon) 3,99
Denizli doçent doktor Yunus Aydın . Özel saglik hastanesinerede tedavi görüyorsunuz öğrene bilir miyim canım
çok teşekkür ederim peki ne kadara tedavi oldunuz ilaçlar falan tam olarak ne kadar tuttuDenizli doçent doktor Yunus Aydın . Özel saglik hastanesi
Ben de Malatya da yaptırıcam canım özel doğu fertil tüp bebek merkezinde. Annemin yanındayım burada daha iyi olacağını düşündüm . Bi de annem bugün konu komşuya Meryem süresi dağıtmış 7 tane . Hamile kalamayan bayanlar için okunuyormuş. Kızlar okuyan gören olursa tüp bebekten önce okutun . Hatta Bana da söyleyin ben de bi tane okuturum sizin için . Allah dualarımızı geri çevirmesin inşallah .
oraların fiyatları tam olarak ne kadar canım siz ne kadar ödeyeceksiniz tedavi içinMerhaba..iki tane yerleştiren bilmiyorum,o yaşa göre değişiyor galiba ama iyi tüp bebek merkezi olarak bahçeci umut da Cem Çelik ya da memorial ataşehir Cem Demirel i tavsiye ederim istanbula gelebilme şansınız varsa..Ben Cem Demirel de başlayacağım.
Tüp bebek tedavisine ilaç ve muayene ücreti dahil değil. Kan tahlilleri, ilaçlar ve muayene ücreti birde embriyo dondurma dahil olursa 15 bin TL rahat gidecek.Yaptırdığınız tüp bebek merkezinden memnun kaldınız mı bir de o merkezde NGS yapılıyor mu bilginiz var mı?
Ya çok sevindimKızlar adetim başladı bugün 4 gün erken oldu. Yarın doktorum gel başlayalım dedi . Çok heyecanlıyım . İnşallah her şey güzel gider
Demiştim ya kesin ya erken ya geç olurum diye 4 gün erken oldu . Doktoru aradım gel yarın başlayalım öyleyse dedi. Bugün acayip bi enerji var hiç korku stres yaşamadım nedense. Olumsuz düşünemedim çok hoşYa çok sevindimbenden önce oldun. Hadi hayırlısı inşallah
Süreç içerisinde beslenmenize dikkat edin arı sütü bal polen karışımı yiyin hergün protein ağırlıklı beslenin ve bol su hareketsiz kalmayın. Mutlaka yumurta tüketin. Yumurta kalitesini beslenme etkiliyor hayırlı olsun inşallahDemiştim ya kesin ya erken ya geç olurum diye 4 gün erken oldu . Doktoru aradım gel yarın başlayalım öyleyse dedi. Bugün acayip bi enerji var hiç korku stres yaşamadım nedense. Olumsuz düşünemedim çok hoşbugüne kadar hep bi korkulu bi iyi anlar yaşıyordum bugün hep mutlu geçti .
Merkezden çok memnun kaldım . Özellikle doktorlarından . Hiç bir konuyu tek başına karar alıp yapmadılar o beni çok cezbetti. En ufak bi sorunu bile birbirine danışarak birlikte karar alıyorlar . Onun dışında genetik bi araştırma yaparak mi tüp bebek yapacaklar bilemiyorum . NGS yapıp yapmadıkları konusunda bilgim yok acikcasi sormak da aklima gelmedi . Genetik araştırmayı ikinci tüp bebekten sonra yapıyorlar diye biliyorum . Tabi büyük ihtimalle bi genetik araştırma labaratuvarlari olduğunu düşünüyorum . Çünkü doktorum genetik araştırma için 2 . Tüp bebekte yapıyoruz gibi bişey demişti.Yaptırdığınız tüp bebek merkezinden memnun kaldınız mı bir de o merkezde NGS yapılıyor mu bilginiz var mı?
Canımsın allah gönlüne göre versin . Bu söylediklerin öyle önemli ki benim için . Gerçekten birinin bazen hatırlatması grekiyor . Allah hepimize kalbimizdeki nasip etsin . İyi ki varsınızSüreç içerisinde beslenmenize dikkat edin arı sütü bal polen karışımı yiyin hergün protein ağırlıklı beslenin ve bol su hareketsiz kalmayın. Mutlaka yumurta tüketin. Yumurta kalitesini beslenme etkiliyor hayırlı olsun inşallah
Motivasyonunu düşürme olucak inşallah. Beslenmene dikkat et. Bol protein balık veya balık yağı hapı c vitamini sebze süt yumurta güzel beslen. Az az spor yap evde. Güzel düşün olucak inşallah. Güzel haberler inşallah.Demiştim ya kesin ya erken ya geç olurum diye 4 gün erken oldu . Doktoru aradım gel yarın başlayalım öyleyse dedi. Bugün acayip bi enerji var hiç korku stres yaşamadım nedense. Olumsuz düşünemedim çok hoşbugüne kadar hep bi korkulu bi iyi anlar yaşıyordum bugün hep mutlu geçti .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?