Evet e2 ne kadar yüksek olursa o kadar yumurta çıkar kaçıncı gününüz tahmini e2 değeri 200 250 arasına 1 olgun yumurta deniliyor
İçim rahatladı teşekkür ederim ayın 13unde tedaviye başladım 21indeki değerim 841 di bugün son yumurta büyütücü ignemi yaptım. Pazartesi yumurtama toplama işlemim olacak. Doktor fazla yumurtan gelişiyor güzel gelişiyor dedi.

nerede tedavi görüyorsunuz öğrene bilir miyim canım

Merhaba..iki tane yerleştiren bilmiyorum,o yaşa göre değişiyor galiba ama iyi tüp bebek merkezi olarak bahçeci umut da Cem Çelik ya da memorial ataşehir Cem Demirel i tavsiye ederim istanbula gelebilme şansınız varsa..Ben Cem Demirel de başlayacağım.

Kızlar adetim başladı bugün 4 gün erken oldu. Yarın doktorum gel başlayalım dedi . Çok heyecanlıyım . İnşallah her şey güzel gider
Hadi hayırlısı olsun. Inşallah herşey yolunda gider ve bebişin olur..

İstenen ilk tahlilleri yaptırdım ama hiç bişey anlamıyorum, kan değerlerinin ne olduğuna dahi hakim değilim,

Prolaktin 34,19
Rubella IgG 212
HBSAG (Eliza) 0,18
Anti HBs (ELISA) <3,0
Anti HCV 0,15
Anti HIV 1 2 0,1
AMH (Anti müllerien Hormon) 3,99

Referans aralığı karşısında yazar . Ya da ok işareti aşağı yukarı gösterir veya yeşil tonda olursa normal değerde kırmızı olursa normal diildir

Yaptırdığınız tüp bebek merkezinden memnun kaldınız mı bir de o merkezde NGS yapılıyor mu bilginiz var mı?

oraların fiyatları tam olarak ne kadar canım siz ne kadar ödeyeceksiniz tedavi için

Yaptırdığınız tüp bebek merkezinden memnun kaldınız mı bir de o merkezde NGS yapılıyor mu bilginiz var mı?
Tüp bebek tedavisine ilaç ve muayene ücreti dahil değil. Kan tahlilleri, ilaçlar ve muayene ücreti birde embriyo dondurma dahil olursa 15 bin TL rahat gidecek.

Ya çok sevindim benden önce oldun. Hadi hayırlısı inşallah
Demiştim ya kesin ya erken ya geç olurum diye 4 gün erken oldu . Doktoru aradım gel yarın başlayalım öyleyse dedi. Bugün acayip bi enerji var hiç korku stres yaşamadım nedense. Olumsuz düşünemedim çok hoş bugüne kadar hep bi korkulu bi iyi anlar yaşıyordum bugün hep mutlu geçti .

Süreç içerisinde beslenmenize dikkat edin arı sütü bal polen karışımı yiyin hergün protein ağırlıklı beslenin ve bol su hareketsiz kalmayın. Mutlaka yumurta tüketin. Yumurta kalitesini beslenme etkiliyor hayırlı olsun inşallah

Merkezden çok memnun kaldım . Özellikle doktorlarından . Hiç bir konuyu tek başına karar alıp yapmadılar o beni çok cezbetti. En ufak bi sorunu bile birbirine danışarak birlikte karar alıyorlar . Onun dışında genetik bi araştırma yaparak mi tüp bebek yapacaklar bilemiyorum . NGS yapıp yapmadıkları konusunda bilgim yok acikcasi sormak da aklima gelmedi . Genetik araştırmayı ikinci tüp bebekten sonra yapıyorlar diye biliyorum . Tabi büyük ihtimalle bi genetik araştırma labaratuvarlari olduğunu düşünüyorum . Çünkü doktorum genetik araştırma için 2 . Tüp bebekte yapıyoruz gibi bişey demişti.

Canımsın allah gönlüne göre versin . Bu söylediklerin öyle önemli ki benim için . Gerçekten birinin bazen hatırlatması grekiyor . Allah hepimize kalbimizdeki nasip etsin . İyi ki varsınız

Motivasyonunu düşürme olucak inşallah. Beslenmene dikkat et. Bol protein balık veya balık yağı hapı c vitamini sebze süt yumurta güzel beslen. Az az spor yap evde. Güzel düşün olucak inşallah. Güzel haberler inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…